Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A 3. fázis fő képregényét ismét Cavan Scott szállítja majd. A főszereplő az immár mester címet viselő Keeve Trennis, illetve Terec (vagy Ceret) és Lourna Dee lesz. A széria novemberben indul. 

cover---marvel-high-republic-_01_2ea138cf.jpeg

Már a 2. számhoz is érkezett egy borító.

cover---marvel-high-republic-_02_81ab063b.jpeg

Szerkesztve: - kdani20

• 4 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Hú hát eddig nagyon erősen kezdett a sorozat. Nagy kár, hogy most várni kell a harmadik számnak a megjelenésére, mert olyan cliffhangerrel ért véget, amire nem számítottam. 

Szerkesztve: - Iqvi

Hozzászólás ideje:

Scott most tette ki az insta profiljára, hogy a sorozat hatodik számában még egy történet erejéig visszatérünk a második fázis idejébe. Kiváncsi vagyok, hogy ez hogyan fog kapcsolódni mind a harmadik, mind pedig a második fázisnak a történetéhez. 

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Iqvi írta:

Scott most tette ki az insta profiljára, hogy a sorozat hatodik számában még egy történet erejéig visszatérünk a második fázis idejébe. Kiváncsi vagyok, hogy ez hogyan fog kapcsolódni mind a harmadik, mind pedig a második fázisnak a történetéhez. 

Star Wars Interview GIF by Boba Fett Fan Club

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Elolvastam a harmadik számot is, és hát még mindig nagyon tetszik a sorozat. Az, hogy a huttok meg a jedik ismét összefogtak a Nihil ellen, az egy nagyon érdekes része a konfliktusnak, de, hogy Sskeer életben lehet, hát az eddig a legmeglepőbb dolog, és a legnagyobb rejtély is egyben. Alig várom a negyedik számot, remélem abban kiderül pár információ. 

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Ez a negyedik szám, tele van meglepetésekkel, és istenem miért kell ennyit várni az ötödik számra!

Szerkesztve: - Iqvi

Hozzászólás ideje:

2 hét múlva fog érkezni a következő szám. Ne türelmetlenkedj! :P

Én egyelőre levagyok maradva, mint a borravaló. Az első két számot olvastam. Egyelőre mást olvasok, ha azzal végzek (ami 1 héten belül megtörténhet), ugrok is neki a következő HR könyveknek és képregényeknek.

Hozzászólás ideje:

Érdekesség, hogy a legutóbbi számban az alábbi lista jelent meg. Ez annyiból érdekes, hogy az előző számban még 10 HR képregény szerepelt, most csak 8. Ezek szerint 8 számból fog állni a HR? És a fázis későbbi szakaszában inkább minik lesznek? :hmm:

4. szám:

CDN media

A 3. szám:

r/starwarscomics - Checklist in The High Republic Phase III #3

Hozzászólás ideje:

Szerintem nagyon furcsa lenne, ha az ongoing nem fedné le a fázis teljes időtartamát, meg történetét. Mert ez eddig így volt az első meg második fázis esetében is. Szerintem csak annyi van, hogy valamiért változtattak ezen a check listen, de amúgy több lesz mint nyolc szám.

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

FINALE of the current blistering run??? 10 számból fog állni ez a képregény? Mondjuk sejtem, hogy mi lesz az a döntés, de akkor is fura. Lehet több képregény fog még érkezni? Azt tudjuk, hogy októberben lesz egy újabb Adventures széria (ott lesz majd Keeve), de talán más is lesz a Marvel részéről? :hmm:

CDN media

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.