Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Eddig Admin voltál öregem. :) Na majd ha visszajöttem szelektálunk.

És most van szíved a fiadat lefokozni? :D:) Hát Apa az ilyen!? :D

De jössz te még majd az én utcámba! :D

:D

Hozzászólás ideje:
Kicsit átalakul a fórum ellenőrzés mikéntje. Persze nem kell nagy dolgokra gondolni, csak annyi történt, hogy létrejött a Moderátori jogkör. Az egyik lenne Oldfighter míg a másik Dzséjt (ha vállalja). Írjátok már meg, hogy a fórum mely részeit kívánjátok ilyen szemüvegen át is figyelni. Köszi!

Vállalom :) Nagyjából nekem is mindegy, mire ügyelek, minden topicot olvasok, de ráuszíthattok az SW filmek topicjaira, ha választani kell :)

Hozzászólás ideje:
Vajon ki fog tauntaun fejjel az ágyában ébredni? :)

Hát ezek után nem kétséges, hogy jóapám. :)

A DON visszavág. :D

Coce, azért te se lélegezz fel. A DINASZTIA gondoskodik...khm...ügyfeleiről. :D

Ody, egészen pontosan a két jog mibel különbözik? :D

Hozzászólás ideje:
Örüljön akkor, hogy ennyivel megúszta, és nem a halakkal vacsorázik. :D

Mármint ki? A kis unokám, A DON, vagy a vőm aki itt a Góré? :hmm:

Vagy esetleg egyik sem mert jön a kislányom (esetleg az asszonnyal párban), és néhány méretes nyaklevessel helyreteszi(k) mindkét úriembert... :lol: :lol: :lol:

Szerkesztve: - Gyoka Lamaro

Hozzászólás ideje:
Na az lenne igazán csak a családon belüli erőszak. :hmm::D :D

Mégis mit gondolsz, miért szóltam közbe? :D

Még a végén eltévesztik a célszemélyeket, vagy túlságosan belejönnek, és mi is kapunk... :lol:

Meg aztán ti is közel álltok a szívemhez, nem szeretném, ha bajotok esne. :lol: Na és a csajok is a leamortizálásotok, és utána az ápolásotok helyett inkább valami finomságot csináljanak... Mi pedig majd megesszük... :lol::D

Hozzászólás ideje:
Vagy esetleg egyik sem mert jön a kislányom (esetleg az asszonnyal párban), és néhány méretes nyaklevessel helyreteszi(k) mindkét úriembert... :lol: :lol: :lol:

Bizony :hmm:

Hozzászólás ideje:
Egyelőre annyiban, hogy nem vagytok szuper moderátorok mint azelőtt Te. Akár a fórumot is törölhetted volna azzal a joggal, most ez megszűnt. :lol:

Aham. De ugye ettől még a sarokba tudom küldeni az illetőt kukoricán térdeltetni? :lol:

Hozzászólás ideje:

Olyan rend lesz itt és kultúrált szórakozás! :lol::lol:

Oldie keményen tartja a gyeplőt, simán kimoderál bárkit.

Miután jól helyre tette, ugye bátyó kicsi a galakszis. :lol:

Hozzászólás ideje:
Olyan rend lesz itt és kultúrált szórakozás! :lol::lol:

Oldie keményen tartja a gyeplőt, simán kimoderál bárkit.

Miután jól helyre tette, ugye bátyó kicsi a galakszis. :lol:

Az. Tőlem még az adminok is tarthatnak. :hmm: Nincs kegyelem. :D

Hozzászólás ideje:

Ody, van itt valahol, vagy lehetne csinálni olyan opciót, hogy lehessen a hsz háttérszínét változtatni? A minap olvastam Bomarr sztoriát és be kell valljam a fekete háttér előtt a rikitó fehér karakter piszkosul lefárasztotta a szemem. Elégé kontrasztos ezzel a színsémával a hosszabb hsz-ek, novellák olvasása. Legalábbis engem picit zavar. Azt látom, hogy a betűk színét lehet változtatni, de fekete háttérnél ez szerintem tök mindegy....esetleg valami sárga árnyalat pihentetőbb lenne. De talán ha megoldható lenne az ha valaki novellát rak be, akkor pl a hátteret is változtatni lehetne e?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Ody, van itt valahol, vagy lehetne csinálni olyan opciót, hogy lehessen a hsz háttérszínét változtatni? A minap olvastam Bomarr sztoriát és be kell valljam a fekete háttér előtt a rikitó fehér karakter piszkosul lefárasztotta a szemem. Elégé kontrasztos ezzel a színsémával a hosszabb hsz-ek, novellák olvasása. Legalábbis engem picit zavar. Azt látom, hogy a betűk színét lehet változtatni, de fekete háttérnél ez szerintem tök mindegy....esetleg valami sárga árnyalat pihentetőbb lenne. De talán ha megoldható lenne az ha valaki novellát rak be, akkor pl a hátteret is változtatni lehetne e?

Erre sajnos nincs lehetőség.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 1

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.