Hozzászólás ideje: 2008. Október 21.16 éve Sajna én csak délelőtt voltam fenn, akkor jó volt. Azóta csak most este, szóval nem tapasztaltam kimaradást.
Hozzászólás ideje: 2008. Október 21.16 éve Szerző Sajna én csak délelőtt voltam fenn, akkor jó volt. Azóta csak most este, szóval nem tapasztaltam kimaradást. Köszi az infót Karrde! Én este hat után nem tudtam feljönni egy jó darabig.
Hozzászólás ideje: 2008. Október 21.16 éve Szerző Nekem most néha nagyon belassul. Nekem is iszonyat belassult. Nyilván a szerver van leterhelve, de akkor is bosszantó.
Hozzászólás ideje: 2008. Október 21.16 éve Este 8 körül én sem tudtam feljönni, és most is nagyon lassú...
Hozzászólás ideje: 2008. Október 21.16 éve Szerző Este 8 körül én sem tudtam feljönni, és most is nagyon lassú... Most már begyorsult. Legalábbis nálam.
Hozzászólás ideje: 2008. Október 21.16 éve Aha! Azt hittem, hogy Berci laptop ilyen lassú és veszekedtem is vele. De látom, hogy másnak is lassú a fórum. Most már szó nélkül engedi, hogy olvassam a topikokat.
Hozzászólás ideje: 2008. Október 21.16 éve Ilyenkor mindig meg kell nézni más oldalakat is, amelyek másik szerveren vannak. Így gyorsan kiderül hol a probléma (nálad, vagy a szervernél).
Hozzászólás ideje: 2008. Október 22.16 éve Köszi az infót Karrde! Én este hat után nem tudtam feljönni egy jó darabig. Szívesen Viszont miután leírtam a lenti mondatot, belassult a fórum, és fel sem lehetett lépni egy darabig. Nem tudom, meddig, utána már nem próbálkoztam.
Hozzászólás ideje: 2008. Október 22.16 éve Szerző Ilyenkor mindig meg kell nézni más oldalakat is, amelyek másik szerveren vannak. Így gyorsan kiderül hol a probléma (nálad, vagy a szervernél). Azért ennyire ne nézz gyenge elméjűnek, ez alap. Csak kíváncsi voltam, hogy meddig tartott a szerver gyengélkedése.
Hozzászólás ideje: 2008. Október 22.16 éve Igen, nekem szólt, hogy ne a Bercivel veszekedjek: (Kihúzlak a tápból, te vénség) (Beléd bújt a kóbor áram?)
Hozzászólás ideje: 2008. Október 22.16 éve Akkor félre néztem. Így viszont elnézést. El van nézve. Valóban Orkinak írtam, mert így gyorsan el lehet dönteni, hogy Berci, vagy a szerver érdemel-e szidalmakat. Szerkesztve: 2008. Október 22.16 éve - Gyoka Lamaro
Hozzászólás ideje: 2008. Október 28.16 éve Csak nálam változik meg folyamatosan a fórum órája minden látogatáskor?
Hozzászólás ideje: 2008. Október 28.16 éve Szerző Csak nálam változik meg folyamatosan a fórum órája minden látogatáskor? Mire gondolsz konkrétan?
Hozzászólás ideje: 2008. Október 28.16 éve Mire gondolsz konkrétan? Egyszer feljövök és tegyük fel 13:00-t mutat egy hozzászólásnál, megint feljövök és már 14:00-t. Utána megint 13:00-t, és így tovább. Ezt az óravisszaállítás óta csinálja.
Hozzászólás ideje: 2008. Október 28.16 éve Szerző Egyszer feljövök és tegyük fel 13:00-t mutat egy hozzászólásnál, megint feljövök és már 14:00-t. Utána megint 13:00-t, és így tovább. Ezt az óravisszaállítás óta csinálja. Be vagy jelentkezve közben? Nem úgy van, hogy bejelentkezve mást mutat, mint kilépett állapotban? Szerintem ez lesz a baj.
Hozzászólás ideje: 2008. Október 28.16 éve Be vagy jelentkezve közben? Nem úgy van, hogy bejelentkezve mást mutat, mint kilépett állapotban? Szerintem ez lesz a baj. Be vagyok jelentkezve szerintem mindig, de majd megfigyelem.
Hozzászólás ideje: 2008. Október 29.16 éve Igen, akkor is csinálja ha végig be vagyok jelentkezve. És méghozzá 2 órákat ugrál néha, nem csak 1-et.
Hozzászólás ideje: 2008. Október 29.16 éve Szerző Igen, akkor is csinálja ha végig be vagyok jelentkezve. És méghozzá 2 órákat ugrál néha, nem csak 1-et. Én még nem tapasztaltam ilyet. Szerkesztve: 2008. Október 29.16 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2008. November 2.16 éve Szerző Mégis csak feltettem a honlapot kolmilan. Hátha nyerünk pár remek gondolatokkal felvértezett tagot.
Hozzászólás ideje: 2008. November 2.16 éve Akkor tessék mindenkinek az oldal alján lévő Palpi-fejre kattintani!
Hozzászólás ideje: 2008. November 2.16 éve Szerző Akkor tessék mindenkinek az oldal alján lévő Palpi-fejre kattintani! Remélem nem az alapján számolja a forgalmat, hanem automatán.
Hozzászólás ideje: 2008. November 2.16 éve Remélem nem az alapján számolja a forgalmat, hanem automatán. De, ez alapján. Oda van írva, ha rákattintasz.
Hozzászólás ideje: 2008. November 2.16 éve Szerző Nos hát aki szerint megér egy szavazatot az oldal, az a lap alján lévő top site linkre kattintva szavazhat ránk. Köszönjük a site nevében is!
Hozzászólás ideje: 2008. November 2.16 éve Szerző Ilyen csúfság megeshetik, hogy az adminunk csak 9-est ad az oldalra? :)
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.