Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 16. (szerkesztve) Jövőre a Smallville-ből kiderül hogy alakult meg az "Igazság Ligája". Szerkesztve: 2006. December 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Karrde, az Obi által említett regény a legvalószínűbb, meg szerintem akkor ő is olvasta valahol ezt az infót. Szóval a Setét torony ötlet részemről elvetve. De szívesen olvasnám a Könyvek topicban a Setét toronyról mondanivalóidat, amiket igértél! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Karrde, az Obi által említett regény a legvalószínűbb, meg szerintem akkor ő is olvasta valahol ezt az infót. Szóval a Setét torony ötlet részemről elvetve. De szívesen olvasnám a Könyvek topicban a Setét toronyról mondanivalóidat, amiket igértél! OFF Összehozok róla valamit Nem ígérem mára, de mindenképpen írok róla néhány mondat ismertetőt ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 16. (szerkesztve) BSG SPOILER Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Úristen, mikor lesz felirat a 11-eshez!!! Belenéztem kíváncsiságból képileg, és anyám borogass, volt látnivaló!! És holnap egész nap programom van. Dzséjt, amint lehet, nézd meg. Bár lehet, hogy nem lesz jó rész, de a képek alapján nem hiszem. Szerkesztve: 2008. Június 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Coce! Te mint nagy PrisonBreak fan, tudsz nekem dobni feliratot a 13.-ik részhez? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Privátba küldtem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 18. (szerkesztve) Privátba küldtem! Köszönöm! Nem tudok betelni ezzel a sorozattal. Szerintem a második évad is kegyetlen izgalmas. SPOILER Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- És amit nme hittem volna, hogy Bellicket valaha is sajnálni fogom. Remélem megszökik Szerkesztve: 2008. Június 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 18. (szerkesztve) PB SPOILER Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Bellick a rács mögött, és kivel áááááá Kellerman is bekavart. Mit gondolsz coce, mi lesz ebből? Szerkesztve: 2008. Június 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 18. (szerkesztve) PB SPOILER Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Hát a T-Bag szálat kurva erőltetetnek tartom az egész 2. évadban. De csak ezt a negatívumot hozom fel. Bellicket itt már én is sajnáltam, hát Kellerman meg csúcs!!! 2 esélyes a dolog amúgy. Vagy Saraht akarja megtalálni és azt a kulcsot, hogy ezáltal kerüljön vissza magas pozicióba, vagy tényleg ki akar cseszni a vén kurv@val! Hát láttam a 14. rész promoját, úgyhogy tudom melyik véglethez tartozik Kellerman... Szerkesztve: 2008. Június 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 18. (szerkesztve) PB SPOILER Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Én is- én is! Hol lehet meglesni? És adhatnál egy jó PB fórum linket, mert amiket eddig találtam, ott gyér volt a forgalom. Egyébként én remélem, hogy valóban átáll Scofield-ék oldalára. A T-Bag szál engem csak azért zavar kicsit, mert nem szeretem a karaktert. De ahogy ez a színész eljátsza a pszichot, az nem semmi. Szerkesztve: 2008. Június 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 18. PB 2. évad 14. rész promo-video (mindenki saját felelősségre nézze csak meg, mert Spoileres) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Köszi coce! Mikor lesz még Január 22... Egyébként addig is töltöm a Battlestar Galactica első részét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Coce vagy Ody! Légyszi segítsetek nekem, nekem a PB Második évad első pár részéhez kéne link. Ha tudtok adni, kérlek help! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 18. (szerkesztve) Torrent jó? Mert akkor a www.torrentspy.com -on írd be a keresőbe hogy prison break, és a kidobott találatok között lehet szemezgetni! Én így szoktam leszedni, csak persze én mindig akkor az aktuális részt mikor adták a tv-ben, így elég sokan seedelték, és így gyorsan lejöttek az adott epizódok. Szerkesztve: 2006. December 18. - Coce_Plant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Mostanában sokat töltögetsz.Csak nem új neted(és géped) van Ody? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Jó, csak kérdés, hogy mikorra jön le. Mert egész nap nem mehet a gép, az fix. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Donát: isohunt.com, piratebay.com. Ezek nyilvános torrent oldalak. Én innen szedtem le az összes részt (most épp a BG szedem). Obi: Igen, gyorsabb lett a netem. Bár 'csak' 120 k-val tudok tölteni, a sorozatokhoz nagyon megfelel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Nekem is új lett. A max 64 kb/sec maradt, de végre korlátlan Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Jó, csak kérdés, hogy mikorra jön le. Mert egész nap nem mehet a gép, az fix. Donát Nekem egy sorozat epizód, átlag 2 óra alatt jön le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Nekem 8 órára írja (2 letelt, 6 még hátra van)... Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Nekem 8 órára írja (2 letelt, 6 még hátra van)... A 349 megás szeletek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Igen. Bár ez még Coce linkje. A tiedet már nem akartam elkezdeni, hiszen amott már 20%-nál járt. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Amikor a Lost-ot töltöttem a megjelenésekor reggel 5-kor, akkor 20 perc alatt lentvolt, sokan töltötték és seedelték. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Hát igen. Donát amúgy azt majd nézzed, hogy hányan seedelik meg ilyesmi. De gondolom ezt nem kell mondanom. Akkor a 2 megabites netemmel mit mondhatok, milyen gyorsan jönnek le a részek? Amúgy ottan körül, mint amit Obi mondott, ha kikerülés után szedem le, nekem is olyan 20 perc szokott lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 18. És a Dextert nem kezded el nézni Ody? Tudod a sorozatgyilkosos, amit említettem régebben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 18. És a Dextert nem kezded el nézni Ody? Tudod a sorozatgyilkosos, amit említettem régebben. DE! Le is töltöm az első részt. De jó, hogy emlékeztetsz rá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Nekem is inkább két óra a letöltés, még akkor is, ha sokan seedelik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Megnéztem a BG első részét. Kezdetnek nem volt rossz, bár most nagyon bennem van a Prison Break. Remélem beindul később. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Bazz, a Szökésnél jelenleg nincs jobb sorozat a tv-ben De azért ha most sose jutnak ki megharagszok Ennyire vontatott má' ne legyen, hogy több szériát készítenek belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Bazz, a Szökésnél jelenleg nincs jobb sorozat a tv-ben De azért ha most sose jutnak ki megharagszok Ennyire vontatott má' ne legyen, hogy több szériát készítenek belőle. Nem is sejted mik lesznek még oldie. Jó ha beszerzel egy doboz vérnyomás csökkentőt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.