Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 9. Az Escape from Dagu megjelent volna 2004-ben, de nem lett belőle semmi. Mivel határozott szerződés volt, arra, hogy bizonyos számú klónháborús regénynek meg kellett jelennie, ezért kérték fel Stuartot, hogy írjon egyet az Escape from Dagu helyett. Így született meg a Yoda regény. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Tételezzük fel, hogy a kiadó bele tud vágni egy hosszú sorozatba. Két sorozat közül kéne választani. 1. New Jedi Order. 2. X-szárnyúak. Csak az egyik sorozat jelenhetne meg, a másik soha nem jöhetne. Ha ezt tudjátok, akkor melyiket választanátok? (Ez csupán egy elméleti felmérés lenne). Válasz
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Tételezzük fel, hogy a kiadó bele tud vágni egy hosszú sorozatba. Két sorozat közül kéne választani. 1. New Jedi Order. 2. X-szárnyúak. Csak az egyik sorozat jelenhetne meg, a másik soha nem jöhetne. Ha ezt tudjátok, akkor melyiket választanátok? (Ez csupán egy elméleti felmérés lenne). Xszárnyúak!!! Az NJO nekem nem hiányozna, az Xet még nem olvastam, de legalább nem a klasszikus hősök szerepelnek benne 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Én az elsőt. Az X-szárnyúak nagy része már korábban megjelent, nem jelentene újdonságot, igaz, nehéz beszerezni őket és sokba kerülnek. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Eddig 1-1 az állás. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Tisztelem az X-Szárnyúakat, meg minden, mert biztosan remek sorozat és egy része meg is jelent magyarul. De akkor is NJO. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Tételezzük fel, hogy a kiadó bele tud vágni egy hosszú sorozatba. Két sorozat közül kéne választani. 1. New Jedi Order. 2. X-szárnyúak. Csak az egyik sorozat jelenhetne meg, a másik soha nem jöhetne. Ha ezt tudjátok, akkor melyiket választanátok? (Ez csupán egy elméleti felmérés lenne). A múltkori kis szösszenet után felkeltette az érdeklődésem az NJO, ráadásul olyan művek épülnek rá, amik megértéséhez nélkülözhetetlen. Az X-szárnyú szériánál nem igazán beszélhetünk erről, de itthon már jelent meg néhány része. Írom ezt úgy, hogy semmi gondom ez utóbbival sem. Sőt, Corran Horn kifejezetten kedvelhetővé nőtte ki magát a szememben. Szóval: New Jedi Order 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Én is az NJO-ra voksolnék, így már az állás: NJO: 4, X-szárnyúak : 1 Válasz
bimi12 Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Tételezzük fel, hogy a kiadó bele tud vágni egy hosszú sorozatba. Két sorozat közül kéne választani. 1. New Jedi Order. 2. X-szárnyúak. Csak az egyik sorozat jelenhetne meg, a másik soha nem jöhetne. Ha ezt tudjátok, akkor melyiket választanátok? (Ez csupán egy elméleti felmérés lenne). Én az X-SZÁRNYÚAK-ra szavaznék. Már olvastam az eddig megjelent hat részt, és nagyon bejött, érdekelne a folytatás. Az NJO-ban túl sok kedvencem hal meg, amennyire tudom, így az kevésbé érdekelne, de végső esetben jöhet. 1 Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. 4-2 Még mindig vezetünk. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Kíváncsi vagyok felkúszik-e az X-szárnyúak. Válasz
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Még mindig vezetünk. Már nem sokáig Még Eszterben és MissKarrdeban bízom 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Én az X-szárnyúakra szavazok. Az Új Köztársaság idejéből olvastam már pár könyvet újat nem nagyon tudnak már szerintem nyújtani. Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Tételezzük fel, hogy a kiadó bele tud vágni egy hosszú sorozatba. Két sorozat közül kéne választani. 1. New Jedi Order. 2. X-szárnyúak. Csak az egyik sorozat jelenhetne meg, a másik soha nem jöhetne. Ha ezt tudjátok, akkor melyiket választanátok? (Ez csupán egy elméleti felmérés lenne). Ha ilyen helyzet lenne, halálomig bőgnék. Az X-szárnyúakat imádom, az NJO meg nagyon érdekel... :'( Pont ezt a két sorozat a gyengém. 1 Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Én az X-szárnyúakra szavazok. Az Új Köztársaság idejéből olvastam már pár könyvet újat nem nagyon tudnak már szerintem nyújtani. Pedig az NJO pont hogy nem a tipikus Post-Endor EU, hanem egy teljesen más irányvonalat képvisel egy idegen invázióról. Ha ilyen helyzet lenne, halálomig bőgnék. Az X-szárnyúakat imádom, az NJO meg nagyon érdekel... :'( Pont ezt a két sorozat a gyengém. És ha muszáj lenne döntést hoznod? 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Részemről X-szárnyúak, mi más? Nagyon érdekel az NJO is, de egy másik széria ellenében, ez ellenében nem 1 Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. És ha muszáj lenne döntést hoznod? Jól van, most már mindenki tudja, hogyan lehet engem kínozni. Én minden könyvet el szeretnék olvasni. De talán az X-szárnyúak. 1 Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Én meg itt arcoskodtam azzal, hogy az NJO vezet. >.< 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Én meg itt arcoskodtam azzal, hogy az NJO vezet. >.< Újraszámlálást követelek! Micsoda alkotmányos puccs ez itt, kérem szépen Gyorsan hoznom kell embereket, hogy az NJO-ra szavazzanak. 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. De talán az X-szárnyúak. Remek Pár embert én is tudok szerezni még az X-szárnyúak mellé 1 Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. bocsika en kimaradtam mivel az X szarnyuak megvannak es belehet angolul szerezni az ujakat es nem ojan hoszu regenysorozat maradnek enis az NJO -nal 1 Válasz
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Ki hogy áll a Yodával? Nekem már csak 40 oldal van hátra, és eddig valami eszméletlen jó. Top 5, az Erőre mondom! 1 Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Ki hogy áll a Yodával? Nekem már csak 40 oldal van hátra, és eddig valami eszméletlen jó. Top 5, az Erőre mondom! Mondtam én, hogy jó könyv ez. Leginkább Yoda és Dooku moralizálós párbeszédeire vagyok kíváncsi, már ha van benne ilyen. Amikor nem úgy beszélgetnek egymással, mint két ellenség. Megvenném, csak jelenleg nincs rá pénzem. >.< 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Július 11. Hozzászólás ideje: 2012. Július 11. Több könyvvel le vagyok már maradva, nem tudom, hogyan fogom őket pótolni a közeljövőben 1 Válasz
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Július 11. Hozzászólás ideje: 2012. Július 11. Egy kis részlet a Sötét Találkozóból, majd behalok: (semmi spoiler) - Nézd már, itt egy gonosz pincemanó! - kiáltotta Yodát bámulva. - Ne aggódjon nagyságos uram, máris hozok egy söprût, és fejbe verem! XD 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Július 11. Hozzászólás ideje: 2012. Július 11. Egy kis részlet a Sötét Találkozóból, majd behalok: (semmi spoiler) - Nézd már, itt egy gonosz pincemanó! - kiáltotta Yodát bámulva. - Ne aggódjon nagyságos uram, máris hozok egy söprût, és fejbe verem! XD 1 Válasz
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Július 11. Hozzászólás ideje: 2012. Július 11. Sean Stewart: Sötét Találkozó 10/10 Nagyon jól felépített, kidolgozott könyv, sok izgalommal, érdekességgel megfűszerezve. A karakterek rendkívül kidolgozottak. Kedvenc szereplőim: Yoda; Solis: Fidelis. Mindenkinek ajánlom Remélem, a jövőben majd egy külön kőnyv foglalkozik Yodával és a sötét oldallal, mondjuk BBY 200ban 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 11. Hozzászólás ideje: 2012. Július 11. Több könyvvel le vagyok már maradva, nem tudom, hogyan fogom őket pótolni a közeljövőben Sajnos én is, mégcsak most olvasom a Végzetes Szövetséget... 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.