DanCarver Hozzászólás ideje: Csütörtök 13:09 Hozzászólás ideje: Csütörtök 13:09 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: De olyan piszlicsáré dolgokon sértődnek meg és lépnek le írók, hogy egy karakter fiatal vagy öreg legyen? Mintha ezt nálatok olvastam volna @DanCarver. Amíg csak ennyi probléma van a filmmel addig nagy gond nem lehet. Az még szerintem jóval a bejelentés előtt történhetett a háttérben. Az eredeti író Damon Lindelof és társa kreatív nézeteltérés miatt hagyta ott projektet 2023 elején és igen ott lehetett az a vita tárgya, hogy Rey már jóval idősebb legyen. Csak közben bevonták Daisyt a képbe és akkor változott a koncepció és Obaid-Chinoy is megjelent. De szerintem nem ez okozza a problémát, mert az már elvan döntve lassan 3 éve, hogy 15 évvel a Skywalker kora után van a sztori. Sokkal inkább nehezebb, hogy Rey története miként folytatódjon, a Jedi Rend szerepe, az Első Rend és az Új Köztársaság után a galaxis politikai helyzete? És talán ami a legnagyobb kérdés, ki vagy mi vagy kik legyenek a főgonoszok? És ebben a Legendák sem ad sok támpontot mert nagyon vegyes megoldások voltak ott is. Szerintem ezek a kérdések okoznak fejtörést az íróknak. Aztán, hogy ezt Shawn Levy vagy valaki más rázza gatyába azt majd meglátjuk. Levy-ről azt kell tudni, hogy nem egy zseni, egy nagyon ügyes iparos, amit kérnek tőle azt ő szó nélkül és profin megcsinálja. A Deadpool és Rozsomák sem az ő zsenialitása, az Ryan Reynoldsé. De ha Levy kap egy épkézláb scriptet és anyagi hátteret, akkor ő megcsinálja azt az SW filmet, amit Lucasfilm kér tőle szerintem. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Csütörtök 13:17 Hozzászólás ideje: Csütörtök 13:17 Ha még sokat cuncognak ezzel a filmmel, nem kell már aggódni, mert Daisy Ridley eléri azt a kort, mint amennyi most Helen Mirren. 5 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Csütörtök 14:51 Hozzászólás ideje: Csütörtök 14:51 3 hours ago, Ody Mandrell said: Nem Rey-ről volt szó hanem a mentoráról. Reynek nem szántak tudtommal semmilyen mentort. Ő maga lett volna a mentora a padawanjainak, és azon ment a vita, hogy hány éves legyen Rey a filmben. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.