kdani20 Hozzászólás ideje: 2023. Július 22. Hozzászólás ideje: 2023. Július 22. (szerkesztve) A 3. fázis fő képregényét ismét Cavan Scott szállítja majd. A főszereplő az immár mester címet viselő Keeve Trennis, illetve Terec (vagy Ceret) és Lourna Dee lesz. A széria novemberben indul. Már a 2. számhoz is érkezett egy borító. Szerkesztve: 2023. Július 22. - kdani20 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. December 21. Hozzászólás ideje: 2023. December 21. (szerkesztve) Hú hát eddig nagyon erősen kezdett a sorozat. Nagy kár, hogy most várni kell a harmadik számnak a megjelenésére, mert olyan cliffhangerrel ért véget, amire nem számítottam. Szerkesztve: 2023. December 21. - Iqvi Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. December 23. Hozzászólás ideje: 2023. December 23. Scott most tette ki az insta profiljára, hogy a sorozat hatodik számában még egy történet erejéig visszatérünk a második fázis idejébe. Kiváncsi vagyok, hogy ez hogyan fog kapcsolódni mind a harmadik, mind pedig a második fázisnak a történetéhez. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. December 23. Hozzászólás ideje: 2023. December 23. 1 órával korábban, Iqvi írta: Scott most tette ki az insta profiljára, hogy a sorozat hatodik számában még egy történet erejéig visszatérünk a második fázis idejébe. Kiváncsi vagyok, hogy ez hogyan fog kapcsolódni mind a harmadik, mind pedig a második fázisnak a történetéhez. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. December 23. Hozzászólás ideje: 2023. December 23. Visszatér a híres hírhedt Filoni gif? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. December 23. Hozzászólás ideje: 2023. December 23. Jaj ne.... 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Január 24. Hozzászólás ideje: Január 24. Elolvastam a harmadik számot is, és hát még mindig nagyon tetszik a sorozat. Az, hogy a huttok meg a jedik ismét összefogtak a Nihil ellen, az egy nagyon érdekes része a konfliktusnak, de, hogy Sskeer életben lehet, hát az eddig a legmeglepőbb dolog, és a legnagyobb rejtély is egyben. Alig várom a negyedik számot, remélem abban kiderül pár információ. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Március 7. Hozzászólás ideje: Március 7. (szerkesztve) Ez a negyedik szám, tele van meglepetésekkel, és istenem miért kell ennyit várni az ötödik számra! Szerkesztve: Március 7. - Iqvi Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 7. Hozzászólás ideje: Március 7. 2 hét múlva fog érkezni a következő szám. Ne türelmetlenkedj! Én egyelőre levagyok maradva, mint a borravaló. Az első két számot olvastam. Egyelőre mást olvasok, ha azzal végzek (ami 1 héten belül megtörténhet), ugrok is neki a következő HR könyveknek és képregényeknek. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 9. Hozzászólás ideje: Március 9. Érdekesség, hogy a legutóbbi számban az alábbi lista jelent meg. Ez annyiból érdekes, hogy az előző számban még 10 HR képregény szerepelt, most csak 8. Ezek szerint 8 számból fog állni a HR? És a fázis későbbi szakaszában inkább minik lesznek? 4. szám: A 3. szám: Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Március 9. Hozzászólás ideje: Március 9. Szerintem nagyon furcsa lenne, ha az ongoing nem fedné le a fázis teljes időtartamát, meg történetét. Mert ez eddig így volt az első meg második fázis esetében is. Szerintem csak annyi van, hogy valamiért változtattak ezen a check listen, de amúgy több lesz mint nyolc szám. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 23. Hozzászólás ideje: Május 23. FINALE of the current blistering run??? 10 számból fog állni ez a képregény? Mondjuk sejtem, hogy mi lesz az a döntés, de akkor is fura. Lehet több képregény fog még érkezni? Azt tudjuk, hogy októberben lesz egy újabb Adventures széria (ott lesz majd Keeve), de talán más is lesz a Marvel részéről? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Május 24. Hozzászólás ideje: Május 24. Talán a regényekre fókuszálnak inkább a harmadik fázisban és kevésbé a képregényekre. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.