Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Szinte biztos voltam benne. Már az gyanús volt, hogy kb. 1 hete írtam nekik levelet, hogy ezt és ezt hallottam, aztán rákérdeztem, hogy ebből mi igaz, és mi lesz az előfizetők már befizetett pénzével... azóta is válaszolnak. Elég rossz lehet most az előfizetőknek. Remélem visszakapják a pénzüket legalább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. Említettem, hogy nemrég írtam egy érdeklődő levelet a kiadónak. Közben megkaptam rá a választ: "Tisztelt Érdeklődő! Tájékoztatom Önt arról, hogy a Star Wars magyarországi kiadási joga új céghez került. Az új cég ezidáig nem adott választ a lap folyattásának feltételeiről. Jogtulajdonosi engedély nélkül nem tudjuk megjelentetni. Adoc-Semic Kft." Az nem ígér sok jót, hogy az előfizetés megtérítésére nem adtak választ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Nem túl biztató, szerintem ebből nem lesz semmi már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. (szerkesztve) Most olvastam a képregényneten, hogy a Pókemberes előfizetők állítólag bukták a pénzüket. Nem tudom mi van a SW előfizetőkkel, de most nem lennék a helyükben. Szerkesztve: 2011. Augusztus 12. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. Eddig minden változatlan, nem kaptam semmi infót. De azért ez nem így működik, hogy az ember befizet valamit, a pénzét meg lazán benyelik. A összeg megtérítése lenne a minimum. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. Szerintem is meg kéne téríteniük. Valahogy éreztem év elején, hogy valami baj lesz. Még jó, hogy nem fizettem elő rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. Az az ironikus, hogy eddig pont az ilyen eshetőségek miatt nem fizettem elő, de úgy voltam vele, hogy az előfizetés hosszú távon olcsóbb és biztosabb. 1 évig működött is a dolog, erre tessék... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. A Slaves of the Republic-ban milyen ellentmondás van az EU-val? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 5. Nagyon jó lett ez a Knights of the Old Republic 15 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 17. Ez a Dawn of the Jedi képregénysorozat nagyon jól hangzik. Kiváló gondolat megismerkedni a Jedi Rend eredetével. Örülök, hogy lesz egy Knights of the Old Republic: War című mini is. Dicséretes, hogy az EU-ben ennyire előtérbe kerültek a régi idők. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Ez a Dawn of the Jedi képregénysorozat nagyon jól hangzik. Kiváló gondolat megismerkedni a Jedi Rend eredetével Nem kicsit! Az ígéretek szerint ez a képregényhez semmihez sem hasonló, mint amit korábban eddig írtak a Star Wars világában és elég ránézni a borítóra, hogy igazat adjunk nekik. Valami elképesztően izgalmas és misztikus fantasy történettel állunk majd szemben. Ráadásul előkerülnek majd a rakaták is. Bár a Knights Of The Old Republic: War nem tudom milyen megfontolásból jött létre. Úgy vélem, Zayne Carrick története úgy volt kerek, ahogy a Demonban véget ért. Gondolom ez fajta kedveskedés a rajongóknak, hiszen kifejezetten népszerű sorozat volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Ilyenkor sajnálom, hogy a Semic nincs. Remélem valaki majd lefordítja ezeket és felpakolja a Hálózsákra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 10. Nem tudna valaki esetleg egy letöltési linket adni a Classic Star Wars: A Long Time Ago... gyűjteményes köteteinek 4.-5.-6.-7. részéhez? De nem pusztán olyat, ahol egész egyszerűen belepakolták a Marveles oldalakat, hanem az újra színezett, jó minőségben szkennelt kötetekre vagyok kíváncsi. Már mindenütt kerestem őket, de eddig csak az első 3-hoz sikerült hozzájutnom. Nagyon szépen megköszönném, ha esetleg valaki meg tudná nekem szerezni őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 10. Ilyen van? Nem tudtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 10. Ilyen van? Nem tudtam. Oh... >.< Nemrég töltöttem le 14 gigányi képregényt és miközben rendezgettem őket észrevettem, hogy néhány kötet hiányzik. Egyébként a Classic Star Wars gyönyörű sorozat. A régi, Marveles egysoros napi képregényeket, amelyeket újságokban adtak le, itt össze vannak gyűjtve és kiszínezve. Hihetetlenül nosztalgikus és csodaszép füzetecskék. A Long Time Ago... Gyűjteményes kötetek pedig lényegében a régi Marvel Star Wars újraszínezett és felújított kiadásai. Sajnos csak 3 kötet van meg belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2011. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 10. Ilyen van? Nem tudtam. Rapidshare Media Entertaimenten kell keresni. Magyar nyelvű a weboldal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 10. Rapidshare Media Entertaimenten kell keresni. Magyar nyelvű a weboldal. Köszi szépen, de itt is csak azok vannak fent, amik már nekem megvannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 21. (szerkesztve) Kidolgoztam egy egész jó elméletet Asajj Ventress TCW-s és EU-s megjelenései között. Mivel a The Clone Wars egy T-canon mű, ezért természetesen őt mindenképp figyelembe vesszük. Tehát, Ventress dathomiriként született, de Talzin anyáék kénytelenek voltak őt odaadni Hal'Stednek, aki rabszolgaként nevelte őt a Rattatakon. A Rattatakon ugyanúgy dúltak a klánháborúk, ezért nem elképzelhetetlen, hogy a helyi hadurak kalózok szolgálatait is igénybe vették, így jönnek a képbe a weequayek. Ky Narec ugye felfedezte őt felnevelte, meghalt, szintén egy weequay támadás után, Ventress átállt a sötét oldalra. Új mestereként felkereste Dooku grófot, aki azt mondta hogy előbb bizonyítania kell, mielőtt a tanítványa lenne. Így hát Ventress kicsinálta a rattataki hadurakat és ezek tiszteletére kerültek fel rá a jellegzetes fekete tetoválásai, amik a TCW-ben ugye nincsenek fent. A Klón Háború egy szakaszában így tevékenykedett. Ahol rattatakinak hivatkoznak rá ott lehet arra kenni, hogy ott nőtt fel, olyan szokások szerint ráadásul a dathomiriak hasonlítanak is rájuk így senki nem vette észre a különbséget. Aztán amikor megvívott Anakinnal a Coruscanton a Dreadnaughts Of Rendlili végén, Akkor elég durva áramütést kapott, amely kiégette róla a tetkókat és megjelentek Ventress eredeti vonásai, amit a TCW-ben láthatunk. Vagyis... Upsz... Most jut eszembe, hogy az Obsessionban megint rajta vannak a csíkok a koponyáján. Áh, mindegy, legalább megpróbáltam. Szerk.: Bár utólag meggondolva nagy valószínűséggel kinyírják Ventresst a TCW-ben, szóval erre még lehet alapozni. Esetleg. Csak most jut eszembe, hogy Ventressen csecsemőként nem voltak ilyen szürke foltok, mint a dathomirikon általában, az sokkal inkább tetkó. Áh, tényleg megpróbáltam in-universe magyarázatot találni, nem könnyű. >.< Szerkesztve: 2011. November 22. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 22. De azért nagyon jó magyarázat. A tetkós dolog nem számít annyira. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 22. De azért nagyon jó magyarázat. A tetkós dolog nem számít annyira. Arra akartam alapozni, hogy amit most látunk Ventressen, az az eredeti bőrfelülete és ilyen a mintája. Kiskorában még nem volt, de idővel kifejlődött rajta, és amíg megcsinálta magára a rattataki tetkókat, akkor az egész fejét ilyen fehér fekete mintával tetoválta. És amikor olyan erős áramütés érte ez kiégett róla és újra látni az eredeti bőrszínét. Csak hogy sokkal valószínűbb, hogy a dathomirik is tetoválják magukat, fura lenne, ha ilyen lenne az eredeti mintájuk. >.< Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 27. Zsír, felkerült a Jedi vs Sith második része is. a Jedirendre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2011. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 28. Valahonnan le tudnám tölteni a régi köztársaság lovagjai magyarul kiadott részeit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2011. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 1. (szerkesztve) Valahonnan le tudnám tölteni a régi köztársaság lovagjai magyarul kiadott részeit? A 0-ik részt a halozsak.hu-ról, a 13, 14, 15 részeket a jedirend.com-ról. Szerkesztve: 2011. December 1. - tomcsi80 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 7. (szerkesztve) Most, amíg még friss az élmény, el kéne olvasnom az Uniont. Nekem megvan még egy ősrégi fordítás, amit már a fene tudja, honnan szereztem. Még nagyon-nagyon régen kiírtam ezeket a magyarra lefordított képregényeket az egyik volt osztálytársamnak, akinek a mai napig megvoltak. Sajnos csak az első két része volt meg magyarul, a maradék kettőt kénytelen leszek angolul elolvasni. Akit esetleg érdekel, annak itt van, fogyasszátok egészséggel. Szerk.: De jó, nem engedi feltölteni, mert nincs engedélyem ilyen típusú fájlt feltölteni. Egyébként nagyon jópofa képregény, egyfajta Vision Of The Future epilógus. Szerkesztve: 2011. December 7. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2011. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 8. Most, amíg még friss az élmény, el kéne olvasnom az Uniont. Nekem megvan még egy ősrégi fordítás, amit már a fene tudja, honnan szereztem. Még nagyon-nagyon régen kiírtam ezeket a magyarra lefordított képregényeket az egyik volt osztálytársamnak, akinek a mai napig megvoltak. Sajnos csak az első két része volt meg magyarul, a maradék kettőt kénytelen leszek angolul elolvasni. Akit esetleg érdekel, annak itt van, fogyasszátok egészséggel. Szerk.: De jó, nem engedi feltölteni, mert nincs engedélyem ilyen típusú fájlt feltölteni. Egyébként nagyon jópofa képregény, egyfajta Vision Of The Future epilógus. A teljes történetet magyarul elolvashatod és letöltheted az aronfy.fw.hu-ról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 8. Ez a Union milyen jellegű képregény? Mit lehet tudni a sztoriról nagy vonalakban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 8. A teljes történetet magyarul elolvashatod és letöltheted az aronfy.fw.hu-ról. Whow, még létezik ez az oldal? De jó... Köszike szépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 8. Ez a Union milyen jellegű képregény? Mit lehet tudni a sztoriról nagy vonalakban? Luke Skywalker és Mara Jade esküvőjéről szól. Néhány önérzetes birodalmi, aki nem képes belenyugodni abba, hogy létrejött a béke és nincstelen nyomorulttá váltak tönkre akarják tenni, nagyvonalakban ennyi. De rengeteg karakter feltűnik, akiket korábban ismertünk. A gond csak az, hogy a rajzolás helyenként annyira egysíkú, hogy nehéz megállapítani ki kicsoda, mert tök ugyanúgy néznek ki, de lehet csak nekem tűnt így. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 8. Luke Skywalker és Mara Jade esküvőjéről szól. Néhány önérzetes birodalmi, aki nem képes belenyugodni abba, hogy létrejött a béke és nincstelen nyomorulttá váltak tönkre akarják tenni, nagyvonalakban ennyi. De rengeteg karakter feltűnik, akiket korábban ismertünk. A gond csak az, hogy a rajzolás helyenként annyira egysíkú, hogy nehéz megállapítani ki kicsoda, mert tök ugyanúgy néznek ki, de lehet csak nekem tűnt így. Értem, kösz az infót. Ezek szerint, A jövő látomása után és A túlélők keresése előtt játszódik. Letöltöttem, és néhol tényleg elég "érdekesek" a rajzok, de ha a sztori jó, akkor ennyi még belefér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 8. Értem, kösz az infót. Ezek szerint, A jövő látomása után és A túlélők keresése előtt játszódik. Letöltöttem, és néhol tényleg elég "érdekesek" a rajzok, de ha a sztori jó, akkor ennyi még belefér. Kicsit laza, meg néhol talán túl hétköznapi. Közvetlenül A Jövő Látomása után játszódik. Hangulatos, meg minden, de nem annyira emlékezetes darab azoknak, akik inkább az akciókért vannak oda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.