Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Spoiler: Ahsoka Tano és Rex ideiglenesen csatlakoznak a Gilad Pellaeon vezette hadosztályhoz gyakorlatozás és tapasztalatszerzés céljából. A rutin küldetés hamarosan veszélyes mentőakcióvá változik. Ahsokáéknak egy köztársasági titkos ügynököt, Hallena Devist kell kiszabadítaniuk a szeparatisták fogságából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Jut eszembe, erről a könyvről már régebben volt szó :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. Spoiler: Ahsoka Tano és Rex ideiglenesen csatlakoznak a Gilad Pellaeon vezette hadosztályhoz gyakorlatozás és tapasztalatszerzés céljából. A rutin küldetés hamarosan veszélyes mentőakcióvá változik. Ahsokáéknak egy köztársasági titkos ügynököt, Hallena Devist kell kiszabadítaniuk a szeparatisták fogságából. Így elsőre nem valami nagy kunszt, de Traviss még ebből is a legjobbat hozza ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. Remélem egy akciódús, pergős sztori lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Újraolvastam a Külső Űrt. Most már talán több pozitívumot találtam benne. Xanatos megemlítéséért mindenesetre pirospont jár Millernek. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. (szerkesztve) Itt van megint pár könyv: Star Wars - Jedi vs. Sith - The Essential Guide to the Force (2007) Star Wars - The Essential Chronology Star Wars - The New Essential Guide to Weapons and Technology Star wars - The Essential Guide To Characters És ez még a kezdet pár napon belül még várható 16 könyv Szerkesztve: 2009. Július 28. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Ejha, szép lesz ennyi könyv Köszi szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Ody múltkor bedobott ide egy linket: http://jaymach.com/RPG/ Itt is elég sok minden megtalálható Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Phobos, ezt köszi, ebből három nem volt meg. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Itt van megint pár könyv:Star Wars - Jedi vs. Sith - The Essential Guide to the Force (2007) Star Wars - The Essential Chronology Star Wars - The New Essential Guide to Weapons and Technology Star wars - The Essential Guide To Characters És ez még a kezdet pár napon belül még várható 16 könyv Nem hiába. Rengeteg könyvet beígértek 2012-ig és nem csak regényeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Star Wars - The Essential Guide to Planets and Moons Star Wars - Heroes Official 20th Anniversary Poster Magazine (1997) Star Wars - Inside the Worlds of Episode I - The Phantom Menace Star Wars - Inside the Worlds of Episode II - Attack of the Clones Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. (szerkesztve) Hálás köszönet, Phobos nagyúr! Itt pedig egy csomó(egész pontosan 322 db) angol könyv, regény és novella: Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=XMTATIGR Szerkesztve: 2009. Július 29. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Star Wars - Official 20th Anniversary Commemorative Magazine (1997) Star Wars - The Essential Guide to Alien Species(2001) Star Wars - The Essential Guide to Droids(1999) Star Wars - The Essential Guide to Vehicles and Vessels(1996) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. (szerkesztve) Star Wars - The New Essential Guide to Characters(2002) Star Wars - Villains Official 20th Anniversary Poster Magazine (1997) Star Wars Sourcebook (2006) Star Wars Technical Journal Vol 1 Star Wars Technical Journal Vol 2 Star Wars Technical Journal Vol 3 Szerk: Még 2 könyv felkerült! Szerkesztve: 2009. Július 30. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Most olvasom másodjára A múlt kísértetét. Az Új Köztársaság korában játszódó regényekről jutott eszembe. Miért mindig Leiát küldik, ha valami diplomáciai bonyodalom adódik? Más diplomata nincs is? Nem hiszem el, hogy egy ilyen nagy államapparátusban csak Leiára lehet számítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. (szerkesztve) De vannak mások is. De gondolj bele, hogy egy több százezer rendszerből álló államnak mennyi diplomáciai ügye lehet, amivel csak egy rakat diplomata bír el. És ebből a sok ügyből neki jutnak a legfontosabbak, mivel a diplomaták között is igen előkelő helyet foglal el, volt miniszter és államfő is ( A múlt kísértetében is államfő, csak éppen szabin van, az a másik fickó helyettesíti) No meg az olvasók inkább róla olvasnak, mint valami nevenincs diplomata hányattatásairól a bürokrácia útvesztőiben Bár utóbbi is beleférne, de csak kisebb adagban. Szerkesztve: 2009. Augusztus 3. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Igen, azt hiszem igazad van. Gondolom ez az államfői poszt olyan, mint a Régi Köztársaság idejében a főkancellár. Egyébként most olvasva sokkal jobb, mint 10 éve. Hiába, változik az ember. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Igen, régen főkancellár lett volna Leia Nekem egyik kedvenc könyvem, a folytatással együtt meg pláne 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. 10 évvel ezelőtt 12 éves koromban unalmasnak találtam. De most sokkal jobb és érdekesebb. A jövő látomása nincs meg sajnos. Mai napig átkozom magam, hogy nem szereztem be a második részt. A Szukits tervbe vette az újrakiadását, de mivel most sajna leálltak így ez nem egyhamar lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. (szerkesztve) Megnéztem a gépemen, és megvan magyarul rich text formátumban (a többi Thrawn-könyv is, jó tudni róla , néha már én sem emlékszem, mit szedtem le ), priviben küldj egy mail-címet, és elküldöm. Átmenetileg talán megteszi gépen is. Szerkesztve: 2009. Augusztus 3. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Megnéztem a gépemen, és megvan magyarul rich text formátumban (a többi Thrawn-könyv is, jó tudni róla , néha már én sem emlékszem, mit szedtem le ), priviben küldj egy mail-címet, és elküldöm. Átmenetileg talán megteszi gépen is. Köszi szépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Egyébként érdekes, hogy mi mindent köszönhet az előzménytrilógia és a TCW az Eu-nak. Főleg talán Timothy Zahnnak. Lucas tőle vehette át az előzményfilmekbe Coruscantot Sőt talán Kashyyykot is, bár ez nem biztos. A TCW-ben pedig ott vot Abregado és Bothawui. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. A könyvet szívesen, de csak másik gépről tudom küldeni estefelé A Coruscant nevet azt Zahntól vette át az előzménytrilógia, de Kashyyykot nem (vagyis így tudom). A TCW tényleg sokat merít, elvégre maga is EU Így a készítőknek nem kell mindent teljesen maguknak kitalálni, hiszen a rajongók által ismert és sokszor elfogadott helyeket, stb. szerepeltethetnek Szerintem ez azért jó nekünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Ebben benne van a Thrawn duológia is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Á, közben elküldtem mailen, sebaj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Megkaptam a Jövő látomásást. Köszönöm, köszönöm, köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Nagyon szívesen, remélem, fog tetszeni Phobos, én meg lekaptam ezt a könyvcsomagot Bár sok könyvem van polcon, azért gyűjtöm így is őket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. Egyébként Mon Mothmával mi történt? Nyugdíjba ment? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. Semmi infót nem olvastam róla. Nincs valami kf-i oldalakon? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. Most sikerült utánanáznem. Úgy tűnik pár évvel a Jedi-akadémia trilógia után visszavonult az államfői poszttól, Leiának adva át azt. A Thrawn keze alatt tényleg nyugdíjban van. Az egészségi állapota nagyon megromlott. Egy évvel a Vongok Háborúja előtt hunyt el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.