Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. (szerkesztve) 2025. április 18-20 között rendezik meg a következő Celebrationt, méghozzá Japánban. Szerkesztve: 2023. Április 10. - Bence1997 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Amcsiról volt szó nem? Na akkor oda nem megyek. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Ez most kimarad. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Ez nálam is kimarad. Nekünk ez akkor kb. hajnali 4-től egészen délig fog tartani. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Tehát a 2025-ös film első előzetese valamikor hajnalban érkezik majd 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Biztos, hogy a karácsonyi SW mozi lesz fókuszban. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. 12 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Biztos, hogy a karácsonyi SW mozi lesz fókuszban. Most futott be egy pletyka, ami alapján nem biztos de erről a megfelelő topikban Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 10. Hozzászólás ideje: Március 10. A Disney+ élőben streameli az Oscar gálát... Ennyi erővel simán lehetne a Celebrationöket is streamelni... 1 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 10. Szerző Hozzászólás ideje: Március 10. (szerkesztve) Most látom én is. Sőt, régebben azt is olvastam, hogy a nyári D23 néhány paneljét is streamelni fogják. Azt mondjuk egyelőre kétlem, hogy azt leadnák, ami minket érdekelne, de reménykedni szabad. Talán jövőre a Celebrationnel is megcsinálják. Szerkesztve: Március 10. - Bence1997 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 21. Hozzászólás ideje: Március 21. Május 2-án indul a jegyvásárlás Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 21. Szerző Hozzászólás ideje: Március 21. Jó korán kezdik. Én azt hittem csak a nyáron kezdik el. A legutóbbi Celebrationnél csinálták ezt. 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 21. Szerző Hozzászólás ideje: Március 21. A jegyek árai: Péntek/Szombat/Vasárnap gyerekjegy: 7.200 Ft Péntek/Szombat/Vasárnap felnőttjegy: 20.800 Ft 3 nap gyerekjegy: 15.000 Ft 3 nap felnőttjegy: 59.700 Ft Jedi Mester: 351.000 Ft 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 21. Hozzászólás ideje: Március 21. Remek, már csak a repülőjegyet kellene megvenni, ami kb. a legdrágább az egész útba. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 21. Hozzászólás ideje: Március 21. (szerkesztve) 17 perccel korábban, Bence1997 írta: A jegyek árai: Péntek/Szombat/Vasárnap gyerekjegy: 7.200 Ft Péntek/Szombat/Vasárnap felnőttjegy: 20.800 Ft 3 nap gyerekjegy: 15.000 Ft 3 nap felnőttjegy: 59.700 Ft Jedi Mester: 351.000 Ft A Jedi Mester-jegy mit is tud? 9 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Remek, már csak a repülőjegyet kellene megvenni, ami kb. a legdrágább az egész útba. Olyan 360 ezerből meg lehet úszni Szerkesztve: Március 21. - Yoda József Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 21. Szerző Hozzászólás ideje: Március 21. (szerkesztve) 14 perccel korábban, Yoda József írta: A Jedi Mester-jegy mit is tud? A Celebration Stage összes előadására bejuthat vele az ember, meg ezen kívül egyéb kiváltságok (fél órával hamarabb bejut az ember, mint a többi normál jeggyel lévő, a Stage-ekre is hamarabb bejuthat). 17 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Remek, már csak a repülőjegyet kellene megvenni, ami kb. a legdrágább az egész útba. Az biztos. Most megnéztem, mennyi lenne, ha elutaznák Japánba (szerdán indulnék, hétfőn jönnék haza), és nagyjából annyiba kerül, mint a Jedi Mester jegy. Szerkesztve: Március 21. - Bence1997 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 21. Hozzászólás ideje: Március 21. Az még akkor nem is sok Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Március 22. Hozzászólás ideje: Március 22. 10 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Remek, már csak a repülőjegyet kellene megvenni, ami kb. a legdrágább az egész útba. Na, akkor felnyalábolom a tokahusú-szamát (a Sógun miatt ez lett a kutyám legújabb neve, mert nyaktájon van mit rajta fogni) aztán irány Edo, izé, akarom mondani Tokio. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 22. Hozzászólás ideje: Március 22. Lenne itt olyan akit érdekelne ez az út? Komoly a kérdés. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 22. Hozzászólás ideje: Március 22. Én mindig is el akartam menni Japánba és őszintén gondolkozom rajta most 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 22. Hozzászólás ideje: Március 22. Egzotikus út lenne annyi szent! Tokyo amúgy is egy külön világ, és homlokegyenest más, mint az európai városok. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 22. Hozzászólás ideje: Március 22. Nem Tokyóban lesz a rendezvény, hanem Chibában. Persze Tokyo ott van egy köpésre (szinte egybe is vannak nőve) de ez két külön város Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 22. Hozzászólás ideje: Március 22. 2 perccel korábban, Yoda József írta: Persze Tokyo ott van egy köpésre (szinte egybe is vannak nőve) Ezért írtam Tokyo-t. Nyilván nem csipában szeretnék bóklászni alapból. 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: Március 22. Hozzászólás ideje: Március 22. Én is elgondolkoztam most rajta. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 22. Hozzászólás ideje: Március 22. Februárig lehet előre látni a repjegyeket. 180 ezer egy út oda. És ebben semmi akció vagy retúr kedvezmény nincs. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 22. Hozzászólás ideje: Március 22. És még szállás is kell. Bookingon kb balatoni árakat láttam 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 22. Hozzászólás ideje: Március 22. A végén még kiderül, hogy olcsóbb, mint a Balaton. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 22. Hozzászólás ideje: Március 22. Hadd legyek kicsit grammanáci: nem Tokyo, hanem Tokió! 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 22. Hozzászólás ideje: Március 22. Nekem Tokyo, Toky, Tokyo és kész. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 22. Hozzászólás ideje: Március 22. (szerkesztve) Bár én is tévedtem, mert a legpontosab az, ha így írjuk: 東京 Szóval megvan a három tulok. Szerkesztve: Március 22. - Dzséjt 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.