Hozzászólás ideje: 2024. Február 9.2 éve Ki lesz vajon a zeneszerző? Vajon Ludwig visszatér, mint elsődleges szerző? Egyébként azt nyilatkozta, a napokban, hogy szívesen dolgozna a filmzenén: https://www.gamesradar.com/mandalorian-composer-movie-exclusive/ Szerkesztve: 2024. Február 9.2 éve - Yoda József
Hozzászólás ideje: 2024. Február 10.2 éve Ludwig zenéje a Mando névjegye is egyben, szóval balgaság lenne mást választani.
Hozzászólás ideje: 2025. Szeptember 22.Szept. 22. Szerző Ludwig visszatér mint, zeneszerző!! A hivatalos hír megerősítette The Mandalorian and Grogu First Teaser Trailer Revealed | StarWars.com
Hozzászólás ideje: 2025. Szeptember 22.Szept. 22. Nem is lenne az igazi nélküle! Szinte a védjegyévé vált a sorinak a zene, így a filmnél elég hülyén vette volna ki magát, ha nem ő a zeneszerző.
Hozzászólás ideje: Április 18.Ápr. 18. Elrendelhető a film zenéje. Megjelenés: május 20.https://www.disneymusicemporium.com/product/XVLP354/ludwig-gransson-the-mandalorian-grogu-original-score?cp=81712_115236
Hozzászólás ideje: Szerda 22:331 napja Pénteken megkapjuk az első dalt a filmből, a Disney hivatalos zenei instagramján van egy rövidke videó a Mandó logóval, május 1 dátummal.
Hozzászólás ideje: 1 órával korábban1 órája Hát nem egy klasszikus hangszerelésű Star Wars mjúzik, a Cyberpunk 2077-be vagy egy Tron-filmben inkább el tudnám képzelni. Viszont, ha mögé képzelem Sha Kaa Ree Shakari kissé valóban cyberpunkos világát, mondjuk a trailerben látott repülős üldözéssel és szörnyekkel, vagy az arénaharcot, vagy valami alvilági bárt, ahol ez lenne a háttérzene, akkor szerintem tök jó.
Hozzászólás ideje: 1 órával korábban1 órája Én ha másban nem is, de a zenében ultra ortodox rajongó vagyok. Ezzel azt hiszem mindent elmondtam. Lehet, hogy a film alatt háttérzenének jó lesz fél percig, de így telibe kapni nekem kicsit sok. Szerkesztve: 28 perccel korábban28 perce - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 30 perccel korábban30 perce Azért annyira nem mondanálak ultra ortodoxnak, mivel nem verted habzó szájjal az asztalt az Andor zenéi miatt sem. Pedig annak sincs sok köze Williams klasszikus hangszerelésű zenéihez, hiszen többségében elctronic, electro-industrial és synth-pop. Hogy csak mást ne említsek, ott a fenti zenére azért kicsit hajazó, több változatban és formában (háttérzene, főzene) is prezentált Niamos!, amiről önmagában senkinek nem jutna eszébe a Star Wars.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.