Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

1x04 - Destroy Malevolence

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Itt jön az ki legjobban, ami majd később a birodalomnál is látszódik. A "jók" gyors, pontos hajókkal bírnak, míg a gonoszok, lassú, de szinte repülő erődökkel támadnak. Itt is, a már lerombolt pajzsok és a légüres térben folyamatosan égő és füstölő hajót sem tudják a Köztársaságiak, még megállítani sem. Az meg külön vicces, hogy kb. végig a hajtóműveket lövik, mégsem okoznak nagyobb károkat benne.

Húh, a belső tér pedig külön durva, egy kisebb város, ilyen egy igazi zászlós hajó.

Szerkesztve: - FlóriBá

Hozzászólás ideje:

Én abszolút nem éreztem ilyet.

Nem lett volna annyira gáz ha normálisan felvezetik, és nem csak egy (talán 2) mondatban tudják le az egész megjelenését

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Hozzászólás ideje:

Sokszor én azt nem értem, hogyan mérik fel a vezetők az ellenfél túlerejét. Ebben a két részben is, sokszor volt szó róla, hogy ki mennyivel erősebb, mennyivel jobbak a hajóik, aztán jön egy olyan rész, mint az 5. és majd a 6. ahol teljesen felrúgják az eddigi nézeteiket. :)

Hozzászólás ideje:

Nekem ez az epizód volt a kedvencem a trilógiából, és épp olyan közjátékok miatt, mint Padmé és Anakin kettőse a vonaton, vagy ahogy hárman megint együtt vannak a slamasztikában Obi-wannal, vagyis a régről ismert karakterek kapcsolatának bemutatása miatt, ami az előző két epizódból, és így a sorozat kezdetéről hiányzott. Nem kell ezt mindig felemlegetni, mert a sorozat elsősorban nem erről szól, de időnként jó kettejük szerelmét ill. a két Jedi barátságát működés közben látni. :) Nekem mindig nagyon bejön, amikor pl. Obi-wan a legnagyobb bizalom jelét adja Anakin felé, mint itt is, amikor egy eléggé reménytelen helyzetbe és a tervről semmit sem tudva kiséri el egykori tanítványát. :)

• 2 évvel később...
Hozzászólás ideje:

Ha jól emlékszem, ez az a rész, amiben Padmé és C-3PO valamilyen űrexpresszen utaznak, ahol jelen van Grievous meg egypár harci droid. :D

Mert ha igen, akkor ez az a rész, amit én elsőként láttam, és ez az egyik kedvencem. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.