Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Van még azon kívül pár oldal ahol bejelezz. Nem tudom mi a nyavaja miatt van, de megnyugtatlak itt is bejelzett már egyszer, az adatlapomon. Akkor az avatarom forráscímét dobta ki, hogy "fapacis". Azt töröltem, azóta itt nincs gond. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Van még azon kívül pár oldal ahol bejelezz. Nem tudom mi a nyavaja miatt van, de megnyugtatlak itt is bejelzett már egyszer, az adatlapomon. Akkor az avatarom forráscímét dobta ki, hogy "fapacis". Azt töröltem, azóta itt nincs gond. Ide ne hozd a vírusokat mert nyakonváglak. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Ide ne hozd a vírusokat mert nyakonváglak. Áh, be vannak fenyítve azóta rendesen. Tömöm a C vitamínt pl a gépbe meg ilyesmik Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Nálam is bejelzett már a másik oldalon a vírusirtó. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. (szerkesztve) Áh, be vannak fenyítve azóta rendesen. Tömöm a C vitamínt pl a gépbe meg ilyesmik Hmmm, lehet, hogy Béres-cseppel kéne öntöznöm Hibát, ha okot ad rá? :S :D Jó szer az! Szerkesztve: 2010. Január 10. - Darth Krande Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Hmmm, lehet, hogy Béres-cseppel kéne öntöznöm Hibát, ha okot ad rá? :S Jó szer az! Valószínűleg szép füstjelekkel köszönné meg... Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Jól megijesztett a fórum.Egy jó darabig nem jött be. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Jól megijesztett a fórum.Egy jó darabig nem jött be.Ne is mondd! Azt hittem oda az adatbázis. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Mi a nyavaja volt ez? A maják ezt nem jövendőlték meg. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Mi a nyavaja volt ez?A maják ezt nem jövendőlték meg. Szerver leállás. De amikor felmentem az admin felületre és azt írta ki, hogy nem található a sagaforum adatbázis, rendesen paráztam. De akkor azért nem láttam mert nem működött a szerver. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Szerver leállás.Ilyenkor nem kéne szólniuk, hogy bocsi szerver leállás lesz? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Szerver leállás. De amikor felmentem az admin felületre és azt írta ki, hogy nem található a sagaforum adatbázis, rendesen paráztam. De akkor azért nem láttam mert nem működött a szerver.Mentünk is volna shotival, lófejjel, Rambo-késsel..... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. (szerkesztve) Ilyenkor nem kéne szólniuk, hogy bocsi szerver leállás lesz? A szerződésben egy meghatározott óra szám van, amit fenntart magának a szolgáltató. Persze egy évre lebontva. Nem köteles bejelenteni egyébként, főleg ha előre nem látható. Mentünk is volna shotival, lófejjel, Rambo-késsel.....Ez kedves. Olyan lettem volna mint Billy a Predatorban. Megkarcolom a mellkasom és ordítok egy nagyot a központjuk előtt, aztán. Szerkesztve: 2010. Január 26. - Ody Mandrell Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. A szerződésben egy meghatározott óra szám van, amit fenntart magának a szolgáltató. Persze egy évre lebontva. Nem köteles bejelenteni egyébként, főleg ha előre nem látható. Csak nehogy megint az legyen, mint tavaly tavasszal volt Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Ez kedves. Megérdemelték volna Velünk itt ne packázzanak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Megérdemelték volna Velünk itt ne packázzanak. Főleg öt év után ne. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Csak nehogy megint az legyen, mint tavaly tavasszal volt Már gondoltam erre. Írtam nekik mailt, hogy értesítsenek majd. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Kicsit én is aggódtam, nem veszett-e el az egész. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Kicsit én is aggódtam, nem veszett-e el az egész.Én nem aggódtam, gondoltam, hogy karbantartás van, más fórumon is ez szokott bejönni, ha esetleg karbantartják a szerót. Bár azt általában bejelentik előre, hogy ez lesz, és ne ilyedjünk meg, ezért kérdeztem Odytól, hogy neki nem szóltak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Kicsit én is aggódtam, nem veszett-e el az egész.Legalább aggódtál kicsit. Ez aranyos. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Legalább aggódtál kicsit. Ez aranyos. Én nagyon aggódtam, mert...mert marha sok munkánk van húgival a Császári Birodalom szerepjátékban Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Én nagyon aggódtam, mert...mert marha sok munkánk van húgival a Császári Birodalom szerepjátékban Múltkor benéztem. 1-2 másodpercre, mert amit ott láttam ahhoz képest a Háború és Béke egy egyperces novella Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Én nagyon aggódtam, mert...mert marha sok munkánk van húgival a Császári Birodalom szerepjátékban Meg van az máshol is nem? Egyébként tényleg nem lett volna jó ha elveszik, mint ahogy más sem. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Egyébként tényleg nem lett volna jó ha elveszik, mint ahogy más sem. Olyan lett volna, mintha leégett volna a klubbunk. Jó hogy nem volt tűz, csak a kulcs veszett el egy időre. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Meg van az máshol is nem? Egyébként tényleg nem lett volna jó ha elveszik, mint ahogy más sem.Persze, le szoktam menteni az írásainkat. Amúgy az elég gázos lenne ha a szerver csutakra "megtisztulna" :S Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Persze, le szoktam menteni az írásainkat. Amúgy az elég gázos lenne ha a szerver csutakra "megtisztulna" :S Pedig volt már pár éve, hogy a szerver tönkre ment, de van biztonsági mentés a cégnél, így azt állítja vissza. Viszont az intrex asszem hetente ment egyszer csak. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Viszont az intrex asszem hetente ment egyszer csak.Az is valami legalább, bár az is megterhelő lenne számunkra. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Az is valami legalább, bár az is megterhelő lenne számunkra.A fene se menti ki naponta a 180 megás adatbázist. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. A fene se menti ki naponta a 180 megás adatbázist. Ennyi hozzászólás és csak 180 MB? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Ennyi hozzászólás és csak 180 MB? Bizony. De ezek csak a hozzászólások. Szövegmennyiségnek az elég szép nagy méret. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.