Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 22. Szerző Hozzászólás ideje: Május 22. Eddig szerintem a legjobb tv spot. OMG, hát mi van itt kérem szépen!!! Torbinnal jól elbánik Kelnacca. És úgy néz ki, hogy Spoiler Osha ugyanúgy fog belekeveredni ebbe az egész gyilkosságosdiba, mint a TCW-ben Ahsoka. Valahogy odakerül, a jedik meg azt hiszik, hogy ő tette. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 22. Hozzászólás ideje: Május 22. Nagyon jól néz ki és ami a lényeg, hogy a hangulata is odab*sz! Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 22. Hozzászólás ideje: Május 22. De miért harcol Kelnacca Sol-lal? Torbinnal gondolom azért, amit az előzetesben is láttunk: a boszik valahogy megbabonázzák Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 22. Hozzászólás ideje: Május 22. Nem csak Sollal harcol, a végén majdnem összenyom valakit. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 22. Szerző Hozzászólás ideje: Május 22. Nem lehet, hogy a boszik elsőként Torbin elméjével babrálnak, majd miután legyűrik őt a jedik, Kelnaccára kerül a sor? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 22. Hozzászólás ideje: Május 22. Egyértelmű hogy két idősíkot látunk. Kíváncsi vagyok miként kapcsolódnak össze. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 22. Hozzászólás ideje: Május 22. @Yoda József ebben is volt lassítás. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: Május 26. Rövid, de hatásos. 4 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Május 27. Hozzászólás ideje: Május 27. Hopp egy neimoidiai! A wookie is király! Válasz
Rixon Hozzászólás ideje: Május 27. Hozzászólás ideje: Május 27. 2024. 05. 25. - 20:18, Bence1997 írta: Amúgy Kelnaccáról ugye azt is tudjuk, hogy a jelenkori történetszálban önkéntes száműzetésben él. Simán elképzelhetőnek tartom, hogy Torbint valahogy ellenük fordítják a boszik és Kelnacca megsebesíti, ezért vonul el a világtól, majd amikor kiderül, hogy a bosziknak köze van a mostani gyilkosságokhoz, akkor besegít, vagy valami hasonló. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Május 27. Hozzászólás ideje: Május 27. 1 órával korábban, Rixon írta: Amúgy Kelnaccáról ugye azt is tudjuk, hogy a jelenkori történetszálban önkéntes száműzetésben él. Simán elképzelhetőnek tartom, hogy Torbint valahogy ellenük fordítják a boszik és Kelnacca megsebesíti, ezért vonul el a világtól, majd amikor kiderül, hogy a bosziknak köze van a mostani gyilkosságokhoz, akkor besegít, vagy valami hasonló. Hú, ilyenkor rájövök, hogy szinte spoilermentes vagyok. Ezek a spekulációk már túlmennek azon amit én a sorozatról tudok. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 27. Szerző Hozzászólás ideje: Május 27. A rövid videó youtubeos verziója itt látható, még nem nyilvános, de az most mindegy. 2 órával ezelőtt, Rixon írta: Amúgy Kelnaccáról ugye azt is tudjuk, hogy a jelenkori történetszálban önkéntes száműzetésben él. Simán elképzelhetőnek tartom, hogy Torbint valahogy ellenük fordítják a boszik és Kelnacca megsebesíti, ezért vonul el a világtól, majd amikor kiderül, hogy a bosziknak köze van a mostani gyilkosságokhoz, akkor besegít, vagy valami hasonló. Nekem is valami ilyesmi jött össze az előzetesekből. Torbinnal valamit mókolnak a boszorkák, a jedik meg gondolom megpróbálják leállítani őt vagy valami ilyesmi. Viszont nekem van egy olyan sejtésem is, hogy mivan, ha Kelnacca is megszállás alá kerül? Az egyik spotban láthatjuk, hogy Sol mesterrel is harcol. Hacsak nem elborul a wookie agya. Válasz
Rixon Hozzászólás ideje: Május 28. Hozzászólás ideje: Május 28. 23 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Viszont nekem van egy olyan sejtésem is, hogy mivan, ha Kelnacca is megszállás alá kerül? Az egyik spotban láthatjuk, hogy Sol mesterrel is harcol. Hacsak nem elborul a wookie agya. Igen, ez is benne van a pakliban Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 28. Hozzászólás ideje: Május 28. https://x.com/OfficialAcolyte/status/1795500285084996004?t=N2VgZC-NGUzIRlgCLYMlMw&s=19 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 28. Szerző Hozzászólás ideje: Május 28. (szerkesztve) No fene, így már jó. Szerkesztve: Május 28. - Bence1997 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 28. Hozzászólás ideje: Május 28. Sikerült betenni ugyanazt. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 29. Szerző Hozzászólás ideje: Május 29. Új tv spot - 1 hét! 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 31. Szerző Hozzászólás ideje: Május 31. (szerkesztve) Azkak*rva!!! Szerkesztve: Május 31. - Bence1997 3 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 31. Szerző Hozzászólás ideje: Május 31. (szerkesztve) Érdekes, valaki mókolt egy picit a tv spottal és a következőre jutott. A két videót egymást után megnézve, Spoiler Qimir, te vagy az? Szerkesztve: Május 31. - Bence1997 1 Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: Június 1. Hozzászólás ideje: Június 1. Magyar nyelvű spot. Mert ilyen még nem volt 2 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 1. Szerző Hozzászólás ideje: Június 1. Pár nap és itt van!!! 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 1. Szerző Hozzászólás ideje: Június 1. Az alábbi instagram promóban látható egy aprócska új jelenet Maevel. https://www.instagram.com/p/C7j8khBJdu-/ 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 1. Szerző Hozzászólás ideje: Június 1. (szerkesztve) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Új TV Spot VADONATÚJ jelenetekkel!!! Szerkesztve: Június 1. - Bence1997 5 Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. Ez az utolsó már tényleg gyilkos volt. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.