Hozzászólás ideje: 2010. December 13.14 éve De ezt eddig is így kellett csinálni. Hát nem. Az ember lenyomta a Spoiler gombot, felugrott egy másodlagos szövegablak, bepötyögte a spoileres dolgát, oszt csókolom, leokézta. A szöveg bekerült az elsődleges ablakba oszt elküldted a hszedet.
Hozzászólás ideje: 2010. December 13.14 éve Szerző Hát nem. Az ember lenyomta a Spoiler gombot, felugrott egy másodlagos szövegablak, bepötyögte a spoileres dolgát, oszt csókolom, leokézta. A szöveg bekerült az elsődleges ablakba oszt elküldted a hszedet. Most is így van! Egyéb stílusok fent és ott a spoiler. Azért mondtam, hogy nem egy kattintás, hanem kettő.
Hozzászólás ideje: 2010. December 13.14 éve Nyakonváglak Ezt korábban nem tudtad mondani? Mondom Súgó gomb, erre te igen, igen, csak ott lehet megoldani Jössz egy rekesz sörrel.
Hozzászólás ideje: 2010. December 13.14 éve Szerző Nyakonváglak Ezt korábban nem tudtad mondani? Mondom Súgó gomb, erre te igen, igen, csak ott lehet megoldani Jössz egy rekesz sörrel. Nem volt szó súgó gombról, szóval nem értettük meg egymást.
Hozzászólás ideje: 2010. December 13.14 éve Szerintem a spoilerek kigyomlálása felesleges. Mivel az emberek mondhatjuk napiszinten nézik az oldalt ezért egy 3 hetes spoiler már nem érdekes ha szét van csúszva ha nincs.
Hozzászólás ideje: 2010. December 14.14 éve 4-5 sör után az új válasz helyett gyakran az új téma gombra akarok klikkelni? Vagy az egyéni szoc problema?
Hozzászólás ideje: 2010. December 14.14 éve Szerző 4-5 sör után az új válasz helyett gyakran az új téma gombra akarok klikkelni? Vagy az egyéni szoc problema? Ne igyál annyit.
Hozzászólás ideje: 2010. December 14.14 éve Szerző A fórum főoldalán (porál) látjátok a bannereket oldalt? Most az epizód illetve a társoldalak bannereire gondolok. A kijelentkezett illetve az aktív állapot is érdekelne.
Hozzászólás ideje: 2010. December 15.14 éve A bannereket nem látni. Alulról a legelső baloldalt nálam a Mustafar bejelentkezett állapotban Kijelentkezett állapotban viszont látni a bannereket a Mustafar alatt a társoldalakét is.
Hozzászólás ideje: 2010. December 15.14 éve Nálam online és offline módban is megjelennek a bannerek. Amúgy a képek kicsinyítése csak nálam nem akar működni? Szerkesztve: 2010. December 15.14 éve - Darth Sky
Hozzászólás ideje: 2010. December 15.14 éve A fórum főoldalán (porál) látjátok a bannereket oldalt? Most az epizód illetve a társoldalak bannereire gondolok. A kijelentkezett illetve az aktív állapot is érdekelne. Csak akkor látszódnak, ha ott az index.php?app=portal is a cím mögött, valamikor este igyekszem kijavítani.
Hozzászólás ideje: 2010. December 15.14 éve Szerző Csak akkor látszódnak, ha ott az index.php?app=portal is a cím mögött, valamikor este igyekszem kijavítani. Köszi!
Hozzászólás ideje: 2010. December 15.14 éve Szerző Érdekes, hogy a sok bot most nem regisztrál. Valamiért nem tudnak. Mit tesz egy jogtiszta környezet.
Hozzászólás ideje: 2010. December 15.14 éve Noh, most buktattad le magad a hatóságok előtt, hogy eddig öt évig mit is üzemeltettél
Hozzászólás ideje: 2010. December 15.14 éve Szerző Noh, most buktattad le magad a hatóságok előtt, hogy eddig öt évig mit is üzemeltettél Téged fognak beidézni helyettem.
Hozzászólás ideje: 2010. December 15.14 éve Ezt a lépést nem hinném, hogy meg mernék tenni. Nekem hírnevem...izé...hírhedt nevem van. DON.
Hozzászólás ideje: 2010. December 15.14 éve Szerző Ezt a lépést nem hinném, hogy meg mernék tenni. Nekem hírnevem...izé...hírhedt nevem van. DON. Készenlétisekről még nem hallottál? Már látlak is magam előtt a kékfényben.
Hozzászólás ideje: 2010. December 15.14 éve Készenlétisekről még nem hallottál? Már látlak is magam előtt a kékfényben. Dehogynem hallottam. Készenlétben vannak az én embereim is Mi ez a kékfény? Valami Kék Osztrigás neonreklám? És pont engem, oda?
Hozzászólás ideje: 2010. December 15.14 éve Szerző Ez a rengeteg SQL-hiba a szolgáltató miatt van? Igen. Sűrűn kell frissíteni és akkor bejön. Nem tudom mi ez a gigszer, de remélhetőleg hamar megoldódik. Szerkesztve: 2010. December 15.14 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2010. December 15.14 éve Szerző Egyébként aki megmondja, hogy kis ikonok formájában milyen jelek láthatók az oldalon, az kap egy rekesz sört.
Hozzászólás ideje: 2010. December 15.14 éve Szerző Most nem vagyok szomjas, nem mondom meg Nyakonváglak, vigyázz.
Hozzászólás ideje: 2010. December 15.14 éve Egyébként aki megmondja, hogy kis ikonok formájában milyen jelek láthatók az oldalon, az kap egy rekesz sört. Nézzük csak: A Lázadók Szövetségének jele: A Galaktikus Szenátus jele: A Jedi Rend jele: A Fekete Nap jele: Az Új Köztársaság jele: Aztán van még itt RSS, twitter, facebug, digg, buzz, reddit, SumbleUpon, email, print, download és del.icio.us is, de szerintem ezek már nem tartoznak a kérdéshez
Hozzászólás ideje: 2010. December 15.14 éve Szerző Nézzük csak: A Lázadók Szövetségének a jele. A Galaktikus Szenátus jele. A Jedi Rend jele. A Fekete Nap jele. Az Új Köztársaság jele. Aztán van még itt RSS, twitter, facebug, digg, buzz, reddit, SumbleUpon, email, print, download és del.icio.us is, de szerintem ezek már nem tartoznak a kérdéshez Kevés.
Hozzászólás ideje: 2010. December 15.14 éve Szerző Neked semmi sem elég? Ismered a rigmust: még-még-még-ennyi nem elég.
Hozzászólás ideje: 2010. December 15.14 éve Ismered a rigmust: még-még-még-ennyi nem elég. Hát akkor van még: - egy I betűnk: - egy C betűnk: - egy N betűnk: - egy B betűnk: (Apropó, ezeket mindenki látja, vagy csak a moderátorok/adminok?)
Hozzászólás ideje: 2010. December 15.14 éve Szerző Hát akkor van még: - egy I betűnk: - egy C betűnk: - egy N betűnk: - egy B betűnk: (Apropó, ezeket mindenki látja, vagy csak a moderátorok/adminok?) Csak a moderátorok és az adminok. Egyébként az utolsó jel az a sith birodalomnak a jelképe. De lehet B is.
Hozzászólás ideje: 2010. December 15.14 éve Egyébként az utolsó jel az a sith birodalomnak a jelképe. De lehet B is. Hát, szerintem így piciben nem hasonlít a Sith Birodalom egyik jelére sem (pedig négy is van nekik, ezek még a szimbólumokban sem tudtak megegyezni ), inkább az Aurebesh B-re, de elhiszem, hogy az akarna lenni Megkapom a rekesz söröm?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.