Ugrás a kommentre

Szavazás - az első évad legjobbjai


Bence1997

Ajánlott hozzászólás

Hát igen, Qimir szerintem akkor is nyert volna, ha nem indul ilyen kategória. :lol:

 

 

Jöhet a legjobb karakter díj? Kik a jelöltek?

Osha Aniseya

Mae Aniseya

Sol mester

Qimir/Idegen

Jecki Lon

Yord

Aniseya anya

Vernestra Rwoh

Torbin mester

Indara mester

Kelnacca

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Éppen most , Ody Mandrell írta:

Solra szavaztam de itt is biztos Qimir nyert. :D

Michael Richards Yes GIF

 

Bizony, a győztes:

 

image.png

 

A végéig volt küzdelem Qimir és Sol között, míg végül előbbi jött ki győztesen. Sol még így is begyűjtött 7 szavazatot. Jecki (2) és Yord (1) szereztek még szavazatokat. :D

  • Szomorú 1
  • Meglepő 1
  • Tetszik 1
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Itt én Solra szavaztam, de Yord is ott volt opcióként. No meg persze a sötét oldal hírnöke, Qimir is. :D

 

 

Maradt 3 kategória, vegyük szemügyre a legjobb összecsapást. Rengeteg párbajnak voltunk szemtanúi, de vajon melyik aratott akkora sikert, hogy elnyerte a díjat? :)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Nagyon szoros lett a vége, amiből nem más lett a nyertes, mint:

 

image.png

 

Megszorították ezt a párbajt a Khofaron lévők:

- a Qimir vs. Sol & Jecki 7 szavazatot kapott

- Qimir jedik elleni mészárlása pedig 6 szavazatot

 

a Qimir vs. Jecki valamint a megszállt Kelnaccával való párbajok szereztek még 1-1 szavazatot. :)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vajon itt is érvényesül az, ami korábban megtörtént, miszerint legjobb zene = legjobb epizód? :D

 

Én a zenéknél ha jól emlékszem a harmadik epizódra szavaztam. Nem gondolom a legjobb epizódnak, de a ceremóniás muzsika nekem tetszett.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Éppen most , Bence1997 írta:

A díjátadó végéhez értünk! Köszi szépen a figyelmet, érdekes eredmények születtek. :)

Köszi Bence! :clap: 

 

Sajnálatos hogy csak én voltam itt. Ennyire érdekelte az embereket ez a sorozat. :( Nagy kár. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

1 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Sajnálatos hogy csak én voltam itt. Ennyire érdekelte az embereket ez a sorozat. :( Nagy kár. 

Ez már egy ideje tendencia. Az Ahsokánál is csak Donát volt az, aki figyelemmel követte a díjátadót (rajta kívül most hirtelen nem jut eszembe más). Mindannyian felnőttek vagyunk a fórumon, nincsen már sok szabadidőnk, meg lehet, hogy vannak olyanok, akiknek totál kiment a fejükből a dolog. :)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Tegnap nem voltam itthon, így nem tudtam ezen sem részt venni, de most azért átfutottam.

 

Legjobb űrhajó:

Vector? Miért? Öt másodpercig, ha láttuk, akkor is távolról. Még a KSz hajó is többet szerepelt. Sőt, ennél minden hajó többet szerepelt. Azért ez gáz, szvsz. Csak azért, mert (nem ez a modell) szerepelt könyvekben és képregényekben? Mintha egy ep1-szavazáson a Gozanti nyerne, ami elrepült a háttérben, de szerepelt több más sorozatban, képregényben, könyvben. Azért ez nem kicsit csalódás indulásból. Főleg, hogy én a Polanra szavaztam. 1-ből 0.

 

Legjobb droid:

Viszont Pip a Vectorral ellentétben abszolút megérdemelte a győzelmet, noha én a marha ötletes székdroidokra tettem a voksom. Remélem, látunk még hasonló droidot, esetleg modernebb kivitelben is. 2-ből 0.

 

Legjobb állat:

Itt a dybukk parazitára tettem, mert elég hátborzongató lény, plusz undorító is, és tetszik, hogy a Köztársaság emberibb bűntetőrendszere azért nem rest az igazán kemény bűnözőkkel szemben ilyen "eszközt" használni. De az ismeretlen világ fura nünükéje is megérdemli a győzelmet. A The Acolyte minden lénye, ha már itt járunk, mert csuda klasz kis kreatúrák voltak benne. 3-ból 0.

 

Legjobb világ:

Hátszéllel könnyű, Coruscantnak pedig olyan hátszele van, hogy ihaj. Ep1-3 és 6, AndorThe MandalorianThe Clone Wars, The Bad BatchJedi: Survivor, és ki tudja már hány könyv és képregény. Hiába találtak ki több remek kis világot, esélyük sem volt. :( Mondjuk én lendületből Khofar, mert inkább az új, mint egy alaposan lerágott csont. Még ha jó is néha újra rágódni azon a csonton. :) 4-ből 0.

 

Legjobb idegen karakter:

Juppiii, Jecki! Örülök neki, és nem csak azért, mert végre olyan van a dobogó felső fokán, akire én is szavaztam. Remek karakter volt, sok lehetőség volt benne, de sajnos Qimir közben járásának hála idő előtt vállt eggyé az Erővel. Ám ez is csak hozzátett a karakteréhez, egy tragédia formájában. Viszont Coruscant és a Vector után csodálom, hogy nem Plagueis. :evil: 5-ből 1.

 

Legjobb mellékszereplő:

Hoppá! Na, erre nem számítottam, bár rá szavaztam, szóval reméltem. Remek figura, érdekes politikus, remélem, még látjuk valahol és kibontakozhat ez a figura. 6-ból 2.

 

Legjobb negatív karakter:

Ez, mondjuk úgy, borítékolva volt. Ha Plagueis is a mezőnyben lett volna, szerintem szoros meccs alakult volna ki, hovatovább, Plagueis talán meg is nyerte volna, de Korilnak és Mae-nek esélye sem volt ellene. 7-ből 3.

 

Legjobb karakter:

Happy, happy, happy :D Bírtam Yordot, nagyon érdekes és fontos karakternek tartom Solt, de ennek a sorozatnak a sztárja Qimir volt. :clap: 8-ból 4.

 

Legjobb összecsapás:

Nem mondom, hogy nem érdemelte meg, mert ez is nagyon ötletes és izgalmas összecsapás volt, ráadásul megidézték benne az egyik kedvenc filmemet, a Tigris és sárkányt. Ugyanakkor komplexitása, látványvilága és in-universe jelentőssége miatt a Jedi különítmény lemészárlására tettem a voksom. De ismétlem, ez is abszolút megérdemelte. 9-ből 4.

 

Legjobb zene:

Vacciláltam a Night és a The Acolyte zenéje között, végül utóbbira tettem, mert Sol halálánál, a kyber kivéreztetésénél, a párbaj alatt és a legvégén Qimir és Osha párosánál számomra erőteljesebb volt a zene/kép összjáték. De a Night volt a második helyezettem, így az is megérdemelte. 9-ből 4.

 

Legjobb rész:

Night, ennyi. Meg is lepett volna, ha más lett volna. :) 10-ből 5.

 

No, a fele olyan lett, akit én is szerettem volna. Nem is rossz arány. A Vectoron kívül szerintem mind megérdemelte, még Coruscant is, mert bár sokat látott bolygó, itt meg azért nem szerepelt sokat, de a Jedi Templomba vittek annyi retro érzést, hogy újszerűen hasson. És az az apró, de elegáns és szimbólikus húzás, hogy nincs még annyira egybeépülve a várossal, szerintem díjazandó. A Vectort viszont nem is értem... Na de mindegy, szép kis szavazásosdi volt ez is. Köszi, @Bence1997, hogy megszervezted és lebonyolítottad.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

A szavazásban mindig szívesen részt veszek, de egy fix időponthoz már nem tudok alkalmazkodni hétvégén. Amúgy utólag olvasva is érdekes volt a díjátadó. :) Köszi a lebonyolítását! :)

 

2024. 09. 14. - 21:50, Ody Mandrell írta:

Köszi Bence! :clap: 

 

Sajnálatos hogy csak én voltam itt. Ennyire érdekelte az embereket ez a sorozat. :( Nagy kár. 

Szerintem nincs ilyen összefüggés. :) Itt sok embert érdekelt a sorozat, hiszen sokan szavaztunk. A díjátadó műfaja az, ami nem biztos, hogy ebben az éles adás formában kellene hogy továbbmenjen. :)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Azt én is észrevettem az utóbbi években hogy az eredményhírdetéseken nagyon kevés ember vesz részt, sőt egyre kevesebb. Most konkrétan Ody volt itt csak. Amit köszönünk neki. Csak a magam nevében beszélhetek. Amikor ment a TCW én is izgalommal vártam a szombat estéket mikor ment az eredményhírdetés. Jó volt részt venni benne. Mára viszont már nem hoz lelkesedésbe. A sorozatokat imádom továbbra is, szeretek szavazni is, de az hogy 2 órát itt üljek nem hoz lázba.

Egyszerüen más lett a prioritás. Én pl egy filmet néztem meg este, el is felejtettem hogy lesz a díjátadó. De sokszor itthon sem vagyok. Ráadásul rengeteg minden más van az sw-n kivül is ami érdekel.

Ugyanakkor belegondolova hogy @Bence1997 mit érezhetett hogy csak egy ember vett részt a díjátadón az sem lehetett semmi. Nagyjából úgy érezhette hogy a munkája senkit nem érdekel. Amit jogosan érezhet. Persze majd ő megírja. Én köszönöm az ő munkáját hogy foglalkozott vele hogy megcsinálta a szavazólapot, és levezényelte a díjátadót.

Szerintem 10 év alatt azért változtunk mi is, más lett sokaknak az élete ami belefért 10 éve az ma már nem.

Mert egyetértek @Pildi-vel hogy a sorozat érdekelt sok mindenkit, csak maga a díjátadó nem. A végén elolvasták az eredményeket.

Mivel nem először fordult elő hogy kevesen vannak a díjátadón ,szerintem a jövőben csak egyszerűen aki késziti a szavazólapot és összegzi az eredményeket az rakja ki amikor kész van. Szerintem a hosszan tartó díjátadók kora lejárt.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.