Jump to content

The High Republic - Tales of Light and Life


Recommended Posts

  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Popular Posts

A történetek infói:   - The Queen's Bloom (Zoraida Cordova) --> a történet az első fázis előtt játszódik és főszerepben Axel Greylark és az Anya   - A Closed Fist Has No Claws (

Az antológia Szeptember 5-én fog megjelenni.  

A történetek infói:

 

- The Queen's Bloom (Zoraida Cordova) --> a történet az első fázis előtt játszódik és főszerepben Axel Greylark és az Anya

 

- A Closed Fist Has No Claws (Tessa Gratton) --> Marda Ro története lesz, de nem árulták el, hogy mikor is játszódik. :hmm: De nagyon jó lesz, ezt ígérik.

 

- Shield of the Jedi (George Mann) --> Silandra Sho és Rooper Nitani mester-tanítvány kapcsolatára épül. Évekkel a 2. fázis után járunk, Rooper jedi próbáit mutatja be.

 

- The Lonely Traveler is Home (Daniel José Older) --> az első fázis közepén játszódik, Ram és Zeen barátságáról fog szólni.

 

- After the Fall (Claudia Gray) --> 1 nappal, majd 1 héttel, végül 1 hónappal leszünk a Csillagfény pusztulása után , Affie, Leox és Geode karakterei fognak feltűnni benne.

 

- The Force Provides (Justina Ireland) --> A Csillagfény pusztulásának következményeit fogjuk megismerni Vernestra szemszögén keresztül.

 

- All Jedi Walk Their Own Path (Charles Soule) --> 2 történetről szól, az egyik még az első fázis előtt játszódik, Bell és Loden szerepelnek benne, míg a másik sztoriban (ami az első fázis után játszódik) Bell keresését fogjuk figyelemmel követni Burryaga után. Hogy mi is történt a wookie-val? Ebből a történetből megtudjuk. :P

 

- Light in the Darkness (Cavan Scott) --> a 3. fázis előtt járunk, Keeve Trennis jedi mestert(!) követhetjük figyelemmel.

 

- The Call of Coruscant (Lydia Kang) --> az első fázis végén játszódik. Két új jedit ismerhetünk meg benne, akik vissza lesznek hívva a Coruscantra nyilvánvaló okok miatt.

 

- Rogue Element (Alyssa Wong) --> egy új jediről fog szólni, Crash (az Éjféli Horizontból) és egy új maszkos igazságosztó is felfog tűnni. Az említett könyv után fogjuk felvenni a fonalat.

  • Like 1
  • Tetszik 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information