Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 20. (szerkesztve) Én ma fejeztem be az utolsó részt(évadzáró). Nagyon ott van! Mielőtt kérded: 12 részes. Szerkesztve: 2006. December 20. - Coce_Plant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 20. Remek karakterek vannak benne. Dexter nője is nagyon imádnivaló, és maga Dexter...érdekes egy fickó. de most már nagyon érdekel, ki lehet ez a hűtős gyilkos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 20. Uh, ez a mai Szőkés kurva jó lett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 20. Uh, ez a mai Szőkés kurva jó lett Milyen igaz...milyen igaz! Én is csak kuksizom, de ez egyre durvább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 20. Ezek még piskóta részek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Letöltöttem a BG negyedik részét, de az istennek se akarja lejátszani egyik program se. Eddig minden jól működött, mi lehet a hiba? Nálatok fut rendesen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Nálam rendesen futott... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Milyen fájl volt? Mert nálam is indítja, csak képe nincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Én az orenji xvid verziókat szoktam leszedni, azok gond nélkül futnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Én az orenji xvid verziókat szoktam leszedni, azok gond nélkül futnak. Nekem is azzal volta probléma, de ez a harmadik letöltés már működik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 22. Kudarmubat, fel szoktál néha nézni az nbc.com/Heroes-ra? Tesznek fel képregényeket, már 12 van, le is csalogattam őket a gépemre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 22. Kudarmubat, fel szoktál néha nézni az nbc.com/Heroes-ra? Tesznek fel képregényeket, már 12 van, le is csalogattam őket a gépemre Tudod mi idegesít nagyon azon az oldalon? a háttérképek...Annyi jó lehetőség lenne, erre ilyen gagyikat tesznek fel...vááá. Falra tudnék mászni. És igen néztem őket. 9th wonders. Sajna ugyanez a helyzet a Prison Break honlapjával is. Semmi nincs rajta. Inkább nézek egy FAN oldalt...ott többet találok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 23. Mielőtt kérded: 12 részes. Én csak azt kérdezem, hogy hol találok a 12. részhez feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 23. Inkább nézek egy FAN oldalt...ott többet találok. Esetleg némi infó, hogy milyeneket? Magyar biztos nincs közöttük, de az angol is jó lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 23. Én csak azt kérdezem, hogy hol találok a 12. részhez feliratot. A 12.-hez nincs még szerintem. De én nem tudtam a feliratokkal várni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 23. A 12.-hez nincs még szerintem. De én nem tudtam a feliratokkal várni. Nekem is rohadt nehéz várni, a 11. rész után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 23. Na mesélj, jó kis sorit ajánlottam neked? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 24. Na mesélj, jó kis sorit ajánlottam neked? Nagyon jó, és ami a lényeg, egyedi! Ha az ember rákap az ízére, utánna nehéz nélküle meglenni. Masuka rulez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 26. Ody, 12. részhez felirat: http://home.of.donsystem.hu/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 26. Köszi coce!!!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 27. (szerkesztve) Dexter SPOILER Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Nem semmi volt ez a befejező rész. Dexter jól kinyírta a tesóját. Szted elmondja majd Ritának, hogy milyen is valójában? Jó lesz az a szál. Csak az a baj, hogy ősszel fog kijönni az újabb éved. Szerkesztve: 2008. Június 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 28. Végére értem a BG-nek is. Fantsztikus volt a vége (mint mindig ). Mikor lesz a folytatás? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 28. Január 21 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 28. (szerkesztve) Bár én még csak pár részt láttam, de Ody-hoz hasonlóan én is Dexter-fan lettem Szerkesztve: 2006. December 28. - Bomarr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Letöltöttem a Heroes első részét. Kíváncsi leszek milyen, már annyian dicsérték... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Olyan, hogy az első után muszáj megnézni a másodikat Remélem, tetszik majd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Na és melyik az első része ennek a sorozatnak? Kicsit bekavartak ugyanis, valami pilot résszel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Otthon meg tudom nézni pontosan, de azt hiszem, összesen 11 rész volt, S01E01 a pilot, és az E02 a következő rész. Nem volt külön megjelölve a pilot, ha jól emlékszem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. (szerkesztve) Csak azért, mert a feliratoknál van pilot rész is. A torrent oldalakon meg van 00-ás epizód. Szerkesztve: 2006. December 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Fenébe. Tényleg meg kell néznem otthon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.