Ugrás a kommentre

SW könyvek

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Az első 50 oldal után meglepően jó az Árulás, remélem kitart a könyv végéig ez a színvonal. Ami főleg tetszik, hogy végre ismét gyűlölni való, aljas mocskokként ábrázolják a Sith-eket, ami pl. a Végzetes szövetségből nemigen jött át nekem. A TOR trailerből megismert ostrom pedig írott formában is nagyszerű. ;)

Hozzászólás ideje:

Az első 50 oldal után meglepően jó az Árulás, remélem kitart a könyv végéig ez a színvonal. Ami főleg tetszik, hogy végre ismét gyűlölni való, aljas mocskokként ábrázolják a Sith-eket, ami pl. a Végzetes szövetségből nemigen jött át nekem. A TOR trailerből megismert ostrom pedig írott formában is nagyszerű. ;)

Szerintem egy kicsit visszavesz a lendületből, de majd meglátjuk hogy te mit gondolsz róla. :)

Hozzászólás ideje:

NJO: 5

X-szárnyúak: 4

Esztertől megerősítést kérek, nem elég a talán, ezért még nem számoltam bele.

Még szép, hogy egyenlítek, csak hogy izgalmasabb legyen. X-szárnyúak. Pont. :D

Hozzászólás ideje:

Sean Stewart: Sötét Találkozó 10/10

Nagyon jól felépített, kidolgozott könyv, sok izgalommal, érdekességgel megfűszerezve. A karakterek rendkívül kidolgozottak. Kedvenc szereplőim: Yoda; Solis: Fidelis.

Mindenkinek ajánlom :D Remélem, a jövőben majd egy külön kőnyv foglalkozik Yodával és a sötét oldallal, mondjuk BBY 200ban :)

Jól hangzik. Remélem nekem is megjön nemsokára.

Hozzászólás ideje:

Jól hangzik. Remélem nekem is megjön nemsokára.

Nem csak jól hangzik, jó is :P

Lenne pár kérdesem:

Ki(k) a kedvenc EU iró(i)tok?

Rahm Kota hogyan állított fel egy kisebb hadsereget? (Tomboló Erő)

Valaki felsorolná az eddigi bestseller SW írókat és könyveket?

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Rahm Kota hogyan állított fel egy kisebb hadsereget? (Tomboló Erő)

Ha jól tudom akkor Kota nem bízott a klónokban és nem találta őket hatékonynak sem, ezért már a klón háborúk idején zsoldosokkal és néhány bolygó lokális katonáival dolgozott. (Ez is volt a szerencséje mert amikor kijött a 66-os nem volt a közelébe egy klón se aki hátba lőhette). Gondolom a háború befejeztével nem eresztette szélnek őket, sőt inkább elkezdett toborozni.

Szerkesztve: - Nabopolasszar
Hozzászólás ideje:

Kedvenc EU íróim: Drew Karpyshyn, Sean Williams, Paul S. Kemp, Karen Traviss, Jude Watson, Sean Stewart.

Nem tudjátok, Sean Stewart nem tervez SW regényt? A Yoda nagyon tetszett :)

Ja, és Luceno miért nincs a kedvencek között? Még bizonyítania kell :) Rem fog is a Darth Plagueisszel :)

Hozzászólás ideje:

Nálam Luceno már rég bizonyított a gonosz útvesztőjével és a Sötét Nagyúrral. :)

Nekem A Gonosz Útvesztője nem tetszett annyira, hogy kedvenc írom legyen, de a Sötét Nagyúr nagyon jó volt :) Valószínűleg a Darth Plagueis még jobb lesz, legalábbis remélem :)

Hozzászólás ideje:

Meg a Cloak of Deception. :) Azt már vagy 8 éve el akarom olvasni :D

Azt el is felejtettem, azt is nagyon várom. Most olvasom a Jedi Növendék sorozatot. Eddig Qui közömbös volt számomra, de a sorozat nagyon megkedvelteti velem :) A 2013mas év eszméletlen lesz, még jobb mint az idei, talán. Én így képzelem el:

Revan,

Hard Contact,

Shadow Games,

Darth Plagueis,

True Colors,

The Force Unleashed II,

Choices Of One.

Hozzászólás ideje:

Nekem eddig egyik Szukits által kiadott könyv írójával sem volt gondom. Ha választani kéne, én is Lucenot tenném az 1. helyre, de Karpyshyn és Schreiber is remek írók. Az eddigi Árulás alapján Kemp sincs lemaradva.

Hozzászólás ideje:

Revan,

Hard Contact,

Shadow Games,

Darth Plagueis,

True Colors,

The Force Unleashed II,

Choices Of One.

Legjobban a Plagueist várom, de a Revan is nagyon érdekel. Kíváncsi vagyok, a TFU 2-ből mit tud kihozni az író. Már az 1. részen is eléggé érződött a végigjátszás-feeling, de a Végzetes szövetség után merem állítani, hogy Williams nem adta bele minden tudását a TFU-ba. Ráadásul a 2. sztorija még egyszerűbb, nem tudom, hogy lesz ebből több száz oldalas, érdekes regény.

Hozzászólás ideje:

Yoda: Sötét találkozó

Egy újabb jó könyvet olvashattam. Könnyed, gyorsan falható, és Yoda is teljesen jól van ábrázolva benne. Egyszerre láthatjuk a tanárt, a harcost, valamint megelőlegezi a Birodalom színjátszó, bolondozós törpéjét is.

Egyedül Anakin és Obi-Wan szerepét éreztem olyannak, hogy öncélúan vannak a könyvben, csak hogy ott legyenek. Nem túl zavaró, de azért érződik. Viszont amikor Yoda és Dooku végre egy asztalhoz ül és beszélgetnek, az abszolút csúcspont.

Egy 4/5-öt simán megérdemel.

Hozzászólás ideje:

Kedvenc EU íróim: Drew Karpyshyn, Sean Williams, Paul S. Kemp, Karen Traviss, Jude Watson, Sean Stewart.

Nem tudjátok, Sean Stewart nem tervez SW regényt? A Yoda nagyon tetszett :)

Ja, és Luceno miért nincs a kedvencek között? Még bizonyítania kell :) Rem fog is a Darth Plagueisszel :)

Sean Stewart-nak ez az egyetlen könyve.

Azt el is felejtettem, azt is nagyon várom. Most olvasom a Jedi Növendék sorozatot. Eddig Qui közömbös volt számomra, de a sorozat nagyon megkedvelteti velem :) A 2013mas év eszméletlen lesz, még jobb mint az idei, talán. Én így képzelem el:

Revan,

Hard Contact,

Shadow Games,

Darth Plagueis,

True Colors,

The Force Unleashed II,

Choices Of One.

Nem hinném, hogy a Triple Zero kimaradna jövőre.

Legjobban a Plagueist várom, de a Revan is nagyon érdekel. Kíváncsi vagyok, a TFU 2-ből mit tud kihozni az író. Már az 1. részen is eléggé érződött a végigjátszás-feeling, de a Végzetes szövetség után merem állítani, hogy Williams nem adta bele minden tudását a TFU-ba. Ráadásul a 2. sztorija még egyszerűbb, nem tudom, hogy lesz ebből több száz oldalas, érdekes regény.

A TFU 2 már csak azért is kell, mert nem játszottam a játékkal, az első könyv tökéletesen pótolta azt. És nagyszerű dolog, hogy vannak prequel-es helyszínek is.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.