Ugrás a kommentre

SW könyvek

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Jó lenne, ha egyéb Legendák könyvek is kapnának mindenféle rajongói animációs adaptációt. I-5 és Jax Pavan történetei, A Régi Köztársaság regények, pl. a Kóbor lovag, az Áruás, vagy a Bane-trilógia, a Republic Commando könyvek, A Cestus-csapda...stb. Mintha csak a régi Thrawn-trilógiából állna a teljes 2014 előtti Star Wars könyves világ.

Hozzászólás ideje:

Én is örülnék, ha az összes Star Wars Legendákhoz tartozó történetet legalább animációs szinten megcsinálnák, de minden tényezőt figyelembe kell venni, ha el akarunk  indítani egy ilyen nagyszabású projektet. Folytatódik a Thrawn trilógia a Sötét erők ébredésével!

• 3 héttel később...
  • 2 héttel később...
  • 3 héttel később...
  • 3 héttel később...
  • 3 héttel később...
  • 1 hónappal később...
  • 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Elképesztő, hogy 26 év után sikerül elkezdeni az New Jedi Order sorozatot. :O
Annyi mindent hallottam már erről a sorozatról.

Annyi legendák műben utaltak már a vongokra.

Majdnem a kánonba is bekerültek a klónok háborúja által.
Szinte már megkerülhetetlen a sorozat a legendák világában.

Nem reménykedek benne, hogy végig bírják vinni, mégis csak 19 kötet.

Azt sem tudom, hogy nekem tetszeni fog-e.

De egyszerűen már tizenvalahány éve furdal a kíváncsiság.

Így ezt jobban várom mint bármelyik kánon művet.

Hozzászólás ideje:

Úgy tűnik hogy a magyar vásárlók még mindig vevők a legendákra.
Különben nem vágna bele az új kiadó.
Ha csak nem külön kérte a Disney, hogy legendák is jöjjön.
Bár a Disney biztos látta, milyen arányban fogy a kánon és a legendák.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Nem hiszem, hogy rosszul fognak menni. Elég nagyszámú Legendák fogyasztót lehet érzékelni. A Bane és Thrawn könyvek újra kiadásait is kiemelkedő számban vették. 

Szerkesztve: - Darth Revan9
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
39 perccel korábban, Darth Sky írta:

Fantasztikus hírek! Örülök, hogy viszonylag rövid idő elteltével máris új gazdára talált a magyar SW könyvkiadás. Folytatódik a Köztársaság fénykora! De nekem legalább ekkora örömhír az Új Jedi Rend sorozat. Álomszerűnek tűnt, hogy egyszer hazánkban is elindítják. Épp az Ifjú Jedi lovagok sorozatot olvasom, így jó lesz látni, mi történik Jainával, Jacennel és a többiekkel a későbbiekben. Darth Caedus megszületésére és a testvérdrámára mindig is kíváncsi voltam. De a Vongok bemutatása is érdekel, bármilyen megosztóak is. Az, hogy hosszú a sorozat, szerintem nem gond. Eddig a Köztársaság fénykora is kitermelt nálunk 15 könyvet (csak az 1-2. fázissal). A harmadik etappal pedig bőven meg fogja haladni a 20 regényt. De az X-szárnyúak sorozat folytatásának is örülök. Nemrég végeztem az 1-4. könyvvel, és kellemes csalódás. Vajon ez a sorozat is végigmegy? (anno csak az 1-6. jelent meg)

X-szárnyúak. A Solo Commandig biztosan elmennek, utána nem tudni mi lesz. Az Isard's Revenge-nek, a Starfighters at Adumarnak és a Mercy Killnek nincs új borítós Essential-os kiadása. Így ezeknél a Disney-n múlik, engedélyezik-e a régi borítóval kiadni. Egyelőre úgy néz ki a TNJO a régi borítókkal jelenik meg, úgyhogy elméletileg erre van esély, de gyakorlatilag nem lehet készpénznek venni a Solo Command utáni részek kiadását.

Szerkesztve: - Darth Revan9
Hozzászólás ideje:

Lehet, hogy mire eljutnak a Solo Commandig, addigra már lesz Legends Essential Collection verziója az Isard's Revenge-nek, a Starfighters of Adumarnak és a Mercy Killnek is. 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.