Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

2x10 - Retrieval

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
2023. 02. 22. - 19:21, Wilde írta:

Itt ez inkább egy ilyen klasszikus kaland volt ahol a BB-nek be kell segítenie egy helyi konfliktusba,

Bennem felmerült, hogy ez lehetne a BB jövőbeni útja. Zsoldosokként segíthetnének a rászorulóknak. 

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Nekem ő a kedvencem. Olyan, mint egy gyerek de közben meg erős mint egy bivaly. Amikor a plüss babájával játszik mindig jót mosolygok. :D 

Megvan minden szinte Omegának, hogy családban érezze magát. Zúzó, olyan, mint egy testvér, a többiek meg összeadnak egy apafigurát. Bár, ha Zúzót veszem, akkor Omega az anyaforma a csapatban :D. Vagy Tech.  A szerepek itt felcserélhetők.

Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Ő a legidősebb. :D 

Tényleg. :) Akkor nem is annyira baromság. :D

Hozzászólás ideje:
2023. 02. 25. - 14:29, Ody Mandrell írta:

Bennem felmerült, hogy ez lehetne a BB jövőbeni útja. Zsoldosokként segíthetnének a rászorulóknak. 

Ezt a Cid-es vonalat talán lezárják ebben az évadban, én azt mindenképpen várom, hogy az ebben a két részes sztoriban látottaknak is legyenek következményei Ciddel kapcsolatban. Annak örülnék amúgy, ha valami féle önálló sejtként működnének tovább, ami lehet csak lazán kapcsolódna a Birodalom elleni fellépéshez, de ebben a zavaros átmeneti időszakban sok helyen besegíthetnének.

Hozzászólás ideje:

Tetszett az epizód, bár az előzőt jobban szerettem annak lelki aspektusai miatt. A rész elején az jutott eszembe, hogy ebben az átmeneti helyzetben még hány és hány hely lehet, ahol egyelőre hatalmi interregnum és a zavarosban halászók kora van? A Techno Unió már sehol nincs, de a Birodalom még nem érkezett meg. Pedig ahogy kiderült, van is miért megjelennie a térségben. Azt hiszem nemsokára Benni és társai visszafogják sírni azt a gennyláda Mokkót.

Egyre jobban kedvelem Omegát, aki tényleg egy erkölcsi iránytű. Tetszett, hogy a csapat tagjai Gonky sorsával is törődtek, Wrecker még fel is kapta örömében. Érdekes volt olvasni a fenti eszmecserét Bennit illetően. Inkább Ody véleményével értek egyet. A fiú egyetlen életet ismert egész életében, és Mokko már valószínűleg a Techno Unió égisze alatt is valami helyi góré volt a bányában. Ilyen körülmények között mindig is Mokko elismerése és figyelme volt a legfőbb viszonyítási pont. Ezt a berögződést eldobni hirtelen egy idegen lány kedvéért, aki ráadásul azokat erősíti, akiktől lopta a hajót, nem lehet. Benni egy teljesen átlagos, nem kiemelkedő fiatal, aki a Galaxis által ráosztott mostoha körülmények között kénytelen boldogulni. Pozitív jellemét azért mutatja, hogy Mokko bukása után nem lett a következő helyi diktátor (aztán ez persze változhat, amikor jönnek a nehézségek és a felmerülő emberi problémák).

Az elején Omega részéről mintha éreztem volna némi vibrálást Benni felé. De lehet, csak képzelődöm és Omega e tekintetben nagyon gyerek még. Mindenesetre a saját "kortársaival" eddig nem nagyon akadt össze, minden társulásnál általában ő a "gyerek".

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
4 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:

Pozitív jellemét azért mutatja, hogy Mokko bukása után nem lett a következő helyi diktátor (aztán ez persze változhat, amikor jönnek a nehézségek és a felmerülő emberi problémák).

Nekem úgy tűnt, hogy Drake magasabb pozícióban van, ráadásul idősebb is Benninél. Szerintem ő lett a következő vezető. 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.