Hozzászólás ideje: 2008. December 26.16 éve Szerző Eddig milyen jogkörben voltunk?Nekem oszt mindegy amúgy hol tartok rendet és fegyelmet. :) Igaz sűrűbben nézem a Külvilág topicjait. Eddig Admin voltál öregem. Na majd ha visszajöttem szelektálunk.
Hozzászólás ideje: 2008. December 26.16 éve Eddig Admin voltál öregem. Na majd ha visszajöttem szelektálunk. És most van szíved a fiadat lefokozni? Hát Apa az ilyen!? De jössz te még majd az én utcámba!
Hozzászólás ideje: 2008. December 26.16 éve Kicsit átalakul a fórum ellenőrzés mikéntje. Persze nem kell nagy dolgokra gondolni, csak annyi történt, hogy létrejött a Moderátori jogkör. Az egyik lenne Oldfighter míg a másik Dzséjt (ha vállalja). Írjátok már meg, hogy a fórum mely részeit kívánjátok ilyen szemüvegen át is figyelni. Köszi! Vállalom Nagyjából nekem is mindegy, mire ügyelek, minden topicot olvasok, de ráuszíthattok az SW filmek topicjaira, ha választani kell
Hozzászólás ideje: 2008. December 26.16 éve Szerző És most van szíved a fiadat lefokozni? Hát Apa az ilyen!? De jössz te még majd az én utcámba! A maffiában nincsenek érzelmek. Szerkesztve: 2008. December 26.16 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2008. December 26.16 éve Szerző Vállalom Nagyjából nekem is mindegy, mire ügyelek, minden topicot olvasok, de ráuszíthattok az SW filmek topicjaira, ha választani kell Nagyszerű. Akkor ennek tükrében alakítom ki a dolgokat.
Hozzászólás ideje: 2008. December 26.16 éve A maffiában nincsenek érzelmek. Örüljön akkor, hogy ennyivel megúszta, és nem a halakkal vacsorázik.
Hozzászólás ideje: 2008. December 26.16 éve A maffiában nincsenek érzelmek. Vigyázz Apa, mert megírom az életrajzodat.
Hozzászólás ideje: 2008. December 26.16 éve Szerző Örüljön akkor, hogy ennyivel megúszta, és nem a halakkal vacsorázik. Kb.
Hozzászólás ideje: 2008. December 26.16 éve Vajon ki fog tauntaun fejjel az ágyában ébredni? Hát ezek után nem kétséges, hogy jóapám. A DON visszavág. Coce, azért te se lélegezz fel. A DINASZTIA gondoskodik...khm...ügyfeleiről. Ody, egészen pontosan a két jog mibel különbözik?
Hozzászólás ideje: 2008. December 26.16 éve Örüljön akkor, hogy ennyivel megúszta, és nem a halakkal vacsorázik. Mármint ki? A kis unokám, A DON, vagy a vőm aki itt a Góré? Vagy esetleg egyik sem mert jön a kislányom (esetleg az asszonnyal párban), és néhány méretes nyaklevessel helyreteszi(k) mindkét úriembert... :lol: Szerkesztve: 2008. December 26.16 éve - Gyoka Lamaro
Hozzászólás ideje: 2008. December 26.16 éve Na az lenne igazán csak a családon belüli erőszak. :D Mégis mit gondolsz, miért szóltam közbe? Még a végén eltévesztik a célszemélyeket, vagy túlságosan belejönnek, és mi is kapunk... Meg aztán ti is közel álltok a szívemhez, nem szeretném, ha bajotok esne. Na és a csajok is a leamortizálásotok, és utána az ápolásotok helyett inkább valami finomságot csináljanak... Mi pedig majd megesszük...
Hozzászólás ideje: 2008. December 26.16 éve Szerző Ody, egészen pontosan a két jog mibel különbözik? Egyelőre annyiban, hogy nem vagytok szuper moderátorok mint azelőtt Te. Akár a fórumot is törölhetted volna azzal a joggal, most ez megszűnt.
Hozzászólás ideje: 2008. December 26.16 éve Vagy esetleg egyik sem mert jön a kislányom (esetleg az asszonnyal párban), és néhány méretes nyaklevessel helyreteszi(k) mindkét úriembert... :lol: Bizony
Hozzászólás ideje: 2008. December 26.16 éve Akkor most már még kevésbé használhatok erélyesebb szavakat.
Hozzászólás ideje: 2008. December 27.16 éve Egyelőre annyiban, hogy nem vagytok szuper moderátorok mint azelőtt Te. Akár a fórumot is törölhetted volna azzal a joggal, most ez megszűnt. Aham. De ugye ettől még a sarokba tudom küldeni az illetőt kukoricán térdeltetni?
Hozzászólás ideje: 2008. December 27.16 éve Szerző Aham. De ugye ettől még a sarokba tudom küldeni az illetőt kukoricán térdeltetni? Igen. Akkor legyen Dzséjt a filmek és a CW részleg moderátora, Oldie pedig a csevegő szekcióé. Így jó lesz?
Hozzászólás ideje: 2008. December 27.16 éve Igen. Akkor legyen Dzséjt a filmek és a CW részleg moderátora, Oldie pedig a csevegő szekcióé. Így jó lesz? Perfect.
Hozzászólás ideje: 2008. December 27.16 éve Olyan rend lesz itt és kultúrált szórakozás! Oldie keményen tartja a gyeplőt, simán kimoderál bárkit. Miután jól helyre tette, ugye bátyó kicsi a galakszis.
Hozzászólás ideje: 2008. December 27.16 éve Olyan rend lesz itt és kultúrált szórakozás! Oldie keményen tartja a gyeplőt, simán kimoderál bárkit. Miután jól helyre tette, ugye bátyó kicsi a galakszis. Az. Tőlem még az adminok is tarthatnak. Nincs kegyelem.
Hozzászólás ideje: 2008. December 27.16 éve Valahol láttam egy kis gif-animációt a moderátorokról, Mr. Rambo tolmácsolásában... :lol:
Hozzászólás ideje: 2008. December 27.16 éve Valahol láttam egy kis gif-animációt a moderátorokról, Mr. Rambo tolmácsolásában... :lol: Fent volt itt is. Elrettentő példának.
Hozzászólás ideje: 2008. December 27.16 éve Ody, van itt valahol, vagy lehetne csinálni olyan opciót, hogy lehessen a hsz háttérszínét változtatni? A minap olvastam Bomarr sztoriát és be kell valljam a fekete háttér előtt a rikitó fehér karakter piszkosul lefárasztotta a szemem. Elégé kontrasztos ezzel a színsémával a hosszabb hsz-ek, novellák olvasása. Legalábbis engem picit zavar. Azt látom, hogy a betűk színét lehet változtatni, de fekete háttérnél ez szerintem tök mindegy....esetleg valami sárga árnyalat pihentetőbb lenne. De talán ha megoldható lenne az ha valaki novellát rak be, akkor pl a hátteret is változtatni lehetne e?
Hozzászólás ideje: 2008. December 27.16 éve Oldie, például be lehetne tenni idézetbe. A szürke háttérnél kevésbé elütő a fehér betűszín...
Hozzászólás ideje: 2008. December 27.16 éve Oldie, például be lehetne tenni idézetbe. A szürke háttérnél kevésbé elütő a fehér betűszín... Például
Hozzászólás ideje: 2008. December 27.16 éve Szerző Ody, van itt valahol, vagy lehetne csinálni olyan opciót, hogy lehessen a hsz háttérszínét változtatni? A minap olvastam Bomarr sztoriát és be kell valljam a fekete háttér előtt a rikitó fehér karakter piszkosul lefárasztotta a szemem. Elégé kontrasztos ezzel a színsémával a hosszabb hsz-ek, novellák olvasása. Legalábbis engem picit zavar. Azt látom, hogy a betűk színét lehet változtatni, de fekete háttérnél ez szerintem tök mindegy....esetleg valami sárga árnyalat pihentetőbb lenne. De talán ha megoldható lenne az ha valaki novellát rak be, akkor pl a hátteret is változtatni lehetne e? Erre sajnos nincs lehetőség.
Hozzászólás ideje: 2008. December 27.16 éve Erre sajnos nincs lehetőség. Okés Majd akkor kitalálok valamit ha netalán én írnék valamit
Hozzászólás ideje: 2008. December 27.16 éve Szerző Okés Majd akkor kitalálok valamit ha netalán én írnék valamit A betű színét változtathatod.
Hozzászólás ideje: 2008. December 27.16 éve Ha olvasni akarod a novellát, akkor Copy+Paste wordbe, és ott azt csinálsz a háttérrel és betűszínnel, amit akarsz.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.