Donát Hozzászólás ideje: 2023. Április 27. Hozzászólás ideje: 2023. Április 27. Ebben a topikban fogjuk megbeszélni a selejtezős lebonyolítást. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Április 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Április 27. Ezt a formátumot dolgoztam ki a selejtezőkre: A játék az Ahsoka sorozatba fog belevezetni. A nyári kör "csak" a selejtező lesz, amelynek a végén kialakul a TOP32 mezőnye. A Top32-től majd novembertől folytatjuk. A TOP32 kiemelt karakterei (ők nem vesznek részt a selejtezőben): A selejtezős kör végeztével a maradék 16 hely is fel lesz töltve. Várható naptár: 5 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2023. Április 27. Hozzászólás ideje: 2023. Április 27. Szép munka 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Április 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Április 27. Last Chance csoportok: 4 csoport, 16 olyan szereplővel, akik az elmúlt két játékban kevés szavazatot kaptak. A 4 csoport győztesből 2 kerül be majd a középdöntőbe. Azért last chance, mert ha a csoportjukból nem jutnak tovább és újabb mozgóképes műbe nem kerülnek bele a következő játékig, akkor a következő WM-ben ők már nem lesznek benne. Többi csoport: Csoportonként 3-4 karakter (az összegyűjtött karakterek számától függően). Minden csoportból egy juthat a középdöntőbe. A last chance továbbjutókkal együtt összesen 40-en jutnak a középdöntőbe. Középdöntő: 24 párharc, amibe 8 karakter már kiemelten ott lesz. A középdöntőből 24-en jutnak a főtábla döntőbe. Főtábla döntő: 16 párharc, amibe 8 karakter már kiemelten ott lesz. A főtábla döntőből 16-an jutnak tovább a főtábla TOP32-es mezőnyébe. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Április 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Április 27. Jelenlegi középdöntő selejtezős kiemelt karakterek (még változhat az újonnan összegyűjtött karakterek függvényében): Reva Sevander (3rd Sister) Mace Windu Bo-Katan Kryze Director Krennic Jabba the Hutt Count Dooku Fennec Shand Moff Gideon Nekik nem kell a csoportból továbbjutni, alapból ott lesznek a középdöntőben. Jelenlegi főtábla selejtezős kiemelt karakterek (még változhat az újonnan összegyűjtött karakterek függvényében): Wilhuff Tarkin Chewbacca R2-D2 Din Djarin General Griveous Lando Calrissian Finn Grogu Nekik nem kell a középdöntőből továbbjutni, alapból ott lesznek a főtábla döntőben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 27. Hozzászólás ideje: 2023. Április 27. Ezek a kiemltek hogy jöttek össze? Az eredményeik alapján? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Április 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Április 27. 4 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ezek a kiemltek hogy jöttek össze? Az eredményeik alapján? Részben a korábbi eredmények, részben pedig az új sorozatokban betöltött szerep (pl. Din Djarin vagy Grogu, stb.). Igazából aki nem kiemelt, ugyanúgy megnyerheti a selejtezős ágát és bejuthat a top32-be, csak egy-két körrel többet/kevesebbet kell mennie. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Május 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Május 2. Köszönöm a nominálásokat. Technikailag holnapig még lehet, de azt hiszem minden fontosabb karaktert nyakon csíptünk már, így el kezdtem kialakítani a csoportokat. Majdnem 200 karakter gyűlt össze. Mindenki nem fog bekerülni a selejtezőbe (túl sok lenne a csoport), de a legfajsúlyosabb 130 igen. Igyekeztem gondosan mérlegelni. Akik kimaradtak, őket feljegyeztük a következő játékra, és akik idén leszerepelnek, helyettük majd lesz egy kis rotáció. A játék holnapután, május 4-én indul a Last Chance csoportokkal. 4 db 4 fős csoport lesz, amiből összesen 2-en jutnak a középdöntőbe. Itt olyan karakterek lesznek, akiknek ez az utolsó esély a bizonyításra. Ezután 38 3 fős csoport jön. Minden csoportból 1 db továbbjutó lesz a középdöntőbe. Én már látom nagyjából, hogy milyen csoportok lesznek és nagyon izgi szavazások előtt állunk. Remélem sokan szavaztok majd és sikerül közösen kialakítanunk a top32 mezőnyét! 4 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Május 2. Hozzászólás ideje: 2023. Május 2. Szuper! Majd ha indul a konkrét szavazás, szerintem írj egy "Bejelentést" amit felül ki lehet sávozni. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Május 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Május 2. 41 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Szuper! Majd ha indul a konkrét szavazás, szerintem írj egy "Bejelentést" amit felül ki lehet sávozni. Mindenképp, akartam is kérni hogy tegyük ki. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Május 2. Hozzászólás ideje: 2023. Május 2. Ha megírod a szöveget kiteszem. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Május 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Május 13. A hivatalos végeredményekkel kialakult a következő kör első öt párharca: 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Május 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Május 14. Szerkesztve! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Május 17. Hozzászólás ideje: 2023. Május 17. 2023. 04. 27. - 19:07, Donát írta: Chewbacca Ő kiemelt a főtáblán, vagy csak elírás? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Május 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Május 17. 31 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ő kiemelt a főtáblán, vagy csak elírás? Az idézett hsz óta már változott a helyzet, Chewbacca a főtáblán van. Ez a mérvadó e tekintetbe: 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Május 17. Hozzászólás ideje: 2023. Május 17. Köszi! Az zavart meg, hogy ez a lista előbb volt került be, mint a későbbi selejtezős írás. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Május 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Május 17. 16 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Köszi! Az zavart meg, hogy ez a lista előbb volt került be, mint a későbbi selejtezős írás. Volt egy kis variálás a részemről a beidézett hsz után, mert megnéztem a korábbi eredményeket és nem mindenki érdemelte meg a főtáblás helyezést azok közül, akiket eredendően oda szántam. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Május 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Május 22. A már ismert sorsolás a következő körre: 3 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Május 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Május 28. Íme a jövő heti menetrend: Holnap, vagyis hétfőn (29-e) szünnap és lezárul a ma kiírt 2 szavazás. Kedden (30-a) jön a 35-36. csoport. Szerdán (31-e) elkezdődik a 37-38. csoport, és este lezárul a 35-36. csoport. Csütörtökön (1-e) lezárul az első szakasz a 37-38. csoporttal és hivatalossá válik a középdöntő mezőnye. Péntek (2-a) szünnap. Szombaton (3-a) jön a selejtezős középdöntő első két párosítása: Plo Koon vs. Black Krrsantan illetve Reva Savender vs. Owen Lars. Vasárnap (4-e) jön a selejtezős középdöntő 3-4. párosítása: Ezra Bridger vs. Tobias Beckett illetve Chirrut Imwe vs. Kino Loy, és lezárul este az első két párharc. Hétfőn (5-e) szünnap és lezárul a 3-4. párharc. Remélem minél többen szavaztok majd a következő héten is. 4 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Május 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Május 29. Már csak négy helyet kell feltölteni és indulhat a következő kör. 1 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Május 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Május 31. 2023. 05. 28. - 20:54, Donát írta: Íme a jövő heti menetrend: Holnap, vagyis hétfőn (29-e) szünnap és lezárul a ma kiírt 2 szavazás. Kedden (30-a) jön a 35-36. csoport. Szerdán (31-e) elkezdődik a 37-38. csoport, és este lezárul a 35-36. csoport. Csütörtökön (1-e) lezárul az első szakasz a 37-38. csoporttal és hivatalossá válik a középdöntő mezőnye. Péntek (2-a) szünnap. Szombaton (3-a) jön a selejtezős középdöntő első két párosítása: Plo Koon vs. Black Krrsantan illetve Reva Savender vs. Owen Lars. Vasárnap (4-e) jön a selejtezős középdöntő 3-4. párosítása: Ezra Bridger vs. Tobias Beckett illetve Chirrut Imwe vs. Kino Loy, és lezárul este az első két párharc. Hétfőn (5-e) szünnap és lezárul a 3-4. párharc. Remélem minél többen szavaztok majd a következő héten is. Egy kicsit benéztem. Napi egy középdöntő lesz, nem napi 2. 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2023. Június 1. Hozzászólás ideje: 2023. Június 1. Jó, hogy így számon tudod tartani, hogy hol járunk, mi következik. Persze ehhez kellett a gondos előkészítés 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Június 3. Hozzászólás ideje: 2023. Június 3. @Donát, a Reva vs Owen párharc nem ma kellett volna hogy jöjjön? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Június 3. Hozzászólás ideje: 2023. Június 3. Az holnap jön. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Június 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Június 3. 2 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: @Donát, a Reva vs Owen párharc nem ma kellett volna hogy jöjjön? Javítottam magam fentebb, napi egy középdöntő lesz csak. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Június 3. Hozzászólás ideje: 2023. Június 3. Jaj, csak kettőt kellett volna lejjebb görgetni. Bocsi és köszi a választ! 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Június 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Június 4. 2023. 05. 28. - 20:54, Donát írta: Íme a jövő heti menetrend: Holnap, vagyis hétfőn (29-e) szünnap és lezárul a ma kiírt 2 szavazás. Kedden (30-a) jön a 35-36. csoport. Szerdán (31-e) elkezdődik a 37-38. csoport, és este lezárul a 35-36. csoport. Csütörtökön (1-e) lezárul az első szakasz a 37-38. csoporttal és hivatalossá válik a középdöntő mezőnye. Péntek (2-a) szünnap. Szombaton (3-a) jön a selejtezős középdöntő első két párosítása: Plo Koon vs. Black Krrsantan illetve Reva Savender vs. Owen Lars. Vasárnap (4-e) jön a selejtezős középdöntő 3-4. párosítása: Ezra Bridger vs. Tobias Beckett illetve Chirrut Imwe vs. Kino Loy, és lezárul este az első két párharc. Hétfőn (5-e) szünnap és lezárul a 3-4. párharc. Remélem minél többen szavaztok majd a következő héten is. Hétfőtől indul a szokásos középdöntős menetrend, vagyis: Hétfőn mindig szünnap és befejeződik az előző nap kiírt középdöntő. Ha VASÁRNAP hosszabbításra van szükség, az hétfőn este történik meg. Kedd-vasárnap napi egy középdöntő jön egész júniusban. 3 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Június 5. Hozzászólás ideje: 2023. Június 5. Hú, komoly meló van ebben @Donát! Köszönjük, hogy levezényled! Csak most pörgettem végig ezt a topikot. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Június 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Június 5. 1 órával korábban, csoli1138 írta: Hú, komoly meló van ebben @Donát! Köszönjük, hogy levezényled! Csak most pörgettem végig ezt a topikot. Elég sok koordinációt igényel és naponta kitartóan nyitni kell a topikokat. De megéri, mert már 800 begyűjtött szavazat fölött vagyunk és érdekes látni, hogy melyik karakter hogyan teljesít a régiek és az újak közül. 2 1 2 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Június 6. Hozzászólás ideje: 2023. Június 6. Kitartást hozzá, momentán ez az amiért feljövök a fórumra az uborkaszezonban. 1 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.