Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Eddig milyen jogkörben voltunk?Nekem oszt mindegy amúgy hol tartok rendet és fegyelmet. :) Igaz sűrűbben nézem a Külvilág topicjait. Eddig Admin voltál öregem. Na majd ha visszajöttem szelektálunk. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Eddig Admin voltál öregem. Na majd ha visszajöttem szelektálunk. És most van szíved a fiadat lefokozni? Hát Apa az ilyen!? De jössz te még majd az én utcámba! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Kicsit átalakul a fórum ellenőrzés mikéntje. Persze nem kell nagy dolgokra gondolni, csak annyi történt, hogy létrejött a Moderátori jogkör. Az egyik lenne Oldfighter míg a másik Dzséjt (ha vállalja). Írjátok már meg, hogy a fórum mely részeit kívánjátok ilyen szemüvegen át is figyelni. Köszi! Vállalom Nagyjából nekem is mindegy, mire ügyelek, minden topicot olvasok, de ráuszíthattok az SW filmek topicjaira, ha választani kell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 26. (szerkesztve) És most van szíved a fiadat lefokozni? Hát Apa az ilyen!? De jössz te még majd az én utcámba! A maffiában nincsenek érzelmek. Szerkesztve: 2008. December 26. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Vállalom Nagyjából nekem is mindegy, mire ügyelek, minden topicot olvasok, de ráuszíthattok az SW filmek topicjaira, ha választani kell Nagyszerű. Akkor ennek tükrében alakítom ki a dolgokat. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Hozzászólás ideje: 2008. December 26. A maffiában nincsenek érzelmek. Örüljön akkor, hogy ennyivel megúszta, és nem a halakkal vacsorázik. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Hozzászólás ideje: 2008. December 26. A maffiában nincsenek érzelmek. Vigyázz Apa, mert megírom az életrajzodat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Örüljön akkor, hogy ennyivel megúszta, és nem a halakkal vacsorázik. Kb. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Vajon ki fog tauntaun fejjel az ágyában ébredni? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Vajon ki fog tauntaun fejjel az ágyában ébredni? Hát ezek után nem kétséges, hogy jóapám. A DON visszavág. Coce, azért te se lélegezz fel. A DINASZTIA gondoskodik...khm...ügyfeleiről. Ody, egészen pontosan a két jog mibel különbözik? Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Hozzászólás ideje: 2008. December 26. (szerkesztve) Örüljön akkor, hogy ennyivel megúszta, és nem a halakkal vacsorázik. Mármint ki? A kis unokám, A DON, vagy a vőm aki itt a Góré? Vagy esetleg egyik sem mert jön a kislányom (esetleg az asszonnyal párban), és néhány méretes nyaklevessel helyreteszi(k) mindkét úriembert... :lol: Szerkesztve: 2008. December 26. - Gyoka Lamaro Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Na az lenne igazán csak a családon belüli erőszak. :lol: Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Na az lenne igazán csak a családon belüli erőszak. :D Mégis mit gondolsz, miért szóltam közbe? Még a végén eltévesztik a célszemélyeket, vagy túlságosan belejönnek, és mi is kapunk... Meg aztán ti is közel álltok a szívemhez, nem szeretném, ha bajotok esne. Na és a csajok is a leamortizálásotok, és utána az ápolásotok helyett inkább valami finomságot csináljanak... Mi pedig majd megesszük... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Ody, egészen pontosan a két jog mibel különbözik? Egyelőre annyiban, hogy nem vagytok szuper moderátorok mint azelőtt Te. Akár a fórumot is törölhetted volna azzal a joggal, most ez megszűnt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Vagy esetleg egyik sem mert jön a kislányom (esetleg az asszonnyal párban), és néhány méretes nyaklevessel helyreteszi(k) mindkét úriembert... :lol: Bizony Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Akkor most már még kevésbé használhatok erélyesebb szavakat. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Egyelőre annyiban, hogy nem vagytok szuper moderátorok mint azelőtt Te. Akár a fórumot is törölhetted volna azzal a joggal, most ez megszűnt. Aham. De ugye ettől még a sarokba tudom küldeni az illetőt kukoricán térdeltetni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Aham. De ugye ettől még a sarokba tudom küldeni az illetőt kukoricán térdeltetni? Igen. Akkor legyen Dzséjt a filmek és a CW részleg moderátora, Oldie pedig a csevegő szekcióé. Így jó lesz? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Igen. Akkor legyen Dzséjt a filmek és a CW részleg moderátora, Oldie pedig a csevegő szekcióé. Így jó lesz? Perfect. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Olyan rend lesz itt és kultúrált szórakozás! Oldie keményen tartja a gyeplőt, simán kimoderál bárkit. Miután jól helyre tette, ugye bátyó kicsi a galakszis. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Olyan rend lesz itt és kultúrált szórakozás! Oldie keményen tartja a gyeplőt, simán kimoderál bárkit. Miután jól helyre tette, ugye bátyó kicsi a galakszis. Az. Tőlem még az adminok is tarthatnak. Nincs kegyelem. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Valahol láttam egy kis gif-animációt a moderátorokról, Mr. Rambo tolmácsolásában... :lol: Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Valahol láttam egy kis gif-animációt a moderátorokról, Mr. Rambo tolmácsolásában... :lol: Fent volt itt is. Elrettentő példának. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Ody, van itt valahol, vagy lehetne csinálni olyan opciót, hogy lehessen a hsz háttérszínét változtatni? A minap olvastam Bomarr sztoriát és be kell valljam a fekete háttér előtt a rikitó fehér karakter piszkosul lefárasztotta a szemem. Elégé kontrasztos ezzel a színsémával a hosszabb hsz-ek, novellák olvasása. Legalábbis engem picit zavar. Azt látom, hogy a betűk színét lehet változtatni, de fekete háttérnél ez szerintem tök mindegy....esetleg valami sárga árnyalat pihentetőbb lenne. De talán ha megoldható lenne az ha valaki novellát rak be, akkor pl a hátteret is változtatni lehetne e? Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Oldie, például be lehetne tenni idézetbe. A szürke háttérnél kevésbé elütő a fehér betűszín... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Oldie, például be lehetne tenni idézetbe. A szürke háttérnél kevésbé elütő a fehér betűszín... Például Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Ody, van itt valahol, vagy lehetne csinálni olyan opciót, hogy lehessen a hsz háttérszínét változtatni? A minap olvastam Bomarr sztoriát és be kell valljam a fekete háttér előtt a rikitó fehér karakter piszkosul lefárasztotta a szemem. Elégé kontrasztos ezzel a színsémával a hosszabb hsz-ek, novellák olvasása. Legalábbis engem picit zavar. Azt látom, hogy a betűk színét lehet változtatni, de fekete háttérnél ez szerintem tök mindegy....esetleg valami sárga árnyalat pihentetőbb lenne. De talán ha megoldható lenne az ha valaki novellát rak be, akkor pl a hátteret is változtatni lehetne e? Erre sajnos nincs lehetőség. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Erre sajnos nincs lehetőség. Okés Majd akkor kitalálok valamit ha netalán én írnék valamit Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Okés Majd akkor kitalálok valamit ha netalán én írnék valamit A betű színét változtathatod. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Ha olvasni akarod a novellát, akkor Copy+Paste wordbe, és ott azt csinálsz a háttérrel és betűszínnel, amit akarsz. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.