MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Kíváncsi leszek Pellaeon karakterére a No Prisonersben. Vajon volt olyan jó köztársasági tiszt, mint birodalmi? Én is kíváncsi vagyok rá, hogy milyen volt előtte Róla szívesen olvasok még. Egyébként C'baoth nevét hogyan kell kiejteni? Jó kérdés Azt hiszem, én a c-t angolosan kiejteném, a többit hozzá meg szintén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. C'baoth-ot eddig mindig "szíbaot"-nak ejtettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. C'baoth-ot eddig mindig "szíbaot"-nak ejtettem. Érdekes... Várom a további alternatívákat. És, ha már a Thrawn-trilógiánál tartunk, akkor a Bpfassh-ra is. Egyébként szerintem jó húzás volt a Crosscurrentben Jaden Korrt főszereplővé emelni, mert végre tisztázódhat, hogy milyen fajhoz tartozik, és hogy hogy néz ki. Bár lehet, hogy itt is hasonlóképp nyitvahagyják, mint a KotOR képregénysorozatban Revan esetében. Ott sem mutatták soha az arcát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Én is így szoktam ejteni Viszont erre a B betűsre aztán végképp semmi ötletem, de marha kíváncsi lennék rá Szerintem van még pár hasonló. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. (szerkesztve) A Wookieepédián fennt van a fonetikus kiejtés: dʒo'ɹus sə'beoθ Várom a megfejtőket! Star Wars: Clone Wars Gambit - Stealth Főbb szerepben... Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker, Ahsoka Tano, Padmé Amidala, Bail Organa és Palpatine főkancellár. Szerkesztve: 2009. Augusztus 11. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Ez a kiejtés kb. az, amire gondoltam Csak az a betűt nem magyaros a-nak kell ejteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Érdekes... Várom a további alternatívákat. És, ha már a Thrawn-trilógiánál tartunk, akkor a Bpfassh-ra is. Egyébként szerintem jó húzás volt a Crosscurrentben Jaden Korrt főszereplővé emelni, mert végre tisztázódhat, hogy milyen fajhoz tartozik, és hogy hogy néz ki. Bár lehet, hogy itt is hasonlóképp nyitvahagyják, mint a KotOR képregénysorozatban Revan esetében. Ott sem mutatták soha az arcát. Szerintem regényben azért más lesz a dolog. Ott azért le kéne írni, hogy néz ki. De ha mégsem legalább a he/she formulák miatt hamar rá fogunk jönni, hogy férfi vagy nő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Majd it lesz ott, nem he/she Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. (szerkesztve) Star Wars: Clone Wars Gambit - StealthFőbb szerepben... Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker, Ahsoka Tano, Padmé Amidala, Bail Organa és Palpatine főkancellár. A hírek szerint ez egy dulógia 1. része lesz az 5 kötetes TCW könyvsorozat zárásaként. Spoiler: A Lanteeb bolygó ki akar lépni a Köztársaságból és át akar állni a Szeparatistákhoz. A gond az, hogy a Lanteeb birtokol egy pusztító erejű fegyvert, ami ha a Konföderáció kezébe jut több világ pusztulásához vezetnek. Lehet, hogy a Köztársaságnak el kell pusztítania egy teljes világot, hogy megmentsen többet? Anakin és Obi-van ezen dilemma elé néznek, már ha egyáltalán élve kijutnak az elfoglalt bolygóról. A sztori alapja jónak tűnik. Ilyeneket a TCW rajzfilmsorozatba is betehetnének. A borító is jól néz ki. Karen Miller ezúttal képes lesz valami jót alkotni? Ugyebár tudjuk, hogy az amerikai megjelenés 2010. februárja. Ha a Probook olyan gyors lesz, mint a Külső Űrnél, akkor a várható magyar megjelenés 2010. július-augusztus. Szerkesztve: 2009. Augusztus 11. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Baneből simán kinézem, hogy túléli, mármint egyedi karakter mivoltából. Nagyjából az lehet majd a helyzet vele, mint Boba Fettel a Jedi visszatérben, illetve az az utáni EU-s regényegben róla szoló történetekben. Kíváncsi vagyok vajon lesz-e majd róla önálló regény? Vagy egyáltalán mikor fog szerepelni akármilyen regényben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Szerintem regényben azért más lesz a dolog. Ott azért le kéne írni, hogy néz ki. De ha mégsem legalább a he/she formulák miatt hamar rá fogunk jönni, hogy férfi vagy nő. Ránéztem a Wookieepédiára... Ember, és férfi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Ránéztem a Wookieepédiára... Ember, és férfi. Akkor már csak a kinézete rejtély. Úgyanúgy, ahogy Revané. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. A Crosscurrent borítóján nem ő van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. A Crosscurrent borítóján nem ő van? Lehet. De a könyvben szerepelni fog valami ősi Jedi-mester is, akár ő is lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Lehet. De a könyvben szerepelni fog valami ősi Jedi-mester is, akár ő is lehet. Egy ősi Jedi mesterhez képest egy kicsit fiatal, nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Egy ősi Jedi mesterhez képest egy kicsit fiatal, nem? Az ősi nem feltétlen jelenti azt, hogy ne lett volna akkor valaki fiatal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Az ősi nem feltétlen jelenti azt, hogy ne lett volna akkor valaki fiatal Nem is arra gondoltam, hanem hogy túl fiatalnak tűnik ahhoz, hogy mester legyen. Annyira kár, hogy nem készült el a Darth Plagueis könyv. És továbbra sem értem, hogy miért utasították vissza a megjelenését. Olyanok derültek volna ki belőle, hogy Plagueis egy Whill sámántól tanulta meg azt, amiről Sidious mesélt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Olyanok derültek volna ki belőle, hogy Plagueis egy Whill sámántól tanulta meg azt, amiről Sidious mesélt...Amiből az lett, hogy Qui-Gonnak tanították meg a halál utáni létet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Az ősi nem feltétlen jelenti azt, hogy ne lett volna akkor valaki fiatal Igazad van. Én is erre gondoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Nem is arra gondoltam, hanem hogy túl fiatalnak tűnik ahhoz, hogy mester legyen.Annyira kár, hogy nem készült el a Darth Plagueis könyv. És továbbra sem értem, hogy miért utasították vissza a megjelenését. Olyanok derültek volna ki belőle, hogy Plagueis egy Whill sámántól tanulta meg azt, amiről Sidious mesélt... Én még reménykedek abban, hogy a Plagueis regény is megvalósul. Talán majd Karpyshyn mester tollából. Egyébként Lucas mondott nemet a Plagueis könyvre, vagy más? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Egy nagyon rossz hírt kaptam. Karen Traviss utolosó Star Wars könyve az Imperiak Commando 2 lesz. A Boba Fett már meg sem valósul. Állítólag az írőnő és a kiadó összeveszett egy a TCW 2. évadjához kapcsolódó regényen és Traviss úgy döntött nem ír több SW-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Én még reménykedek abban, hogy a Plagueis regény is megvalósul. Talán majd Karpyshyn mester tollából. Egyébként Lucas mondott nemet a Plagueis könyvre, vagy más? James Luceno írta volna. A cselekmény két szálon haladt volna, ahogyan Darth Plagueis, és Qui-Gon Jinn eléri a halhatatlanságot. Sue Rostoni utasította vissza, miszerint még túl korai lerántani a leplet Palpatine múltjáról. Luceno továbbra is mindent elkövet, hogy megjelenhessen ez a regény. Többek között a Millenium Falcon című regényének népszerűségével próbálta őket meggyőzni. Mindeddig sikertelenül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. James Luceno írta volna. A cselekmény két szálon haladt volna, ahogyan Darth Plagueis, és Qui-Gon Jinn eléri a halhatatlanságot. Sue Rostoni utasította vissza, miszerint még túl korai lerántani a leplet Palpatine múltjáról. Luceno továbbra is mindent elkövet, hogy megjelenhessen ez a regény. Többek között a Millenium Falcon című regényének népszerűségével próbálta őket meggyőzni. Mindeddig sikertelenül. Ez szomorú. Miért lenne túl korai lerántani a leplet Palpatine múltjáról? Nem értem Rostonit. Luceno biztos jól megírta volna és elég érdekes lett volna. Inkább erőltetik Luke-ék generációjáról szóló regénysorozatokaz feleslegesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Talán azért korai, mert Palpatine előélete még képbe kerülhet a TCW-vel, aztán akkor megint jól összekutyulódna az EU, ha két különböző eredettörténet lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Talán azért korai, mert Palpatine előélete még képbe kerülhet a TCW-vel, aztán akkor megint jól összekutyulódna az EU, ha két különböző eredettörténet lenne. A TCW-vel? Én inkább az élőszereplősben tudnám elképzelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. A TCW-vel? Én inkább az élőszereplősben tudnám elképzelni. Az élőszereplősben vajmi kevés esély lesz Palpatine előéletre, mivel nem hiszem, hogy egy-két cameonál többet szerepelni fog majd (sőt, talán még annyit sem), plusz az sokkal időhöz kötöttebb lesz, mint a TCW. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Az élőszereplősben vajmi kevés esély lesz Palpatine előéletre, mivel nem hiszem, hogy egy-két cameonál többet szerepelni fog majd (sőt, talán még annyit sem), plusz az sokkal időhöz kötöttebb lesz, mint a TCW. Én még el tudnám képzelni, hogy szerepelni fog. Mondjuk lenne egy epizód, amiben Palpi visszaemlékezne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Én még el tudnám képzelni, hogy szerepelni fog. Mondjuk lenne egy epizód, amiben Palpi visszaemlékezne. A remény örök, de akkor is Dzséjtnek lesz igaza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Állítólag a második évad mandalóriai áthúzzák a repcom könyvek lényegét (mandi kultúra továbbélése a klónokban) és sok dolgot a LotF sorozatból is. Travissnél betelt a pohár. Elege van abból, hogy amit ő létrehoz más szerzők nem vszik figyelembe és nem akraja, hogy évek múlva azt gondolják, hogy az ő könyvei nem passzolnak a TCW-hez. Sajnálom a dolgot. Nem igaz, hogy Fioniliék ennyire lusták elolvasni pár könyvet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Valahol megértem, hogy elege van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.