Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. (szerkesztve) Na, a 2x10 remek rész volt viszont. Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Hoshi ebben szívódott fel, szó szerint Tetszett a végén a fordulat. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. (szerkesztve) Ent Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Most hogy így említed, beugrott. Jó kis szellemes rész. Trip és T'Pol karaktere is érdekes lesz. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. (szerkesztve) Akik követik a Hősöket a tv2-ön, azoknak szólok, hogy ma lesz. Jó későn szólok Szerkesztve: 2007. Március 29. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. (szerkesztve) Karrde: Későn akkor lenne későn, ha mondjuk 22:00-kor szólnál Ody: ja, róluk tudok. Amúgy te hanyadik résznél jársz? A 4. évad teljesen új, vagy már azt is láttad egyszer? Szerkesztve: 2007. Március 29. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. (szerkesztve) A negyedik évad teljesen új, az AXN sci-fi -n nézem. Más. Tudtok már feliratot a BSG 20-hoz? Szerkesztve: 2007. Március 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. Még nem látok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. Ez most kicsit gyengus Hősök volt. De a bemutató alapján a következő megint nagyot fog szólni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. Várj még néhány részt, utána jönnek az érdekesebb dolgok Azért az eleje nagyon jó volt, ha jól rémlik még tavalyról Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. Várj még néhány részt, utána jönnek az érdekesebb dolgok Azért az eleje nagyon jó volt, ha jól rémlik még tavalyról Annyi negatívumom van, hogy már túlzásba viszik a "elkerülgetést" mármint ami a főszereplőket illeti. Szóval kicsit Hollywoodi szájíze van neki:S Remélem tényleg beindul normálisan is a sorozat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. (szerkesztve) OK, akkor mázli, hogy nem lőttem le a sori végét Ma szépen haladtam, már csak 10 rész van hátra ebből az évadból. A gáz az, hogy ennek is még csak most fejeztem be a letöltését. Helyem sincs a következőre (mondjuk, ha sikerülne az uccsó 2 MB-ot feltöltenem a DS9 6. évadjából, akkor sity-suty felszabadulna 9 GB. De mikor lép le az utolsó letöltő? Naná, hogy 0.996-os aránynál... jobban megszenvedek az utolsó 10 MB feltöltésével, mint az előző 8 GB-tal ). Hősök: Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- király volt, szerintem, és nincs is benne annyi elkerülés. Többen is rendesen összefutottak már, pl Peter és Isaac, Hiro is közéjük csöppent úgymond, Nathan alapból tartja a kapcsolatot Peterrel, és már Hiroval is összehozta ténylegesen a sors... igaz, Nikivel is, de róla még nem tudja, hogy különleges. A résszel csak az az egy baj volt, hogy már az elején tudtam, hogy Sylar lesz a végén a csattanó. Hisz csak ő tud ártani egy sérthetetlennek, és az már kiderült, hogy vadászik a különlegesekre. Csak azt nem tom, miért Claire a kulcs a jövőhöz. Jó, ő túlélhet egy nukleáris robbanást, az tény. A negyedik évad teljesen új, az AXN sci-fi -n nézem. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 30. (szerkesztve) Hősök (nyugi, nem vészes ) Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Ezen a Claire-es dolgok lehet filózni elég sokat. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Van BSG 3X20 felirat! Cicus elkészült vele.....egyem is meg a kis szivit neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Na és hova rakta fel a "drága"? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Hova, hova, hát hova, ha nem az oldalára? Cicus Maximus oldala Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. (szerkesztve) BSG 20 Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- "Minden jó, ha jó a vége" - mondhatnánk stílusosan. Kis túlzással, több minden történt az utolsó két részben, mint az egész évadban. Meglepetések sora. Valahogy már sejtettem, hogy Tigh-ék azért halják a zenét, mert cylonok. De Tigh....annyira gyűlölte a kenyérpirítókat, közben ő maga is az! Kara visszatéréséről már nem is beszélve... Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Ody! Láttad az új Lostot? Nagyon ott van, szóval nézd meg, ha még nem láttad! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Hova, hova, hát hova, ha nem az oldalára? Cicus Maximus oldala Ja, akkor kár, hogy eddig erről senki nem szólt, nem mindenki bennfentes CicMaxnál. Köszi, Dzséjt, rendes volt, hogy belinkelted Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. (szerkesztve) BSG Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Reméljük, nem átvágás az egész. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. (szerkesztve) Ja, akkor kár, hogy eddig erről senki nem szólt, nem mindenki bennfentes CicMaxnál. Köszi, Dzséjt, rendes volt, hogy belinkelted Szívesen, de egyszer már belinkeltem ide ezt az oldalt. Én este fogom megsasolni. Remélem jó véget ér az évad. Szerkesztve: 2007. Március 31. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Egyszerűen nem emlékszem Most már én sem érek rá megnézni, reggel még lett volna időm. Na majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Ody! Láttad az új Lostot? Nagyon ott van, szóval nézd meg, ha még nem láttad! Donát Még nem láttam, de mindjárt megnézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Még nem láttam, de mindjárt megnézem. A vége nagyon durva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. (szerkesztve) Lost Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Az még semmi hogy a homok alatt megfulladnak, de a csaj pont akkor nyitotta ki a szemét, mikor rágórták a fejére a homokot. Milyen rossz érzés lehet az. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. (szerkesztve) Lost Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Hát nem kicsit durva. De elvileg túlélhették. Legalábbis a Lost-fórumon van egy teória az úgy nevezett "légbuborékok" miatt (amik ilyenkor keletkeznek a földben). Meg ezt a teóriát támasztja elő Locke mondata az elején, hogy semmi sem marad bent a földben ezen a szigeten. Donát Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. (szerkesztve) Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Szerintem ilyen partmenti folyóhomoknál nem valószínű a légbuborékok kialakulása. Főleg fél-1 méteres gödörmélységnél. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. De a LOST egy film, így itt minden előfordulhat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. (szerkesztve) Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Nálam a zene is nagyon betett amikor temették a végén őket.Régebben nem nagyon csíptem ezt a Paolo gyereket, de amikor kezdett volna szimpatikus lenni akkor már a föld alatt volt.Szomorú sors, de Nikky legalább megérdemelte.A következő rész véleményem szerint elég gyengécske lesz, legalább is a promo ezt sugallja. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. (szerkesztve) Lost Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Én nem nézek promót, de arra kíváncsi lennék, hogy milyen központú lesz a mostani rész? Donát Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. (szerkesztve) Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Kate. Lost Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Én nem nézek promót, de arra kíváncsi lennék, hogy milyen központú lesz a mostani rész? Donát Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Szerintem meg igen jó rész lesz ez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.