MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. Sajna én csak délelőtt voltam fenn, akkor jó volt. Azóta csak most este, szóval nem tapasztaltam kimaradást. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. Sajna én csak délelőtt voltam fenn, akkor jó volt. Azóta csak most este, szóval nem tapasztaltam kimaradást. Köszi az infót Karrde! Én este hat után nem tudtam feljönni egy jó darabig. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. Nekem most néha nagyon belassul. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. Nekem most néha nagyon belassul. Nekem is iszonyat belassult. Nyilván a szerver van leterhelve, de akkor is bosszantó. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. Este 8 körül én sem tudtam feljönni, és most is nagyon lassú... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. Este 8 körül én sem tudtam feljönni, és most is nagyon lassú... Most már begyorsult. Legalábbis nálam. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. Aha! Azt hittem, hogy Berci laptop ilyen lassú és veszekedtem is vele. De látom, hogy másnak is lassú a fórum. Most már szó nélkül engedi, hogy olvassam a topikokat. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. Ilyenkor mindig meg kell nézni más oldalakat is, amelyek másik szerveren vannak. Így gyorsan kiderül hol a probléma (nálad, vagy a szervernél). Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Köszi az infót Karrde! Én este hat után nem tudtam feljönni egy jó darabig. Szívesen Viszont miután leírtam a lenti mondatot, belassult a fórum, és fel sem lehetett lépni egy darabig. Nem tudom, meddig, utána már nem próbálkoztam. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Ma is volt egy rövid (kb 15 perces) lassú időszak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Ilyenkor mindig meg kell nézni más oldalakat is, amelyek másik szerveren vannak. Így gyorsan kiderül hol a probléma (nálad, vagy a szervernél). Azért ennyire ne nézz gyenge elméjűnek, ez alap. Csak kíváncsi voltam, hogy meddig tartott a szerver gyengélkedése. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Szerintem nem Neked írta, hanem orkinak Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Igen, nekem szólt, hogy ne a Bercivel veszekedjek: (Kihúzlak a tápból, te vénség) (Beléd bújt a kóbor áram?) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Akkor félre néztem. Így viszont elnézést. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. (szerkesztve) Akkor félre néztem. Így viszont elnézést. El van nézve. Valóban Orkinak írtam, mert így gyorsan el lehet dönteni, hogy Berci, vagy a szerver érdemel-e szidalmakat. Szerkesztve: 2008. Október 22. - Gyoka Lamaro Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. Csak nálam változik meg folyamatosan a fórum órája minden látogatáskor? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. Csak nálam változik meg folyamatosan a fórum órája minden látogatáskor? Mire gondolsz konkrétan? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. Mire gondolsz konkrétan? Egyszer feljövök és tegyük fel 13:00-t mutat egy hozzászólásnál, megint feljövök és már 14:00-t. Utána megint 13:00-t, és így tovább. Ezt az óravisszaállítás óta csinálja. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. Egyszer feljövök és tegyük fel 13:00-t mutat egy hozzászólásnál, megint feljövök és már 14:00-t. Utána megint 13:00-t, és így tovább. Ezt az óravisszaállítás óta csinálja. Be vagy jelentkezve közben? Nem úgy van, hogy bejelentkezve mást mutat, mint kilépett állapotban? Szerintem ez lesz a baj. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. Be vagy jelentkezve közben? Nem úgy van, hogy bejelentkezve mást mutat, mint kilépett állapotban? Szerintem ez lesz a baj. Be vagyok jelentkezve szerintem mindig, de majd megfigyelem. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Igen, akkor is csinálja ha végig be vagyok jelentkezve. És méghozzá 2 órákat ugrál néha, nem csak 1-et. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. (szerkesztve) Igen, akkor is csinálja ha végig be vagyok jelentkezve. És méghozzá 2 órákat ugrál néha, nem csak 1-et. Én még nem tapasztaltam ilyet. Szerkesztve: 2008. Október 29. - Ody Mandrell Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Ody, ide nem akarod kirakni az oldalt? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Ody, ide nem akarod kirakni az oldalt? Nem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Mégis csak feltettem a honlapot kolmilan. Hátha nyerünk pár remek gondolatokkal felvértezett tagot. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Akkor tessék mindenkinek az oldal alján lévő Palpi-fejre kattintani! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Akkor tessék mindenkinek az oldal alján lévő Palpi-fejre kattintani! Remélem nem az alapján számolja a forgalmat, hanem automatán. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Remélem nem az alapján számolja a forgalmat, hanem automatán. De, ez alapján. Oda van írva, ha rákattintasz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Nos hát aki szerint megér egy szavazatot az oldal, az a lap alján lévő top site linkre kattintva szavazhat ránk. Köszönjük a site nevében is! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Ilyen csúfság megeshetik, hogy az adminunk csak 9-est ad az oldalra? :) Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.