Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Február 17. Hozzászólás ideje: 2023. Február 17. Mivel köszöbön a 3. évad, úgy gondoltam, jó lenne egy 1-2. évadot magába foglaló The Mandalorian kvíz. A klasszikus kérdezz-felelek felállással egy maximum 2 órás kis kikapcsolódás. Szabályok: A feladat nagyon egyszerű: a lehető legpontosabban és leggyorsabban megválaszolni a feltett kérdést. Az első helyes választ adó kap pontot. Két típusú kérdés van: egyszerű és összetett (előbbi egy, utóbbi két kérdést foglal egy mondatba), a pontozás ennek függvényében történik. Az egyszerű kérdés egy, míg az összetett két pontot ér. Minden kérdés előtt be fogom írni, hogy egyszerű vagy összetett következik-e. 16 kérdés lesz, a The Mandalorian 16 fejezetéből. Értelemszerűen az nyer, aki a legtöbb pontot szerzi. További tudnivalók: - Hozzászólást szerkeszteni tilos! Ellenkező esetben a válasz érvénytelen. - Egy kérdésnél mindenki egyszer tippelhet. Amennyiben már minden játékos tippelt, és nincs helyes válasz, úgy ismét lehet tippelni. - Ha nincs helyes válasz, és mindenki passzol, akkor megadom a megfejtést. - Az első helyért kialakuló pontegyenlőség esetén döntőkérdés következik. 1
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Muszáj ezzel a remek összefoglalóval kezdenem, még mindig baromi hangulatos! 1
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. 5 perc és kezdünk! Remélem, idetalál mindenki!
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Idetaláltam én is. 1
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Csak összegyűlünk megint 1
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Na, mit mondtok, várjunk még valamennyit, vagy kezdjük el négy játékossal, aztán esetleg becsatlakoznak később? Iqvi valószínűleg késik, Norbi és Wilde viszont nem reagáltak a megjelölésre a délután során.
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Szerintem kezdjük Később is becsatlakozhatnak.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Kicsit még lehet várni, de azért túl sokat szerintem ne. Így is hosszú lesz.
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Akkor belevágunk! Öveket becsatolni, a következő poszt már a kérdés lesz! Nyitásnak egy egyszerűbb, 1 pontos bemelítő jön.
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Az Arvala-7-en mit kértek a jawák először Din Djarintól a Razor Crest ellopott alkatrészeiért cserébe?
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Kray sárkány tojását
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Kapásból mást válaszolt mindenki 2
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Éppen most , Yoda József írta: Kapásból mást válaszolt mindenki 1 1
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Éppen most , Yoda József írta: Kapásból mást válaszolt mindenki Máshogy melegítünk be
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. (szerkesztve) A tojás előtt még volt. De asszem Pildi mondja jól. Páncél-Grogu és tojás. Szerkesztve: 2023. Március 4. - Ody Mandrell
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Pildi meg is szerezte az első pontját! Így van, először valóban a beskarra akarták rátenni a szőrös kis kezüket 1
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. No ilyen is régen volt már
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hogy mindenki biztosan bemelegedjen, egy újabb egypontos kérdés érkezik a következő posztban.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Én a több pontos kérdésekre gyúrok. 1
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Bo-Katan Kryze és társai miért veszik le a sisakjukat Din Djarinnal ellentétben, holott mindnyájan mandaloriak?
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Ők nem a Children of the Watch szekta tagjai 2
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Mert nem tagjai az őrség gyermekeinek. 1
Ajánlott hozzászólás