Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Karrde: Későn akkor lenne későn, ha mondjuk 22:00-kor szólnál :)

Ody: ja, róluk tudok. Amúgy te hanyadik résznél jársz? A 4. évad teljesen új, vagy már azt is láttad egyszer?

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
Várj még néhány részt, utána jönnek az érdekesebb dolgok :) Azért az eleje nagyon jó volt, ha jól rémlik még tavalyról :D

Annyi negatívumom van, hogy már túlzásba viszik a "elkerülgetést" mármint ami a főszereplőket illeti. Szóval kicsit Hollywoodi szájíze van neki:S Remélem tényleg beindul normálisan is a sorozat.

Hozzászólás ideje:

OK, akkor mázli, hogy nem lőttem le a sori végét :D

Ma szépen haladtam, már csak 10 rész van hátra ebből az évadból. A gáz az, hogy ennek is még csak most fejeztem be a letöltését. Helyem sincs a következőre (mondjuk, ha sikerülne az uccsó 2 MB-ot feltöltenem a DS9 6. évadjából, akkor sity-suty felszabadulna 9 GB. De mikor lép le az utolsó letöltő? Naná, hogy 0.996-os aránynál... jobban megszenvedek az utolsó 10 MB feltöltésével, mint az előző 8 GB-tal :) ).

Hősök:

király volt, szerintem, és nincs is benne annyi elkerülés. Többen is rendesen összefutottak már, pl Peter és Isaac, Hiro is közéjük csöppent úgymond, Nathan alapból tartja a kapcsolatot Peterrel, és már Hiroval is összehozta ténylegesen a sors... igaz, Nikivel is, de róla még nem tudja, hogy különleges.

A résszel csak az az egy baj volt, hogy már az elején tudtam, hogy Sylar lesz a végén a csattanó. Hisz csak ő tud ártani egy sérthetetlennek, és az már kiderült, hogy vadászik a különlegesekre. Csak azt nem tom, miért Claire a kulcs a jövőhöz. Jó, ő túlélhet egy nukleáris robbanást, az tény.

A negyedik évad teljesen új, az AXN sci-fi -n nézem.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

BSG 20

"Minden jó, ha jó a vége" - mondhatnánk stílusosan. :D Kis túlzással, több minden történt az utolsó két részben, mint az egész évadban. Meglepetések sora. Valahogy már sejtettem, hogy Tigh-ék azért halják a zenét, mert cylonok. De Tigh....annyira gyűlölte a kenyérpirítókat, közben ő maga is az! :) Kara visszatéréséről már nem is beszélve...

Hozzászólás ideje:
Ja, akkor kár, hogy eddig erről senki nem szólt, nem mindenki bennfentes CicMaxnál.

Köszi, Dzséjt, rendes volt, hogy belinkelted :)

Szívesen, de egyszer már belinkeltem ide ezt az oldalt.

Én este fogom megsasolni. Remélem jó véget ér az évad.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Lost

Hát nem kicsit durva. De elvileg túlélhették. Legalábbis a Lost-fórumon van egy teória az úgy nevezett "légbuborékok" miatt (amik ilyenkor keletkeznek a földben). Meg ezt a teóriát támasztja elő Locke mondata az elején, hogy semmi sem marad bent a földben ezen a szigeten.

Donát

Hozzászólás ideje:
Nálam a zene is nagyon betett amikor temették a végén őket.
Régebben nem nagyon csíptem ezt a Paolo gyereket, de amikor kezdett volna szimpatikus lenni akkor már a föld alatt volt.Szomorú sors, de Nikky legalább megérdemelte.
A következő rész véleményem szerint elég gyengécske lesz, legalább is a promo ezt sugallja.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.