Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Van még azon kívül pár oldal ahol bejelezz. Nem tudom mi a nyavaja miatt van, de megnyugtatlak itt is bejelzett már egyszer, az adatlapomon. Akkor az avatarom forráscímét dobta ki, hogy "fapacis". Azt töröltem, azóta itt nincs gond. ;)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Van még azon kívül pár oldal ahol bejelezz. Nem tudom mi a nyavaja miatt van, de megnyugtatlak itt is bejelzett már egyszer, az adatlapomon. Akkor az avatarom forráscímét dobta ki, hogy "fapacis". Azt töröltem, azóta itt nincs gond. ;)
Ide ne hozd a vírusokat mert nyakonváglak. :)
  • 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
Áh, be vannak fenyítve azóta rendesen. Tömöm a C vitamínt pl a gépbe meg ilyesmik :D

Hmmm, lehet, hogy Béres-cseppel kéne öntöznöm Hibát, ha okot ad rá? :S :D :D Jó szer az!

Szerkesztve: - Darth Krande

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Mi a nyavaja volt ez?

A maják ezt nem jövendőlték meg. ;)

Szerver leállás. De amikor felmentem az admin felületre és azt írta ki, hogy nem található a sagaforum adatbázis, rendesen paráztam. De akkor azért nem láttam mert nem működött a szerver.
Hozzászólás ideje:
Szerver leállás. De amikor felmentem az admin felületre és azt írta ki, hogy nem található a sagaforum adatbázis, rendesen paráztam. De akkor azért nem láttam mert nem működött a szerver.
Mentünk is volna shotival, lófejjel, Rambo-késsel.....
Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Ilyenkor nem kéne szólniuk, hogy bocsi szerver leállás lesz? :o
A szerződésben egy meghatározott óra szám van, amit fenntart magának a szolgáltató. Persze egy évre lebontva. Nem köteles bejelenteni egyébként, főleg ha előre nem látható. :)

Mentünk is volna shotival, lófejjel, Rambo-késsel.....
Ez kedves. :D Olyan lettem volna mint Billy a Predatorban. Megkarcolom a mellkasom és ordítok egy nagyot a központjuk előtt, aztán.fight7.gif

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
A szerződésben egy meghatározott óra szám van, amit fenntart magának a szolgáltató. Persze egy évre lebontva. Nem köteles bejelenteni egyébként, főleg ha előre nem látható. :D
Csak nehogy megint az legyen, mint tavaly tavasszal volt :o
Hozzászólás ideje:
Kicsit én is aggódtam, nem veszett-e el az egész.
Én nem aggódtam, gondoltam, hogy karbantartás van, más fórumon is ez szokott bejönni, ha esetleg karbantartják a szerót. Bár azt általában bejelentik előre, hogy ez lesz, és ne ilyedjünk meg, ezért kérdeztem Odytól, hogy neki nem szóltak.
Hozzászólás ideje:
Én nagyon aggódtam, mert...mert marha sok munkánk van húgival a Császári Birodalom szerepjátékban :D:o:D
Múltkor benéztem. 1-2 másodpercre, mert amit ott láttam ahhoz képest a Háború és Béke egy egyperces novella :)
Hozzászólás ideje:
Egyébként tényleg nem lett volna jó ha elveszik, mint ahogy más sem.
Olyan lett volna, mintha leégett volna a klubbunk. Jó hogy nem volt tűz, csak a kulcs veszett el egy időre. :D
Hozzászólás ideje:
Meg van az máshol is nem? :D Egyébként tényleg nem lett volna jó ha elveszik, mint ahogy más sem.
Persze, le szoktam menteni az írásainkat. :o

Amúgy az elég gázos lenne ha a szerver csutakra "megtisztulna" :S

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Persze, le szoktam menteni az írásainkat. :D

Amúgy az elég gázos lenne ha a szerver csutakra "megtisztulna" :S

Pedig volt már pár éve, hogy a szerver tönkre ment, de van biztonsági mentés a cégnél, így azt állítja vissza. Viszont az intrex asszem hetente ment egyszer csak.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.