Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 31. Hozzászólás ideje: Május 31. Szeptember 4-én érkezik az első ún. tie-in az Acolyte című sorozathoz. Ebben a füzetben Kelnacca múltjával fogunk megismerkedni. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Május 31. Hozzászólás ideje: Május 31. Akár mini sorozat is lehetne szerintem. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Május 31. Hozzászólás ideje: Május 31. Csak egy füzetes lesz? Kár. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Július 26. Szerző Hozzászólás ideje: Július 26. Egy pillanatkép a képregényből: Elzar Mann, Kelnacca és a wookie padawanja (akinek egyelőre még nem árulták el a nevét) Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Július 31. Hozzászólás ideje: Július 31. Na ez is érdekes lesz. Csak azt sajnálom, hogy egy füzet az egész képregény. Szerintem nem lett volna baj, hogy ha kap egy 4-5 füzetes minisorozatot. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Szeptember 5. Hozzászólás ideje: Szeptember 5. Megjelent a képregény! Olvasta már valaki? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Szeptember 5. Szerző Hozzászólás ideje: Szeptember 5. Nekem sikerült az éjjel elolvasnom. Tetszett a történet, amely bár kapcsolódik az első fázis végéhez (aki olvasta a könyveket, tudja miről beszélek), de önállóan is tökéletesen érthető, ha valaki csak Kelnaccáról szeretne olvasni valamit. Aminek még örültem, hogy volt egy rövid, 1 oldalas interjú Joonas-al, aki többek között segített Cavan Scottnak a wookie jedi írásában. A füzetből azt is megtudjuk, hogy mit is jelentenek a Kelnacca kobakján látható kék tetoválások. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Szeptember 5. Hozzászólás ideje: Szeptember 5. Én most kezdtem el olvasni. 1 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: Szeptember 5. Hozzászólás ideje: Szeptember 5. Nekem bejött. Hangulatos volt, és egy aranyos kis sztori. Kelnaccat nagyon bírtam a soriban és néztem volna tovább a karakterét, szóval ez most egy kellemes adalék volt. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Szeptember 5. Hozzászólás ideje: Szeptember 5. Szerintem is egy kellemes bevezetés. Azt is megtudtuk, hogy került a fejére a tetoválás. 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.