Bence1997 Posted October 19 Share Posted October 19 2025. márciusában egy ongoing széria fog elstartolni a Marvel részéről, amely a Baljós Árnyak előtti korszakot fogja bemutatni, különböző jediket főszerepbe rakva. Yoda, Dooku, Qui-Gon, Obi-wan Kenobi, Yaddle és még sokan mások. Rajtuk kívül lesznek új karakterek is, például egy Seva nevű jedi. Bár antológia lesz, a történet mégis átívelő lesz, hiszen lesz egy ellenség, aki Qui-Gon életére tör. Minden egyes történet egy jedi duóra fog fókuszálni, akik különböző küldetéseken vesznek majd részt. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted October 19 Share Posted October 19 Ó, tehát mégis onging lesz. Féltem, hogy bejelentik, bocs, csak öt füzetes mini lesz.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted October 19 Author Share Posted October 19 20 perccel korábban, Iqvi írta: Jaja. Szerintem ebben van potenciál vagy 50 füzetre, pláne azért, mert új lovagokat is be akarnak mutatni. Azért az 50 szám durva lenne. A Marvel oldalán úgy áll a bejelentés, hogy jedi párokban fognak szerepelni. A fenti képen vannak 14-en. Ezen kívül lesznek új szereplők is persze, szóval ha párokat kapunk, akkor most mondok egy 10 füzetet. A Han Solo & Chewbacca is ongoingként lett bejelentve (meg a HR 3 is), mégis 10 füzettel fejezték be a pályafutásukat. Szóval én most úgy gondolom, hogy lesz 10 füzet. Ha ennél többet kapunk, akkor annak örülök. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted October 19 Share Posted October 19 Én, vágyvezérelt realitással, valahova 15-20 közé tenném a füzetek számát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted October 19 Share Posted October 19 Pedig mennyivel jobb lenne ebből 50 füzet, mint Vaderből.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted October 19 Share Posted October 19 Igen, inkább ebből 50 füzet mint Vaderből. De meglátjuk majd milyen lesz. Mindenesetre várom ezt az ongoingot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted October 25 Author Share Posted October 25 Az alábbi szösszenet alapján legalább 10 füzetet fogunk kapni. Vagyis az ongoing átmegy 2026-ba is - hogy ott mennyi lesz, az jó kérdés. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted October 26 Share Posted October 26 Remélem azért nem fognak tíznél megállni. Ebben látok potenciált legalább 25-30 füzetre. Nem kell sem feleslegesen elnyújtani, mint ahogyan tették a 2020-as Darth Vader képregénnyel, de hamar rövidre zárni sem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts