Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Október 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Október 4. Max. képregényben, vagy regényben. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Október 4. Hozzászólás ideje: 2022. Október 4. (szerkesztve) Tetszik ez a magabiztosság, igazi nosztalgiával tölt el. Emlékeztet ezekre a régi szép időkre: 2016. 02. 10. - 22:14, Ody Mandrell írta: Ez a "Kallus a jó oldalon" című agyrém a mániád. Persze lehet, hogy többé nem térünk vissza, de szerintem még bármi lehetséges. Még csak az egyharmadát láttuk az egész évadnak, és szerintem elképzelése sincs egyikünknek sem, mi jön még. A trailerek is szerintem csak az első 5-6 részből mutattak valamit, mert a legtöbb jelenetet azokból már láttuk. Szerkesztve: 2022. Október 5. - Dzséjt 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Október 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Október 10. Elkészült a teljes guide. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Október 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Október 15. (szerkesztve) Tudjátok miből lehet gáz? Syril hallotta Luthen hangját! Ugye mind a ketten Coruscanton élnek, és ha ne adj isten a srác belefolyik az ügybe, felismerheti majd a kereskedőt a hangjáról. Szerkesztve: 2022. Október 15. - Ody Mandrell 3 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.