Jump to content

2x01 - Spoils of War

Recommended Posts

22 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Szerintem ez a csapat előtt álló legfontosabb kérdés. Omega kapcsán már említettem ezt, de Hunterék szempontjából se utolsó dolog. A Batch-et nem tudom elképzelni egy olyan életben, mint Cut Laqwuane-t. Mert rájuk fokozottan igaz, hogy a harcra lettek teremtve. Még ha kiakarnának szállni az egészből, akkor is a természetükből fakadóan, nem tudnának gyökeresen megváltozni. 

Igen meg Cut maga akart kiszállni egy háború kellős közepén, amikor neki úgymond még feladata lett volna, míg itt a BB tagjait inkább a kényszer vinné rá arra, hogy nekik vissza kell vonulniuk és elrejtőzni, de amúgy nem veszett ki belőlük a harci szellem. Elég csak Wrecker elképzelni mondjuk kapálni, vagy iratokat iktatni, ahelyett, hogy lövöldözne, meg robbantgatna. :D

21 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Mondjuk azért remélem AZ kap majd szerepet később. Imádom a droidot. :D

Szerintem a legemlékezetesebb momentuma az volt, amikor Fives jet-skinek használta még a 6. TCW évad eljén... attól tartok azt semmi nem fogja überelni. 

Fl9uF3dWAAI6_DU?format=jpg&name=medium

3 órával ezelőtt, Wilde írta:

Igen meg Cut maga akart kiszállni egy háború kellős közepén, amikor neki úgymond még feladata lett volna, míg itt a BB tagjait inkább a kényszer vinné rá arra, hogy nekik vissza kell vonulniuk és elrejtőzni, de amúgy nem veszett ki belőlük a harci szellem. Elég csak Wrecker elképzelni mondjuk kapálni, vagy iratokat iktatni, ahelyett, hogy lövöldözne, meg robbantgatna. :D

Wrecker-t, valahogy nem tudom elképzelni kapálni....ezt teljes mértékben kizárnám.. :D 

Filózgatok, azt szabad. :) 

Ugye Cid emlitette, a Birodalom eljövetelét, hamarosan. 

Akkor ez kép, lehetne az Ord Mantell is? 

image.png

Nagyjából egyezik a domborzata is, ahogy néztem a neten. :) 

Itt pont menekül a Batch a birodalom elől. 

Ha tévedek, vagy hülyeséget irtam, akkor sorry. :P 

6 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Szép találat, ez bizony az lesz! :clap:

Ily mi lesz itt...

Gondolom akkor ahogy a 3 venator kilép a hyper űrből, az is ehhez köthető majd. 

Kérdéses lesz, vajon Cid velük tart majd, vagy épp ellenkezőleg feladja őket?  :) 

image.png

Ezért irtam korábban, hogy a Celebration trailer sokkal többet mutatott, mint amit ideáig kiadtak. 

Nice!