Bence1997 Hozzászólás ideje: Október 19. Hozzászólás ideje: Október 19. 2025. márciusában egy ongoing széria fog elstartolni a Marvel részéről, amely a Baljós Árnyak előtti korszakot fogja bemutatni, különböző jediket főszerepbe rakva. Yoda, Dooku, Qui-Gon, Obi-wan Kenobi, Yaddle és még sokan mások. Rajtuk kívül lesznek új karakterek is, például egy Seva nevű jedi. Bár antológia lesz, a történet mégis átívelő lesz, hiszen lesz egy ellenség, aki Qui-Gon életére tör. Minden egyes történet egy jedi duóra fog fókuszálni, akik különböző küldetéseken vesznek majd részt. 1 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Október 19. Hozzászólás ideje: Október 19. Ó, tehát mégis onging lesz. Féltem, hogy bejelentik, bocs, csak öt füzetes mini lesz.... Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Október 19. Szerző Hozzászólás ideje: Október 19. 20 perccel korábban, Iqvi írta: Jaja. Szerintem ebben van potenciál vagy 50 füzetre, pláne azért, mert új lovagokat is be akarnak mutatni. Azért az 50 szám durva lenne. A Marvel oldalán úgy áll a bejelentés, hogy jedi párokban fognak szerepelni. A fenti képen vannak 14-en. Ezen kívül lesznek új szereplők is persze, szóval ha párokat kapunk, akkor most mondok egy 10 füzetet. A Han Solo & Chewbacca is ongoingként lett bejelentve (meg a HR 3 is), mégis 10 füzettel fejezték be a pályafutásukat. Szóval én most úgy gondolom, hogy lesz 10 füzet. Ha ennél többet kapunk, akkor annak örülök. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Október 19. Hozzászólás ideje: Október 19. Én, vágyvezérelt realitással, valahova 15-20 közé tenném a füzetek számát. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Október 19. Hozzászólás ideje: Október 19. Pedig mennyivel jobb lenne ebből 50 füzet, mint Vaderből.... Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Október 19. Hozzászólás ideje: Október 19. Igen, inkább ebből 50 füzet mint Vaderből. De meglátjuk majd milyen lesz. Mindenesetre várom ezt az ongoingot. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Október 25. Szerző Hozzászólás ideje: Október 25. Az alábbi szösszenet alapján legalább 10 füzetet fogunk kapni. Vagyis az ongoing átmegy 2026-ba is - hogy ott mennyi lesz, az jó kérdés. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Október 26. Hozzászólás ideje: Október 26. Remélem azért nem fognak tíznél megállni. Ebben látok potenciált legalább 25-30 füzetre. Nem kell sem feleslegesen elnyújtani, mint ahogyan tették a 2020-as Darth Vader képregénnyel, de hamar rövidre zárni sem. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.