Attila Hozzászólás ideje: 2012. December 12. Hozzászólás ideje: 2012. December 12. (szerkesztve) A "sith" kifejezés csak a baljós árnyakkal jött be? azelőtt csak a "sötét jedit" használták? könyvbe úgy emlegetik az uralkodót meg vadert, és ha belegondolok az eredeti trilógiába se hangzott el. Szerkesztve: 2012. December 12. - Attila 1 Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. December 13. Hozzászólás ideje: 2012. December 13. A "sith" kifejezés csak a baljós árnyakkal jött be? azelőtt csak a "sötét jedit" használták? könyvbe úgy emlegetik az uralkodót meg vadert, és ha belegondolok az eredeti trilógiába se hangzott el. Már a George Lucas által írt Csillagok Háborúja regényben is elhangzik. A filmekből természetesen ez kimaradt. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. December 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. December 13. Már a George Lucas által írt Csillagok Háborúja regényben is elhangzik. A filmekből természetesen ez kimaradt. Így igaz, tehát az eredeti forgatókönyvben is szerepelt a kifejezés. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 13. Hozzászólás ideje: 2012. December 13. Egyébként az első film regényváltozatát valójában nem Lucas írta, hanem A. D. Foster. 1 Válasz
Attila Hozzászólás ideje: 2012. December 13. Hozzászólás ideje: 2012. December 13. Érdekes, csak azért kérdeztem mert nem rég néztem újra a trilógiát és nem hallottam benne, és ugye most olvasom a Thrawn trilógiát, és ebben sem használták még a kifejezést. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. December 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. December 14. Zahn szerette volna használni a Sith kifejezést, de teljesen más értelemben. Lucas ezt viszont nem engedte. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. December 14. Hozzászólás ideje: 2012. December 14. Nektek megérkezett már az új regény? Tegnap reggel kaptam egy levelet a Szukitstól, hogy feladták a csomagot (Halálcsillag, Revan), a következő munkanap pedig érkezik. Direkt itthon voltam egész nap, de természetesen nem jött a futár. Ez már zsinórban a 3. ilyen alkalom... 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 14. Hozzászólás ideje: 2012. December 14. Én PPP-vel rendeltem meg, így jövő héten már mehetek érte valamikor. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. December 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. December 15. Nekem se jött még meg. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. December 15. Hozzászólás ideje: 2012. December 15. Elvileg ma is munkanap volt. Se futár, se telefon, se e-mail. Na mindegy... 2013-tól én is Pick Pack Pointos leszek, többre megyek vele. Kár, hogy csak ennyit számít egy törzsvásárló elégedettsége. 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. December 15. Hozzászólás ideje: 2012. December 15. Nektek megérkezett már az új regény? Tegnap reggel kaptam egy levelet a Szukitstól, hogy feladták a csomagot (Halálcsillag, Revan), a következő munkanap pedig érkezik. Direkt itthon voltam egész nap, de természetesen nem jött a futár. Ez már zsinórban a 3. ilyen alkalom... Lehet, hogy ők feladták, csak a szolgáltató ellazulta. Nekem is küldtek már úgy elsőbbséggel küldeményt, aminek elvileg másnap meg kellett volna jönnie, de csak a második napon érkezett meg, és az rendes munkahéten hétközben volt. Igaz, az a Posta volt. 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Én is rendeltem a kiadótól pár könyvet szerdán, de még nekem sem érkezett meg, mailt sem kaptam. Persze ha tudom, hogy eddig nem érkezik meg, pp pontra kérem, mert tegnap át tudtam volna venni. Csak azt gondoltam még szerdán, hogy nem cipelem haza Pestről szombaton, anyukám szabin van itthon, pénteken csak megérkezik, és át tudja venni. Még így sem lett volna gond, hogy később érkezik a csomag, de anyut holnapra behívták dolgozni műsoron kívül, és senki nem lesz itthon. Emiatt tuti, hogy pont holnap hoznák ki, de majd megoldom... Tudom, én voltam a h*lye, hogy nem kalkuláltam a karácsonyi csúccsal, és nem rendeltem meg pár nappal korábban (máskor mindig pillanatok alatt itt voltak a rendeléssel). Teljesen tele volt a fejem a melóval meg két vizsgával 1 Válasz
albundy Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Hozzászólás ideje: 2012. December 16. (szerkesztve) Szia mindenki! Ha valakit még érdekel, annak itt a Kultikus Hajók és Járművek 09. száma: mammut: http://www.mammutmail.com/hu/mail/download/2be38b1bbebe5d73dabdabbe7b073953 data: http://data.hu/get/5946386/sw.khj.09.zip Szerkesztve: 2012. December 16. - albundy 1 Válasz
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Szavazzatok! http://swbooks.co.uk/archive/polls/fans-favourites-2012.htm (és görgessétek lejjebb is ) 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Én szavaztam. Köszi albundy 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 18. Hozzászólás ideje: 2012. December 18. Olvassa már valaki a Revant? Ha igen, hogy tetszik eddig? (Nekem még nem érkezett meg, PPP-vel rendeltem, bár lehet, hogy hiába várom az sms-t). 1 Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. December 18. Hozzászólás ideje: 2012. December 18. Szia mindenki! Ha valakit még érdekel, annak itt a Kultikus Hajók és Járművek 09. száma: mammut: http://www.mammutmail.com/hu/mail/download/2be38b1bbebe5d73dabdabbe7b073953 data: http://data.hu/get/5946386/sw.khj.09.zip Én már igazán nem értem ennek a sorozatnak a megjelenési tematikáját, mert én ugye bejárós vagyok Győrbe és akárhányszor elmegyek a Baross úton, szinte mindig más számot látok az újságosnál. Egyszer Maul siklót, egyszer TIE elfogóvadászt, nem olyan rég valami más, felszíni jármű is volt... Szerintem többet láttam, mint ahány szám megjelent. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. December 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. December 18. Olvassa már valaki a Revant? Ha igen, hogy tetszik eddig? (Nekem még nem érkezett meg, PPP-vel rendeltem, bár lehet, hogy hiába várom az sms-t). Én már olvasnám, de még nekem se érkezett meg. Timothy Zahn: Hűség Jövő évet ezzel indítjuk. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. December 18. Hozzászólás ideje: 2012. December 18. Timothy Zahn: Hűség Jövő évet ezzel indítjuk. Köszi a hírt. Remélem, jó lesz ez a Zahn-könyv. Nekem tegnap megérkeztek a Szukitstól rendelt könyvek. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. December 18. Hozzászólás ideje: 2012. December 18. Nekem is tegnap érkezett meg mindkét regény, de bevallása szerint alig talált ide a futár. A telefonhívás után nekem kellett kimennem elé. Remélem, a PPP-vel nem lesz ennyi zűr, bár igaz, hoyg 1-2 nap késéstől még nem dől össze a világ. Annyiból viszont rossz, hogy addig nemigen tudok programot szervezni, mert nem tudom az érkezés pontos idejét. A Plagueis regény mikorra várható? 1 Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2012. December 18. Hozzászólás ideje: 2012. December 18. en kivancsi vagyok hogy megerkezik e a rendelesem ide nemetorszagba igy utolag bevallom hulyeseget csinaltam mert tobb mint 30.000 kerult12 konyv kiszalitassal nem mind SW megnyugodni>>> de a lenyeg izgulok hogy ide er e 1 Válasz
bimi12 Hozzászólás ideje: 2012. December 18. Hozzászólás ideje: 2012. December 18. Timothy Zahn: Hűség Jövő évet ezzel indítjuk. Úgy legyen!!! És köszi a jó hírt. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. December 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. December 19. Köszi a hírt. Remélem, jó lesz ez a Zahn-könyv. Nekem tegnap megérkeztek a Szukitstól rendelt könyvek. Állítólag nagyon jó könyv. A folytatása, a Choices of One is kiváló könyv hírében áll. Nekem is tegnap érkezett meg mindkét regény, de bevallása szerint alig talált ide a futár. A telefonhívás után nekem kellett kimennem elé. Remélem, a PPP-vel nem lesz ennyi zűr, bár igaz, hoyg 1-2 nap késéstől még nem dől össze a világ. Annyiból viszont rossz, hogy addig nemigen tudok programot szervezni, mert nem tudom az érkezés pontos idejét. A Plagueis regény mikorra várható? A Plagueis fordítása január elején készül el. Olyan március-április környékére saccolom. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. December 19. Hozzászólás ideje: 2012. December 19. A Plagueis fordítása január elején készül el. Olyan március-április környékére saccolom. Értem, köszi. Szóval, van rá esély, hogy a második 2013-as regény lesz? 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 19. Hozzászólás ideje: 2012. December 19. Értem, köszi. Szóval, van rá esély, hogy a második 2013-as regény lesz? Igen, eddig így áll a helyzet, a Hűség után a Plagueis lesz a második. Már alig várom. 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. December 19. Hozzászólás ideje: 2012. December 19. en kivancsi vagyok hogy megerkezik e a rendelesem ide nemetorszagba igy utolag bevallom hulyeseget csinaltam mert tobb mint 30.000 kerult12 konyv kiszalitassal nem mind SW megnyugodni>>> de a lenyeg izgulok hogy ide er e Nekem se mind SW, vannak más könyvek is, melyeket rendeltem. Állítólag nagyon jó könyv. A folytatása, a Choices of One is kiváló könyv hírében áll. Remek 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. December 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. December 19. Értem, köszi. Szóval, van rá esély, hogy a második 2013-as regény lesz? Pontosan ez a terv. Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2012. December 19. Hozzászólás ideje: 2012. December 19. ezek johirek mar csak egy kerdes junius ota nem tesz fel a szukits semmilyen megjelenesi reklamot az oldalukon miert eddig mindig mukodott most miert nem 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. December 19. Hozzászólás ideje: 2012. December 19. Ha jól rémlik, tavaly is úgy volt, hogy az új évi megjelenéseket csak abban az évben, januárban dobták fel az oldalra. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. December 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. December 20. Valószínűleg csak januárban kerülnek fel az első megjelenések. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.