Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Csak ez a Dexis Lila csaj ne lenne benne. Valahogy ő nekem se jön be túlságosan. De még csak Melittát alakító csaj se. Aztán lehet, hogy azután, hogy ledobják a ruhájukat megváltozik a véleményem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. A jövő heti Frindzs elég keménynek ígérkezik. Már a részlethez is ajánlani lehetne a zoxigént. Valahogy ő nekem se jön be túlságosan. De még csak Melittát alakító csaj se. Aztán lehet, hogy azután, hogy ledobják a ruhájukat megváltozik a véleményem Nekem a Melitta csajjal nincs problémám. Nem épp álmaim nője de attól függetlenül tetszeget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Először megnézem a mostani Fringe-t, majd utána jöhet az előzetes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Még én se láttam a mostanit. Lehet hogy még ma megnézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Mekkora gyakások lesznek itt te jó ég! Bati mindig is egy állat volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Erről az új Spartacusról az jut eszembe, hogy annyira sikeres volt az előző, hogy mindenképpen akartak csinálni folytatást. Nem baj, ha nincs értelme, akkor is. Szerintem az lenne a legjobb, ha ott folytatnák ahol abbahagyták. Persze csak a főszereplő felgyógyulása után. Az ütött volna, de ez... Most megint jön jó sok gyakás és szex, mert ez kell a népnek. Nagyon látszik, hogy kell a lóvé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Erről az új Spartacusról az jut eszembe, hogy annyira sikeres volt az előző, hogy mindenképpen akartak csinálni folytatást. Nem baj, ha nincs értelme, akkor is. Szerintem az lenne a legjobb, ha ott folytatnák ahol abbahagyták. Persze csak a főszereplő felgyógyulása után. Az ütött volna, de ez... Most megint jön jó sok gyakás és szex, mert ez kell a népnek. Nagyon látszik, hogy kell a lóvé. Ha egyszer egy üzlet beindul. De itt azért a gyakás és a szex mellett volt egy olyan sztori is, ami bőven kiemelte sok "politikailag korrekt" vagy "barátságosan visszafogott" sorozat közül. Szóval nem csak erről szólt. Persze nyilván van, aki csak emiatt nézte, de hót ziher, hogy a sztori nélkül azért nem lett volna ekkora siker. Előzményt csinálni meg pont annyi értelme van, mint előzményt csinálni a Star Wars ep4-nek. Elég sok érdekes karakter vonult fel ahhoz az első évadban, hogy érdekes legyen, hogyan jutottak oda, ahová. Batiatus már önmagában megérne egy önálló sorozatot, aki merem állítani, a legjobb sorozatbeli gonosz, amióta világ a világ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Ha egyszer egy üzlet beindul. De itt azért a gyakás és a szex mellett volt egy olyan sztori is, ami bőven kiemelte sok "politikailag korrekt" vagy "barátságosan visszafogott" sorozat közül. Szóval nem csak erről szólt. Persze nyilván van, aki csak emiatt nézte, de hót ziher, hogy a sztori nélkül azért nem lett volna ekkora siker.Előzményt csinálni meg pont annyi értelme van, mint előzményt csinálni a Star Wars ep4-nek. Elég sok érdekes karakter vonult fel ahhoz az első évadban, hogy érdekes legyen, hogyan jutottak oda, ahová. Batiatus már önmagában megérne egy önálló sorozatot, aki merem állítani, a legjobb sorozatbeli gonosz, amióta világ a világ. Ez sajnos engem nem érdekel. Azért is gondolom úgy, ahogy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Ez sajnos engem nem érdekel. Azért is gondolom úgy, ahogy. Most akkor véleményt mondtál valami olyanról, amiről tulajdonképpen csak halvány - és innét nézve téves - elképzeléseid vannak. Ehhez nehéz mit hozzá tenni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. (szerkesztve) Most akkor véleményt mondtál valami olyanról, amiről tulajdonképpen csak halvány - és innét nézve téves - elképzeléseid vannak. Ehhez nehéz mit hozzá tenni Mi? Mondom engem nem érdekel az előzménye. Ennek mi köze ahhoz, hogy halvány fingom sincs róla? Egyszerűen nem érdekel és kész. Remélem ezt ennél jobban nem kell megmagyarázni. Szerkesztve: 2010. November 19. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Nem, nem, nem vagyok elfogult, k*rvára nem, de ez valami übermegabrutál előzetes...VÉGRE!!! Azért látszik, hogy már elég nagyban gondolkodnak DeKnighték és a holdudvara, mert bíz az effektek nagyon ott vannak, szinte már mozifilmes szinten. Starz gondolom adott rá pínzt eleget, de magasan ez a sorozat érdemli meg a legjobban, hogy ezáltal tovább növelje a rajongótáborát. Remek karakterek, remek történet, végeláthatatlan adrenalinfolyam meg tesztoszteronbomba, szóval hajrá gladiátorok! Hű, de ha ezek után csalódás lesz a hatodik rész végén az egész nagyon morci leszek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Mi? Mondom engem nem érdekel az előzménye. Ennek mi köze ahhoz, hogy halvány fingom sincs róla? Egyszerűen nem érdekel és kész. Remélem ezt ennél jobban nem kell megmagyarázni. Őőőő... akkor én lemaradtam valahol a kanyarban, mert eddig abban a hittben éltem, hogy maga a Spartacus sorozat sem érdekel, nem is nézted meg. Ebből feltételeztem, hogy igazából fogalmad sincs róla, miről szól a széria a szexen és gyakáson túl (mert korábban sokszor vádoltad a sorozatot, hogy csak ennyiről szól). Ezek szerint tévedtem, akkor viszont bocsánat, nem szóltam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Előzményt csinálni meg pont annyi értelme van, mint előzményt csinálni a Star Wars ep4-nek. Elég sok érdekes karakter vonult fel ahhoz az első évadban, hogy érdekes legyen, hogyan jutottak oda, ahová. Batiatus már önmagában megérne egy önálló sorozatot, aki merem állítani, a legjobb sorozatbeli gonosz, amióta világ a világ.Ezt pontosan így van, illetve érzem én is. Nagyon jó háttértörténeteket lehet a karakterek mögé építeni. Így lesz teljes az egész, már ha érdekel minket az ő történetük. Batiatus, Crixus-Lucretia viszonya, és még lehetne sorolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Őőőő... akkor én lemaradtam valahol a kanyarban, mert eddig abban a hittben éltem, hogy maga a Spartacus sorozat sem érdekel, nem is nézted meg. Ebből feltételeztem, hogy igazából fogalmad sincs róla, miről szól a széria a szexen és gyakáson túl (mert korábban sokszor vádoltad a sorozatot, hogy csak ennyiről szól). Ezek szerint tévedtem, akkor viszont bocsánat, nem szóltam Az első évadot megnéztem az egyik ünnepnap. Jó volt. De eleve folytatást terveztek, és csak miután nem lehetett megcsinálni, akkor kezdtek másba. Ezért van olyan érzésem, hogy mindegy mi, csak legyen valami. Persze ettől még lehet jó, de én a folytatásra vagyok kíváncsi ebben az esetben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Hű, de ha ezek után csalódás lesz a hatodik rész végén az egész nagyon morci leszek Csalódás esetén a készítők mindegyike megkapja majd a maga lófejét. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Az első évadot megnéztem az egyik ünnepnap. Aha, hát ez az infó az én életemből kimaradt Így mindjárt más megvilágításba kerülnek a dolgok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Hát ez mocskos jó kis előzetes! Nagyon várós ez az előzmény. Jó lesz újralátni a már meg--- karaktereket. És bár én is kíváncsibb lennék a folytatásra, azt hiszem ez sem fog csalódást okozni, de még mennyire hogy nem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Aha, hát ez az infó az én életemből kimaradt Lett volna esély rá hogy ne maradjon ki mert publikálásra is került. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Lett volna esély rá hogy ne maradjon ki mert publikálásra is került. Aláírom én, hogy csak a saját figyelmetlenségem áldozata lettem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Aláírom én, hogy csak a saját figyelmetlenségem áldozata lettem Ettől nem fog összedőlni a világ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Ettől nem fog összedőlni a világ. Szerinted se? Szerintem se Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Nagyon durva volt a Fringe. És most ahogy nézzem a lentebb linkelt előzetest ez csak fokozódni fog. És most ugrott be honnét ismerős ez a Henry figura. A Drótban is szerepel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Igazi túlélőepizód lesz a kövi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Nagyon durva volt a Fringe.Szerintem is kemény rész a mostani. Ezt a Wal2-t legszívesebben kinyírnám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. SupNat Spoiler: Hm.. újabb szörnyes rész. Ez sem ütött akkorát, de legalább sok volt benne a poén Főleg amikor Deant megtámadta a kis tündér és elmagyarázta Sam-nek, hogyan nézett ki A következő részt pedig Singer (nem Bobby ) fogja rendezni, de csak Dec. 3-án jön Vajon jó lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Képek a Camelotból: http://community.livejournal.com/camelot_tv/4973.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. No ebből is jöhetne egy kis mozgókép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Ma délután megvolt a múlt heti Dexi. Ennél a résznél éreztem először hogy kezd beindulni a szezon. Dexi és Luminol klassz kis párost alkotnak. Sokkal jobb mint a Dexi-Migi páros volt. Robohekus pedig egyre nagyobb arc. Majdnem röhögtem hogy Luminol neve se jön be neki. Ami azt illeti nekem se így mondhatnám hogy szívemből szólt a pali. Spoiler: Debi jól kifogta. Azért nem kellett volna annyira pattognia mert ő vetette fel a bűnbakságának az ötletét. Gondolhatta volna hogy Marcsa hallgatni fog rá.Amikor Dexi a színpadon nosztalgiázott már majdnem lemondtam arról hogy kinyírják az ürgét de szerencsére tévedtem. Nagyon sokat dobott a fószernak a legyakásán hogy Dexi elmondta magáról a csajnak az igazat. Amikor tik-tik-tik odament Dexihez a szálloda előtt rögtön arra gondoltam hogy el fogja-e neki mondani a mondókáját. Úgy voltam vele hogy Dexi abból könnyen rájöhet arra hogy ki az órás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Hát ez a supnat rész iszonyú volt. Rég nem röhögtem rajta már ennyit. Nagyon odatették. Már nézem is a köv rész bemutatóját! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Mára megszületett a felirat a Castle-hoz, én is megnéztem Hatalmas rész volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.