Jump to content

New Jedi Order


Ody Mandrell

Recommended Posts

Hát ha bejelentik a filmet, címet, rendezőt és írót tudnak társítani hozzá, valamint esetleg egy színészt is a színpadra vinnének, máris előrébb lenne ez a projekt, mint az eddigi filmes projektek. :P

 

Na de majd meglátjuk, 3 hét srácok és Celebration! :D

  • Like 2
  • Tetszik 1
Link to comment
Share on other sites

Az ign hungary természetesen azonnal negatív hírt kreált belőle, ami egyáltalán nem olyan egyértelmű, ahogy ők elővezetik. Nézzünk egy külföldi forrást ugyanerről a hírről.

 

Damon Lindelof megerősítette, hogy egy „Star Wars” filmen dolgozik

 

Ezen a héten volt az egy éves évfordulója annak, hogy a The Ankler először számolt be arról, hogy az HBO Watchmen alkotója, Damon Lindelof Star Wars-filmet készít elő. Azóta a projekt a színfalak mögött készült, és sokkal nagyobb lendületet kapott, mint bármelyik másik, a közelmúltban bemutatott, nagy vászonra szánt Star Wars-projekt. Egy dolog viszont még hiányzott: senki, aki kötődik hozzá, soha egy szót sem szólt róla. Nos, most végre megtört a csend.

A South By Southwest (SXSW) filmfesztiválon Lindelof megerősítette, hogy Star Wars-filmet írt, amikor legújabb projektjét, a Peacock-sorozatot, a Mrs. Davist reklámozta. A /Film kérdésére Lindelof nem árult el sok részletet a projektről, de megosztotta tétovázásait egy ilyen nagy IP-vel kapcsolatban. A legnagyobb észrevételünk azonban az, hogy végre megerősítette, valós dologról van szó. Ő mondta:

„Csak azt mondom, hogy olyan okok miatt, amelyekbe nem tudok belemenni ezen a vasárnap reggelen, ezen a napon, rendkívül, rendkívül, rendkívül magas a nehézségi fok. Ha nem lehet nagyszerű, akkor ne létezzen. Csak ennyit mondok, mert ugyanaz a kapcsolatom vele, mint neked, vagyis ez az első film, amit apám ölében ülve láttam, négy évesen, ’77 májusában. Azt hiszem, lehetséges, hogy néha, amikor az ember oly nagy tiszteletben tart valamit, elkezd bemenni a konyhába, és csak annyit mond: „Talán nem kéne főznöm. Lehet, hogy csak ennem kellene.’ Akkor hagyjuk."

 

Természetesen a múltban (sokszor) égettek bennünket a rendezők és írók, akik megerősítették, hogy egy Star Wars-filmen dolgoznak… csak azért, hogy a projektjüket néhány hónapon belül félretegyék. Amint azt a legutóbbi SWNN Live-ban megbeszéltük, ezúttal más a hangulat. Az összes összegyűjtött információ alapján úgy tűnik, hogy Lindelof filmje nagyon jó helyen van, és a Lucasfilm valószínűleg arra készül, hogy ez legyen az első a galaxisban a Skywalker felemelkedése utáni filmsorozatban. Valószínűleg a forgatókönyv elkészült, a főszereplő férfiszínész pedig a kezdetektől fogva hozzá van kötve; a stúdió jelenleg a többi főszerepre válogat.

Remélhetőleg megtudunk néhány részletet erről a Lucasfilm Studio Showcase panelen, amelyre pénteken 7-én kerül sor a Star Wars Celebration-n; amit a szakmák és a józan ész árul el nekünk. Ez valószínűleg magában foglalja Lindelof bejelentését a következő Star Wars-film executive producere és társírójaként (Justin Britt-Gibson mellett), valamint a címét, a 2025-ös megjelenési dátumot és néhány, a hozzá kapcsolódó tehetséget. a kamera előtt és mögött, köztük Sharmeen Obaid-Chinoy rendezővel.

 

Link to comment
Share on other sites

Őszintén, látva hogy milyen toxikusan képes a tábor egy része reagálni a filmekre, én is elgondolkodnék azon, hogy tényleg akarok-e SW-t írni. Pláne olyat, ami a sequel utáni érában játszódik, sequel karakterekkel. Nem biztos, hogy kitenném magam ennek a stressznek

  • Szomorú 1
  • Tetszik 4
Link to comment
Share on other sites

Miért nehezebb egy két órás filmet összehozni mint több évadnyi sorozatot?
Mando, Boba, Kenobi, Andor.  A sorozatok szinte folyamatosan jönnek, de egy film sem akar összejönni.
Nem értem.

Engem ez zavar, mert az swt moziban akarom látni.

Link to comment
Share on other sites

És mindehhez még tegyük hozzá, hogy egy sorozatban sokkal nagyobb terek vannak, hiszen hosszabb, így könnyebb egy történetet és a karaktereket kibontani. Egy maximum két és fél órás filmben ez baromi nehéz lehet. Sőt, egy sorozatnál a korrekció is könnyű, ahogy a kísérletezés is, hiszen, ha egy epizód nem jön be a népnek, az még nem jelenti az egész sorozat anyagi bukását. Hovatovább még egy évad sem okoz ilyesmit, a következő szezonban simán lehet javítani a nézői visszajelzések alapján. Arról nem is beszélve, hogy egy sorozat elé, pláne így a streaming világában könnyebb leültetni az embert, egy mozifilmhez viszont el kell csábítani a moziba. Ez utóbbi pedig, most így a magam példájából kiindulva, már azért nem kis feladat. Régen minden MCU filmre beültem, de, amióta Disney+ van, egyre sem. Minek? Itthon kényelmesen megnézem. Az az egy hónap, amit várni kell rá, hát istenem, simán kivárom. És, ha csak 1000 ember gondolkodik ugyanígy, az máris 1000 mozijegy mínusz.

Szóval Star Wars filmet eddig sem volt könnyű csinálni. Manapság még nehezebb lehet, pláne a nyifogó-nyafogó, fürdősk*rva "rajongók" fröcsögéseinek zuhatagában.

Edited by Dzséjt
  • Like 3
  • Tetszik 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information