Jump to content

2x04 - I Am Your Mother


Recommended Posts

  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

A csalódást keltő első évad után elégedett vagyok a második évaddal. Különösen ezzel a résszel, ami nálam egyértelműen a kedvenc lett. Még úgy is hogy talán megosztó lesz, hiszen picit gyerekesre van

A csalódást keltő első évad után elégedett vagyok a második évaddal. Különösen ezzel a résszel, ami nálam egyértelműen a kedvenc lett. Még úgy is hogy talán megosztó lesz, hiszen picit gyerekesre van csinálva. Én mindenesetre mindig is imádtam az Aardman Animations munkáit és ez vérbeli Aardman lett. Külön tetszett, hogy ezúttal nem a jó-gonosz epikus harcára van kihegyezve a sztori mint a legtöbb Visions epizódnál. Helyette egy bájos anya-lánya sztorit kapunk, jóféle humorral és bájjal. 

Az külön tetszik hogy ez a sztori simán elhelyezhető a kánonban. Az ep.6 után pár évvel járhatunk. Nem rémlik hogy bármi ellentmondana a kánonnak benne.

Link to comment
Share on other sites

Posted (edited )

Nagyon bejött ez a rész is, főleg a humora miatt, amire szerintem ügyesen ki lett élvezve a rész. Gyerekként imádom a Wallace és Gromitot és erről egyből az ugrott be, szóval ez is plusz pont nálam. Aranyos kis történet volt, jókat nevettem rajta és külön jó kis feladat lenne az összes easteregget kikeresni. :D

7/10.

 

A többi részt meghagyom holnapra. :)

Edited by kudar
Link to comment
Share on other sites

  • Ody Mandrell changed the title to 2x04 - I Am Your Mother

Ez volt eddig a második évadból az egyetlen rész, amire határozottan azt tudom mondani, hogy nem tetszett. Voltak jó pillanatai, pl. hogy beletettek egy Saga szereplőt, bár Wedge itteni megjelenése eléggé elütött attól, ahogy korábban láthattuk és inkább ellenszenves volt, mint szimpatikus. Amellett, hogy végig ez az alapkoncepciót is átható infantilis idétlenkedés jellemezte az epizódot néhol kaptunk egy-két erős, szívmelengető, őszinte jelenetet, leginkább ezen az anya - lánya vonalon, azzal a droidból kibukó videóval, vagy amikor a szemére hányja a lány, hogy mennyire kínosnak tartja. Ettől függetlenül maga az egész epizód stílszerűen fogalmazva egy hatalmas cringe volt számomra. Lehet, ha 10 évesen látom, akkor még szórakoztatnak is ezek a gyerekes gegek amiket itt láthattunk, de így sajnos  messze ez lóg ki lefelé nálam ebből az évadból.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information