Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. (szerkesztve) Amandla Stenberg fogja alakítani Mae karakterét. Mae egy baljós rejtélybe keveredik - egy olyanba, amely váratlan módon egy konfliktus középpontjába helyezi. Szerkesztve: Június 6. - Dzséjt Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Szerintem inkább a Sith tanítványa Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Vagy a címszereplő akolitus. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Végül is, az sem kizárt. Lehe, hogy akolitusként kezdi és Sith tanítványként fejezi be az évadot. Ventress is akolitus volt, aztán Sidious azért likvidáltatta Tyranusszal, mert az elkezdte Sith-nek képezni. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Az biztos, hogy róla már ki lett mondva, hogy gonosz karakter. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Csak a trailerben három különböző Jedivel látjuk harcolni. Szóval az biztos, hogy van valami rumlija a Renddel. Sanszos, hogy ő az, aki Jediket gyilkol. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Pedig nem néz ki nagy Jedi gyilkosnak. Persze a látszat csalhat. Mindenesetre Indarával nem igazán boldogul, úgy tűnik. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 19. Szerző Hozzászólás ideje: Március 19. A szinopszis szerint van valami múltja Sol mesterrel. Ez sok mindent takarhat igazából. Mae lehet régen jedi volt, de felhagyott vele, most pedig a másik oldalon van valami oknál kifolyólag. Bár ez spekuláció a részemről. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Spoiler Volt valami balhé Mae tesója és a Jedik között. Ilyen spoiler volt anno. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 22. Hozzászólás ideje: Március 22. Szerintetek Erőhasználó a nő? "Pusztakézzel" Jediket öldösni azért nem mindenki tud, sőt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 22. Hozzászólás ideje: Március 22. Szerintem az. Amikor Trinity-vel kungfúzik és az kihasználja a Mátrix egyik glitch-ét Indarával harcol, és az meglöki az Erővel, Mae lábon marad, mintha képes lett volna védekezni ellene. Szerintem, ha nem lenne Erőhasználó, magatehetetlenül felkenődött volna a szemközti falra, nem csak odébb csússzan. 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 22. Szerző Hozzászólás ideje: Március 22. Én is úgy gondolom, hogy Mae az Erőhasználók közé tartozik. Bár az előzetes nem igen mutatott eddig olyat sokat, az biztos, hogy jó harcos lehet. Leslye azt mondta, jól bánik a késsel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 22. Hozzászólás ideje: Március 22. Mint Christmas? Akármennyire jól bánik a késsel, egy Erő használó ellen képesség nélkül nem lenne esélye. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 22. Szerző Hozzászólás ideje: Március 22. (szerkesztve) Ebben egyetértek. Erőérzékenynek hiszem őt (csakúgy mint Dzséjt). Kérdés: lehet kapcsolat az alábbi csuklyás banda és Mae között? A ruhájuk mintha hasonló lenne. Vagy csak én gondolok bele valamit. Szerkesztve: Március 22. - Bence1997 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Március 22. Hozzászólás ideje: Március 22. Tök érdekes az az íj a nő kezében. Lehet, hogy hasonló lézer íjuk lesz mint az éjnővéreknek? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 23. Hozzászólás ideje: Március 23. 7 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Kérdés: lehet kapcsolat az alábbi csuklyás banda és Mae között? A ruhájuk mintha hasonló lenne. Vagy csak én gondolok bele valamit. Szerintem csak Te gondolsz bele többet. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 15. Szerző Hozzászólás ideje: Május 15. 2024. 03. 22. - 19:02, Bence1997 írta: Kérdés: lehet kapcsolat az alábbi csuklyás banda és Mae között? A ruhájuk mintha hasonló lenne. Vagy csak én gondolok bele valamit. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 24. Hozzászólás ideje: Június 24. A trailerben van egy jelenet ahol Mae Jecki nyakához egy kést fog, valószínűleg a Khofaron. Szóval még nem tennék nagy tétet a lány pálfordulására. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.