Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Hozzászólás ideje: 2010. December 13. De ezt eddig is így kellett csinálni. Hát nem. Az ember lenyomta a Spoiler gombot, felugrott egy másodlagos szövegablak, bepötyögte a spoileres dolgát, oszt csókolom, leokézta. A szöveg bekerült az elsődleges ablakba oszt elküldted a hszedet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Hát nem. Az ember lenyomta a Spoiler gombot, felugrott egy másodlagos szövegablak, bepötyögte a spoileres dolgát, oszt csókolom, leokézta. A szöveg bekerült az elsődleges ablakba oszt elküldted a hszedet. Most is így van! Egyéb stílusok fent és ott a spoiler. Azért mondtam, hogy nem egy kattintás, hanem kettő. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Nyakonváglak Ezt korábban nem tudtad mondani? Mondom Súgó gomb, erre te igen, igen, csak ott lehet megoldani Jössz egy rekesz sörrel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Nyakonváglak Ezt korábban nem tudtad mondani? Mondom Súgó gomb, erre te igen, igen, csak ott lehet megoldani Jössz egy rekesz sörrel. Nem volt szó súgó gombról, szóval nem értettük meg egymást. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Szerintem a spoilerek kigyomlálása felesleges. Mivel az emberek mondhatjuk napiszinten nézik az oldalt ezért egy 3 hetes spoiler már nem érdekes ha szét van csúszva ha nincs. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Hozzászólás ideje: 2010. December 14. 4-5 sör után az új válasz helyett gyakran az új téma gombra akarok klikkelni? Vagy az egyéni szoc problema? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 14. 4-5 sör után az új válasz helyett gyakran az új téma gombra akarok klikkelni? Vagy az egyéni szoc problema? Ne igyál annyit. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 14. A fórum főoldalán (porál) látjátok a bannereket oldalt? Most az epizód illetve a társoldalak bannereire gondolok. A kijelentkezett illetve az aktív állapot is érdekelne. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Hozzászólás ideje: 2010. December 15. A bannereket nem látni. Alulról a legelső baloldalt nálam a Mustafar bejelentkezett állapotban Kijelentkezett állapotban viszont látni a bannereket a Mustafar alatt a társoldalakét is. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Hozzászólás ideje: 2010. December 15. (szerkesztve) Nálam online és offline módban is megjelennek a bannerek. Amúgy a képek kicsinyítése csak nálam nem akar működni? Szerkesztve: 2010. December 15. - Darth Sky Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Hozzászólás ideje: 2010. December 15. A fórum főoldalán (porál) látjátok a bannereket oldalt? Most az epizód illetve a társoldalak bannereire gondolok. A kijelentkezett illetve az aktív állapot is érdekelne. Csak akkor látszódnak, ha ott az index.php?app=portal is a cím mögött, valamikor este igyekszem kijavítani. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Csak akkor látszódnak, ha ott az index.php?app=portal is a cím mögött, valamikor este igyekszem kijavítani. Köszi! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Érdekes, hogy a sok bot most nem regisztrál. Valamiért nem tudnak. Mit tesz egy jogtiszta környezet. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Noh, most buktattad le magad a hatóságok előtt, hogy eddig öt évig mit is üzemeltettél Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Noh, most buktattad le magad a hatóságok előtt, hogy eddig öt évig mit is üzemeltettél Téged fognak beidézni helyettem. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Ezt a lépést nem hinném, hogy meg mernék tenni. Nekem hírnevem...izé...hírhedt nevem van. DON. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Ezt a lépést nem hinném, hogy meg mernék tenni. Nekem hírnevem...izé...hírhedt nevem van. DON. Készenlétisekről még nem hallottál? Már látlak is magam előtt a kékfényben. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Készenlétisekről még nem hallottál? Már látlak is magam előtt a kékfényben. Dehogynem hallottam. Készenlétben vannak az én embereim is Mi ez a kékfény? Valami Kék Osztrigás neonreklám? És pont engem, oda? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Ez a rengeteg SQL-hiba a szolgáltató miatt van? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 15. (szerkesztve) Ez a rengeteg SQL-hiba a szolgáltató miatt van? Igen. Sűrűn kell frissíteni és akkor bejön. Nem tudom mi ez a gigszer, de remélhetőleg hamar megoldódik. Szerkesztve: 2010. December 15. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Egyébként aki megmondja, hogy kis ikonok formájában milyen jelek láthatók az oldalon, az kap egy rekesz sört. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Most nem vagyok szomjas, nem mondom meg Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Most nem vagyok szomjas, nem mondom meg Nyakonváglak, vigyázz. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Egyébként aki megmondja, hogy kis ikonok formájában milyen jelek láthatók az oldalon, az kap egy rekesz sört. Nézzük csak: A Lázadók Szövetségének jele: A Galaktikus Szenátus jele: A Jedi Rend jele: A Fekete Nap jele: Az Új Köztársaság jele: Aztán van még itt RSS, twitter, facebug, digg, buzz, reddit, SumbleUpon, email, print, download és del.icio.us is, de szerintem ezek már nem tartoznak a kérdéshez Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Nézzük csak: A Lázadók Szövetségének a jele. A Galaktikus Szenátus jele. A Jedi Rend jele. A Fekete Nap jele. Az Új Köztársaság jele. Aztán van még itt RSS, twitter, facebug, digg, buzz, reddit, SumbleUpon, email, print, download és del.icio.us is, de szerintem ezek már nem tartoznak a kérdéshez Kevés. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Kevés. Neked semmi sem elég? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Neked semmi sem elég? Ismered a rigmust: még-még-még-ennyi nem elég. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Ismered a rigmust: még-még-még-ennyi nem elég. Hát akkor van még: - egy I betűnk: - egy C betűnk: - egy N betűnk: - egy B betűnk: (Apropó, ezeket mindenki látja, vagy csak a moderátorok/adminok?) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Hát akkor van még: - egy I betűnk: - egy C betűnk: - egy N betűnk: - egy B betűnk: (Apropó, ezeket mindenki látja, vagy csak a moderátorok/adminok?) Csak a moderátorok és az adminok. Egyébként az utolsó jel az a sith birodalomnak a jelképe. De lehet B is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Egyébként az utolsó jel az a sith birodalomnak a jelképe. De lehet B is. Hát, szerintem így piciben nem hasonlít a Sith Birodalom egyik jelére sem (pedig négy is van nekik, ezek még a szimbólumokban sem tudtak megegyezni ), inkább az Aurebesh B-re, de elhiszem, hogy az akarna lenni Megkapom a rekesz söröm? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.