Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Jövőre a Smallville-ből kiderül hogy alakult meg az "Igazság Ligája".

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Karrde, az Obi által említett regény a legvalószínűbb, meg szerintem akkor ő is olvasta valahol ezt az infót. Szóval a Setét torony ötlet részemről elvetve. :) De szívesen olvasnám a Könyvek topicban a Setét toronyról mondanivalóidat, amiket igértél! :)

Hozzászólás ideje:
Karrde, az Obi által említett regény a legvalószínűbb, meg szerintem akkor ő is olvasta valahol ezt az infót. Szóval a Setét torony ötlet részemről elvetve. :) De szívesen olvasnám a Könyvek topicban a Setét toronyról mondanivalóidat, amiket igértél! :)

OFF

Összehozok róla valamit :D Nem ígérem mára, de mindenképpen írok róla néhány mondat ismertetőt :D

ON

Hozzászólás ideje:

BSG SPOILER

Úristen, mikor lesz felirat a 11-eshez!!! Belenéztem kíváncsiságból képileg, és anyám borogass, volt látnivaló!! És holnap egész nap programom van. Dzséjt, amint lehet, nézd meg. Bár lehet, hogy nem lesz jó rész, de a képek alapján nem hiszem.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Privátba küldtem!

Köszönöm! Nem tudok betelni ezzel a sorozattal. Szerintem a második évad is kegyetlen izgalmas.

SPOILER

És amit nme hittem volna, hogy Bellicket valaha is sajnálni fogom. Remélem megszökik

Hozzászólás ideje:

PB

SPOILER

Hát a T-Bag szálat kurva erőltetetnek tartom az egész 2. évadban. De csak ezt a negatívumot hozom fel. Bellicket itt már én is sajnáltam, hát Kellerman meg csúcs!!! 2 esélyes a dolog amúgy. Vagy Saraht akarja megtalálni és azt a kulcsot, hogy ezáltal kerüljön vissza magas pozicióba, vagy tényleg ki akar cseszni a vén kurv@val! :) Hát láttam a 14. rész promoját, úgyhogy tudom melyik véglethez tartozik Kellerman... :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

PB SPOILER

Én is- én is! :) Hol lehet meglesni? És adhatnál egy jó PB fórum linket, mert amiket eddig találtam, ott gyér volt a forgalom. Egyébként én remélem, hogy valóban átáll Scofield-ék oldalára. A T-Bag szál engem csak azért zavar kicsit, mert nem szeretem a karaktert. De ahogy ez a színész eljátsza a pszichot, az nem semmi.

Hozzászólás ideje:

Torrent jó?

Mert akkor a www.torrentspy.com -on írd be a keresőbe hogy prison break, és a kidobott találatok között lehet szemezgetni! Én így szoktam leszedni, csak persze én mindig akkor az aktuális részt mikor adták a tv-ben, így elég sokan seedelték, és így gyorsan lejöttek az adott epizódok.

Szerkesztve: - Coce_Plant

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Donát: isohunt.com, piratebay.com. Ezek nyilvános torrent oldalak. Én innen szedtem le az összes részt (most épp a BG szedem).

Obi: Igen, gyorsabb lett a netem. :) Bár 'csak' 120 k-val tudok tölteni, a sorozatokhoz nagyon megfelel.

Hozzászólás ideje:

Amikor a Lost-ot töltöttem a megjelenésekor reggel 5-kor, akkor 20 perc alatt lentvolt, sokan töltötték és seedelték.

Hozzászólás ideje:

Hát igen. :) Donát amúgy azt majd nézzed, hogy hányan seedelik meg ilyesmi. De gondolom ezt nem kell mondanom. :) Akkor a 2 megabites netemmel mit mondhatok, milyen gyorsan jönnek le a részek? :D Amúgy ottan körül, mint amit Obi mondott, ha kikerülés után szedem le, nekem is olyan 20 perc szokott lenni.

Hozzászólás ideje:

Bazz, a Szökésnél jelenleg nincs jobb sorozat a tv-ben :) De azért ha most sose jutnak ki megharagszok :) Ennyire vontatott má' ne legyen, hogy több szériát készítenek belőle. :lol:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Bazz, a Szökésnél jelenleg nincs jobb sorozat a tv-ben :) De azért ha most sose jutnak ki megharagszok :D Ennyire vontatott má' ne legyen, hogy több szériát készítenek belőle. :lol:

Nem is sejted mik lesznek még oldie. :) Jó ha beszerzel egy doboz vérnyomás csökkentőt. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.