Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Most olvasom a Sötét Nagyúr c. regényt. Szerintem jó, kellemes olvasmány. Sokkal jobb, mint A Gonosz Útvesztője volt. JL tényleg jó író, a Darth Plagueis fergeteges lesz :D

Hozzászólás ideje:

ebokkbannincs, csak eBookban XD :lol: Küldj egy mailt, és visszaküldöm a könyvel együtt :cool: (email a profilomban)

Küldtem e-mailt.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Igen, azt. Ha jól tudom, a Legacy egy képregény, még a FOTJ után.

Amin nagyon meglepődtem, hogy a Szukits olvasók többségének Sean Williams a kedvenc írója!!! (41%)

Ez furcsa :o

Én természetesen Paulra szavaztam.

Ezen én is. Szerintem a Végzetes szövetség miatt lehet ez.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Zillo, a szavazás eredményeit majd elküldöd a Szukitsnak? Jó alap lenne nekik. Bár ők is fognak még tartani állítólag szavazást, csak nem most, hanem olyan 1-2 év múlva.

Hozzászólás ideje:

The old Republic Hope trailer mikor játszódik, mennyi idővel az árulás előtt?

Hozzászólás ideje:

Azt tudni mi lett Kinman Dorina sorsa megélte a klónháborút?

Én úgy tudom, megélte, de konkrétan a további életéről nem lehet tudni semmit. Valamikor a Birodalom idejében halt meg, még a yavini csata előtt.

Hozzászólás ideje:

Én úgy tudom, megélte, de konkrétan a további életéről nem lehet tudni semmit. Valamikor a Birodalom idejében halt meg, még a yavini csata előtt.

Ez abszolút nem biztos. Sorsa jelenleg ismeretlen, de az nem biztos, hogy meghalt. Najó, valamikor előbb-utóbb biztosan meghalt, elvégre mindenki megöregszik. :D

Hozzászólás ideje:

Mit jelent az, hogy klubkönyv? Csak rendelni lehet, könyvesboltban nem lehet kapni?

A Visszatérés c. előzetes mikor játszódik?

Pontosan azt, igen.

Revan: 3954 BBY - 3950 BBY

A Nagy Galaktikus Háború Kezdete: 3681 BBY

Return: 3681 BBY.

Hope: 3667 BBY

Decieved: 3653 BBY

A Nagy Galaktikus Háború Vége & A Hideg Háború Kezdete: 3653 BBY

Fatal Alliance: 3643 BBY

A Hideg Háború Vége & A Második Nagy Galaktikus Háború Kezdete: 3641 BBY

Annihilation: 3640 BBY

Csak hogy mindenki tisztában legyen vele. :)

Hozzászólás ideje:

Pontosan azt, igen.

Köszi :D Amúgy a Red Harvest cselekménye hozzátesz valamit A Régi Köztársaság eseményeihez? Vagy csak annyi köze van a SWhez, hogy sith a főszereplő (Darth Scabrous)...

Hozzászólás ideje:

Köszi :D Amúgy a Red Harvest cselekménye hozzátesz valamit A Régi Köztársaság eseményeihez? Vagy csak annyi köze van a SWhez, hogy sith a főszereplő (Darth Scabrous)...

Hát, nagyon nem, de abban az időszakban játszódik, de elég elszigetelt történetről van szó. Ebben a topikban, (Vagy az eggyel ezelőttiben) írtam róla egy összefoglalót, hogy miről szól.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A Halálosztag történelmi előzménye. A TOR korszakában játszódik. Gyakorlatilag csak ennyi.

Hozzászólás ideje:

A Red Harvestnek a hóból kinyúló kéz, vagy a fröcsögő sith a borítója?

A Choices Of Onenak a csillagrombolós, vagy a szolíd rohamosztagos a borítója?

Mindkettőhöz két borítót találtam., nem tudom eldönteni, melyik az igazi. A vastagbetűsek, amelyek nekem jobban tetszenek.

Hozzászólás ideje:

Mindkettőhöz két borítót találtam., nem tudom eldönteni, melyik az igazi. A vastagbetűsek, amelyek nekem jobban tetszenek.

Mind a kettő, attól függően, hogy puha, vagy kemény borítós változatot veszed meg.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Mindkettő igazi. A fröcsögő Sith a kemény fedeles kiadás borítója, a hóból kinyúló kéz a puha fedelesé.

A Choices of One-nál a honalapodon feltöltött kép, ahol a háttérben van csillagromboló, az a második, puha fedeles kiadás. Az első, kemény fedeles kiadásnál Mara van meg három rohamosztagos.

Hozzászólás ideje:

Pontosan azt, igen.

Ilyen hosszú volt a nagy galaktikus háború. Akkor itt nagyon sok a lehetőség ha már az Endor után olyan sok történetet lehetet írni akkor itt lehetne akár 50 könyvet is Kifogyhatatlan a lehetőségek tárháza. Akár több tv sorozatot is lehetne készíteni. Remélem erre rájöttek odaát. Ahoz képest jó ha évente kijön egy TOR könyv. Nem értem miért mikor a játék a hidegháborúban játszódik. Nyugodtan íródhatnának az előzmények. Mire várnak?:)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ilyen hosszú volt a nagy galaktikus háború. Akkor itt nagyon sok a lehetőség ha már az Endor után olyan sok történetet lehetet írni akkor itt lehetne akár 50 könyvet is Kifogyhatatlan a lehetőségek tárháza. Akár több tv sorozatot is lehetne készíteni. Remélem erre rájöttek odaát. Ahoz képest jó ha évente kijön egy TOR könyv. Nem értem miért mikor a játék a hidegháborúban játszódik. Nyugodtan íródhatnának az előzmények. Mire várnak?:)

Ez az amit én se értek.

Hozzászólás ideje:

Igen, Az Új Köztársaság 19 év, a Nagy Galaktikus Háború pedig 28 esztendő. Ennek ellenére AUKban több tucat regény van :( De szerintem ARKban is egyre több regény lesz :D Remélem a ComicCon-on bejelntenek legalább két ARK regényt.

Hozzászólás ideje:

Elolvastam A Fiú És A Szörnye: A Rancor Gondozójának Történetét. Meglepően jó és ennek az egész novellás kötetnek a feelingje és koncepciója is nagyon a helyén van. Mármint, hogy van egy alapból rendkívül érdekes helyszín, telis-tele érdekes karakterekkel, ahol mindenkinek megvan a maga története, ettől válik egyre színesebbé az egész. Malakili nagyon jó karakter, már A Jedi Visszatér végén érezni lehetett, hogy mennyire szerette azt a szörnyet, bár gyerekként ez nem igazán jött át. Elvégre az a valami meg akarta ölni Luke-ot és olyan csúnya volt, ergó gonosz, de mai fejjel már tudom, hogy a világ nem ilyen. :) (Egyébként milyen durva már, hogy az a koponya, amit Luke eldob, pont Bidlo Kwerve-é? :D) Malakili szimpatikus karakter, nem az a tipikus talpnyaló, akivel tele van Jabba udvara és kettejük története a rancorral nagyon szépen van ábrázolva. Éppen csak azon lepődtem meg, hogy Malakili tényleg meg akarta szöktetni az állatot.

A következő az Ínyencfalatok: Jabba Főszakácsának Története lesz Barbara Hambly-tól, Porcellus főszereplésével, kíváncsi leszek rá. ^.^

Hozzászólás ideje:

Én még nem olvastam, csak a Mos Eisley Meséket. Annak is hatalmas a feelingje. A legnemesebb úrtól, a legszegényebb hajléktalanig mindenkinek megvan a maga története. Jók ezek az antológiák. Istenem de jó lenne egy Történetek a Régi Köztársaságból :D

Hozzászólás ideje:

Én még nem olvastam, csak a Mos Eisley Meséket. Annak is hatalmas a feelingje. A legnemesebb úrtól, a legszegényebb hajléktalanig mindenkinek megvan a maga története. Jók ezek az antológiák. Istenem de jó lenne egy Történetek a Régi Köztársaságból :D

Különösen Timothy Zahn műveire vagyok kíváncsi, elvégre ír Mara Jade történetéről Jabba palotájában és persze Shada D'ukalról is a Mos Eisley Mesékben.

Hozzászólás ideje:

Hát én a Marásra annyira nem vagyok kíváncsi, hisz Mara Jade ezt a történetet elmondta pár mondatban Lukenak A Birodalom Örököseiben.

De más dolog hallani róla és "átélni." Lásd: Kirajzás.

Hozzászólás ideje:

Különösen Timothy Zahn műveire vagyok kíváncsi, elvégre ír Mara Jade történetéről Jabba palotájában és persze Shada D'ukalról is a Mos Eisley Mesékben.

Szerintem mindkét sztori jó. Nekem is bejönnek ezek a novellás köteteket, érdekes háttértörténeteket lehet megismerni belőlük.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.