kudar Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. utolértem a sorozatot a Fringel. Tényleg jó volt a mostani rész is. annyira jó hogy lesz még egy évad. Még mehet tovább a sz-r kavarás, amiben Walternativ nagyon jó. Kíváncsi vagyok miért kell neki mindenképpen az unokája, mert nyílván nem nagyapai szeretetből. És valami jelentősége biztos lesz ha még a megfigyelők is ott vannak. Henryt minden részben nagyon bírom, és lassan Lincolnék is kezdenek rájönni, hogy erősen átvan cseszve a fejük. Erősen kíváncsi leszek, hogy mi lesz ennek az évadnak a vége, de úgy hiszem nagyon jó cliffhanger lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Fringehez Szerintem az unokájával Petert akarja majd kiváltani a géphez. Gondolom a genetikai azonosság lesz a fő ok amiatt jó az unoka is a gép működéséhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Fringe Oldie: Akkor beállhatna ő maga is Jó kis rész volt, kíváncsi vagyok, kik is rabolták el Boliíviát és mit akartak a lurkótól. Meg a Megfigyelők mit akarnak majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Fringe Oldie: Akkor beállhatna ő maga is Jó kis rész volt, kíváncsi vagyok, kik is rabolták el Boliíviát és mit akartak a lurkótól. Meg a Megfigyelők mit akarnak majd. No nem biztos az. Főleg ha meghal benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Úgy tűnik, Castle-felirat megint csúszik rendesen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. (szerkesztve) Lenne egy kérdésem, a BSG-t már megnézőkhöz: A Razor filmben elhangzó utalás Starbuckra igaz-e valamint a 12 Cylonba az űrben repkedő, a centaurok is beleszámítanak vagy csak az emberi alakúak? Szerk: Engedtem a kísértésnek és az utóbbinak utánanéztem. Hogyaza :o Szerkesztve: 2011. Március 27. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Fringe Igen de akkor a gyereken is kell kísérletezni meg gyorsítószert adni neki, mert ugye walternatív nem engedi hogy gyerekekkel szórakozzanak. hacsak nem akar jópár évet várni amíg fel nem nő a gyerek. Megint a végére értem a LOSTnak és megint pityeregtem egy sort a végén. nagyon jó sori, volt, és hiányzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megint a végére értem a LOSTnak és megint pityeregtem egy sort a végén. nagyon jó sori, volt, és hiányzik. kudar nem csodálom, a LOST egy "jelenség" volt... egyszeri, megismételhetetlen és örök érvényű! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Szerk: Engedtem a kísértésnek és az utóbbinak utánanéztem. Hogyaza :o Nem éri Mi, akik sorrendben néztük, mennyit vártunk rá? Jó sokat A többit aztán már várd ki, míg odaérsz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Nem éri Mi, akik sorrendben néztük, mennyit vártunk rá? Jó sokat A többit aztán már várd ki, míg odaérsz Hát ezután várni fogok, de a Final Five névsora meglepett Már megnéztem az első 5 részt a 3. évadból. Szegény Baltarral vajon mi lesz, most tűkön ülök miatta, ő a kedvenc szereplőm Na meg 6-os Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Hát ezután várni fogok, de a Final Five névsora meglepett Már megnéztem az első 5 részt a 3. évadból. Szegény Baltarral vajon mi lesz, most tűkön ülök miatta, ő a kedvenc szereplőm Na meg 6-os Majd meglátod, hogy s mint lesznek az események Nekem is Baltar a kedvencem, mert annyira h*lye, hogy már muszáj szeretni Szerintem a legérdekesebb karakter. Más kedvencem nem volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Phobos, már tudod ki az utolsó öt? Akkor minek nézed még? Nagyjából lelőtted a sorozat egyik lényegét... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. (szerkesztve) Phobos, már tudod ki az utolsó öt? Akkor minek nézed még? Nagyjából lelőtted a sorozat egyik lényegét... Jól van, ostorozzál még te is Amúgy nem hiszem, hogy a sorozat lényegét löötem le, hisz a 3. évad végén úgy tudom kiderül ki az a 4 (majd később az 5.) aki Cylon Viszont Baltar sorsát nem tudom és a sorsa nagyobb húzóerő a továbbnézéshez, mint a Cylonok inkognitója És most, hogy már a 3. évad 8. részénél tartok (ma ennyit néztem meg) így már kijelenthetem, hogy ez a sori benne van a Top3-ban és a Firefly-t verte le a dobogóról Első kettőt azért nem tudja megközelíteni. Szerkesztve: 2011. Március 28. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Jól van, ostorozzál még te is Ostor? Már úton van a levélbomba Ha utána mersz nézni a Földnek, küldöm Achmedet is. De most komolyan. Mi értelme van egy ilyen sorozatnál utána nézni a dolgoknak előre? Pláne, hogy neked nem is évadokat kell várni a megoldásra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. De most komolyan. Mi értelme van egy ilyen sorozatnál utána nézni a dolgoknak előre? Hogy őszinte legyek, azt akartam tudni, hogy a centauriok, meg a Ryderek is beletartoznak-e a 12-be. Valamint hogy ki a 7-es, mert a többit már akkor ismertem. Nem tehetek róla, hogy a hülye wikipédián egyből a számok alatt ott van a Final Five neve is.Hogy én akkor mennyire dühös voltam Na de sebaj, egy kicsit még izgalmassá is teszi ez a sori nézését, mert lehet rá figyelni, miket is művelnek addig Ez olyan, mint amikor 8-ast leleplezték a készítők a miniben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Hogy őszinte legyek, azt akartam tudni, hogy a centauriok, meg a Ryderek is beletartoznak-e a 12-be. Valamint hogy ki a 7-es, mert a többit már akkor ismertem. Nem tehetek róla, hogy a hülye wikipédián egyből a számok alatt ott van a Final Five neve is. Hogy én akkor mennyire dühös voltam És miért nem vártad meg, míg az egyik helyi szaki válaszol? Ne a wikit okold a te türelmetlenségedért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. És miért nem vártad meg, míg az egyik helyi szaki válaszol? Ne a wikit okold a te türelmetlenségedért Ha láttál volna tegnap, milyen BSG elvonási tüneteket mutattam Nagyon rákattantam, így elkezdtem olvasni a 2006-os beszélgetéseteket róla, csak a sok Lostos hozzászólás is felnyomta az agyamat, hogy az veszi el a helyet az értékes kis BSG irományoktól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. csak a sok Lostos hozzászólás is felnyomta az agyamat, hogy az veszi el a helyet az értékes kis BSG irományoktól. Ezért a mondatrészért minden bűnöd megbocsátott Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. csak a sok Lostos hozzászólás is felnyomta az agyamat, hogy az veszi el a helyet az értékes kis BSG irományoktól. Nanana! Én imádtam és most is imádom a BSGt, de meg sem közelíti a Lostot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. (szerkesztve) Jól érzem, hogy itt szentségtörés készül? Ami a BSG-t illeti, én meg azt nem bírom elviselni (ti meg a LOST-ot...) bár eddig sosem tettem szóvá. Ennyit az ízlések csatájáról Szerkesztve: 2011. Március 29. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Itt nem pont a Losttal van a gond, hanem a fórumszerkezettel Tehát ha esetleg House vagy SupNat lenne kivesézve, azért is höbörögnék. Ilyen fórumszerkezettel kínszenvedés egy adott témához kapcsolódó hozzászólásokat keresni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. (szerkesztve) Persze... a probléma abból adódik, hogy van egy Sorozatok topic, és ebben ömlesztve van minden, ami sorozatokkal kapcsolatos. Ez így tényleg rendszerezetlen. Ilyen érelemben célravezetőbb, ha minden sorozatnak saját topicja van.... (de úgyse lesz ) Szerkesztve: 2011. Március 29. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. (de úgyse lesz ) Már hülyeség is lenne, anno kellett volna ezt eldönteni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Ja, baromi "fárasztó" lehet végiggörgetni 3 hozzászólást 2 számodra érdekes között... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Donát... tényleg nem egyszerű feladat így visszakeresni több hónappal (vagy évvel) ezelőtti hsz-eket, amik egy adott sorozathoz kapcsolódnak. De nekem mindegy... én már megszoktam ezt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. A The Face of the Enemy-nek viszont nincs különösebb haszna, Gaetáról és az egyik Nyolcasról árulnak el némi pluszt, de az nem oszt, nem szoroz, pláne akkor, amikor játszódik (a harmadik évad előtt annak is több értelme lett volna). Szóval érdekességként megnézhető a 4x10 és 4x11 között. Ma pont erről beszélgettünk haverokkal. Az egyikük már régebben megnézte az egészet, a másikuk a 4. évad 2. felében jár, én meg a 3. évadnál. Közben felemlegették ezt a sorit is, mert az utóbbi emberke nem nézte meg, az első meg győzködte, hogy nézze meg, mert kiderül, mit is súgott Baltar elnök Gaeta fülébe. Na ettől is kiakadtam, de most (3x17) megnéztem azt a részt és váú! Ritka nagy szarkavaró ez a Gaeta, de attól még kedvelem őt is Valamint Baltarról is szó volt, hogy reméli a srác, hogy nem lesz belőle Jézus, mert egybe tudja gyűjteni az embereket, miközben ő utálja Baltart. Remélem meg igen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. És most, hogy már a 3. évad 8. részénél tartok (ma ennyit néztem meg) így már kijelenthetem, hogy ez a sori benne van a Top3-ban és a Firefly-t verte le a dobogóról Nagyon rákattantam, így elkezdtem olvasni a 2006-os beszélgetéseteket róla, csak a sok Lostos hozzászólás is felnyomta az agyamat, hogy az veszi el a helyet az értékes kis BSG irományoktól. Nana, Lostot nem bántani Nálam BSG és Lost a TOP 3 részei Most már csak azt kéne megálmodnom, hogy mi a 3. TOP-sorozatom Egyébként akkor kezdtem el nézni a BSG-t, amikor a 3. évad kezdődött, persze először az első két évadot sasoltam meg, a Lostot meg akkor, miután véget ért, de egy spoilert sem lőttem le Vagyis még csak véletlenül sem keveredtem el olyan helyre, ahol bármi lényegeset előre megtudhattam volna Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Nana, Lostot nem bántani Nem bántottam a Lostot, csak akkor nagyban beszélgettetek róla, íg a BSG 1-1 hozzászólása elvesz a Lost tengerben Sajnos akkor még nem volt kiírva, hogy miről lesz szó a hozzászólásban, így elég nehéz kiválogatni a keresett üzeneteket. Donát: Hát nem 1-2 üzenetről, hanem akár oldalakról van szó, szóval igenis fárasztó azt nézni, mikor is kerül elő egy üzenet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Amúgy ki vette észre magán, hogy általában amit épp néz sorozatot, vagyis darál, az mindig benne van a TOPban. Néha én igen, de mikor vége, akkor persze visszatérek a valóságba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. (szerkesztve) Amúgy ki vette észre magán, hogy általában amit épp néz sorozatot, vagyis darál, az mindig benne van a TOPban. Néha én igen, de mikor vége, akkor persze visszatérek a valóságba. Néztem a Walking Dead-et, nem volt benne. Néztem a Spartacust, nem volt benne. Néztem a Heroes-t nem volt benne. Néztem a TCW-t, ugyancsak nem volt benne.Míg nem néztem meg a Firefly-t, a Top3-ban a 3. a LV:CSI volt. Megnéztem, 3. lett a Firefly. 1,5 évet kellett várni, hogy a BSG letaszítsa, közben nem egy sorozatot néztem. Szal én nem szoktam hamar változtatni a Top3-at Szerkesztve: 2011. Március 29. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.