Jump to content

Cavan Scott: High Republic (2023)

kdani20

Recommended Posts

A 3. fázis fő képregényét ismét Cavan Scott szállítja majd. A főszereplő az immár mester címet viselő Keeve Trennis, illetve Terec (vagy Ceret) és Lourna Dee lesz. A széria novemberben indul. 

cover---marvel-high-republic-_01_2ea138cf.jpeg

Már a 2. számhoz is érkezett egy borító.

cover---marvel-high-republic-_02_81ab063b.jpeg

Edited by kdani20

• 4 months later...

Hú hát eddig nagyon erősen kezdett a sorozat. Nagy kár, hogy most várni kell a harmadik számnak a megjelenésére, mert olyan cliffhangerrel ért véget, amire nem számítottam. 

Edited by Iqvi

Scott most tette ki az insta profiljára, hogy a sorozat hatodik számában még egy történet erejéig visszatérünk a második fázis idejébe. Kiváncsi vagyok, hogy ez hogyan fog kapcsolódni mind a harmadik, mind pedig a második fázisnak a történetéhez. 

1 órával korábban, Iqvi írta:

Scott most tette ki az insta profiljára, hogy a sorozat hatodik számában még egy történet erejéig visszatérünk a második fázis idejébe. Kiváncsi vagyok, hogy ez hogyan fog kapcsolódni mind a harmadik, mind pedig a második fázisnak a történetéhez. 

Star Wars Interview GIF by Boba Fett Fan Club

• 1 month later...

Elolvastam a harmadik számot is, és hát még mindig nagyon tetszik a sorozat. Az, hogy a huttok meg a jedik ismét összefogtak a Nihil ellen, az egy nagyon érdekes része a konfliktusnak, de, hogy Sskeer életben lehet, hát az eddig a legmeglepőbb dolog, és a legnagyobb rejtély is egyben. Alig várom a negyedik számot, remélem abban kiderül pár információ. 

• 1 month later...

2 hét múlva fog érkezni a következő szám. Ne türelmetlenkedj! :P

Én egyelőre levagyok maradva, mint a borravaló. Az első két számot olvastam. Egyelőre mást olvasok, ha azzal végzek (ami 1 héten belül megtörténhet), ugrok is neki a következő HR könyveknek és képregényeknek.

Érdekesség, hogy a legutóbbi számban az alábbi lista jelent meg. Ez annyiból érdekes, hogy az előző számban még 10 HR képregény szerepelt, most csak 8. Ezek szerint 8 számból fog állni a HR? És a fázis későbbi szakaszában inkább minik lesznek? :hmm:

4. szám:

CDN media

A 3. szám:

r/starwarscomics - Checklist in The High Republic Phase III #3

Szerintem nagyon furcsa lenne, ha az ongoing nem fedné le a fázis teljes időtartamát, meg történetét. Mert ez eddig így volt az első meg második fázis esetében is. Szerintem csak annyi van, hogy valamiért változtattak ezen a check listen, de amúgy több lesz mint nyolc szám.

• 2 months later...

FINALE of the current blistering run??? 10 számból fog állni ez a képregény? Mondjuk sejtem, hogy mi lesz az a döntés, de akkor is fura. Lehet több képregény fog még érkezni? Azt tudjuk, hogy októberben lesz egy újabb Adventures széria (ott lesz majd Keeve), de talán más is lesz a Marvel részéről? :hmm:

CDN media