Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. (szerkesztve) Augusztus 24-én jelenik meg A gonosz dinasztia. Ára: 2690 Ft lesz. Úgy tűnik mégse lesz klubkönyv. A hírlevélben, amit ma kaptam nincs ilyen információ, a Sámánvadásznál egyből közzétették. A honlapon sincs erre utaló infó. Szerkesztve: 2011. Június 24. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. A kiadó honlapján megtekinthetitek a magyar borítót és beleolvashattok a könyvbe is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
teglov Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. http://www.szukits.hu/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Red Harvest puhafedeles borító. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. A kiadó honlapján megtekinthetitek a magyar borítót és beleolvashattok a könyvbe is. Köszi. Ez a borító még mindig nem tetszik, nem is nagyon fog már. Elolvasom a hétvége folyamán azt, ami felkerült Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Ahogy látom, már A múlt kísértete c. könyv borítója is megtekinthető, és bele is lehet olvasni. Engem mondjuk nem igazán hoz lázba, mivel e-book formában már megvan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Akit érdekel az az nmagon talál mai keltezéssel egy Star Wars könyvpakkot, eddig még elektronikus formában meg nem jelent könyvekkel is kiegészítve. Jó pár könyvsorozat vált teljessé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. A múlt kísértetébe már május óta bele lehet olvasni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Megrendeltem online A kettő szabályát. Holnaptól számítva 1-3 nap, és olvashatom is. Regényt ennyire még soha nem vártam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Pénteken megyek a Corába, remélem már kapható lesz a Kettő Szabálya. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. eddig ezer hala es koszonet mindnkinek az infokert mar nagyabolviszavasaroltam mindent ami elegett jah es tegnapelott es ma ujra konyvadaszaton voltam mit talaltam vadaszo arnyek 2800 ft kirajzas 2400 ft pro bok klonok haboruja es a kulsö ür 5000 ft egybol klikk bookline orultem mint majom a farkanak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Megjelent A kettő szabálya. Már megrendeltem az Alexandra honlapján. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Hát az Alexandra bekaph*tja. Az üzletükben még se híre se hamva nem volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. (szerkesztve) Pár perccel ezelőtt értem a végér a Star Wars - A túlélők keresése című regénynek. Nekem rettentően tetszett ez a könyv is, talán még jobban mint a Star Wars - Kirajzás. Fordulatokban gazdag, érdekes regény, aki nem olvasta az mindenképp olvassa el megéri! A történet végéig nem is gyanítja az olvasó, hogy valójában kik is a gonoszak. Én személy szerint egy teljesen más ellenségre gondoltam, nem pedig arra aki valóban az volt. Ami szépséghiba az nem is a könyv hibája, hanem azé a srácé akitől vettem. Még előttem oda adta egy olyan embernek aki a végről pár lapot kitépett. És ezáltal meg is rongálta eme nagy értéknek számító alkotást. Ráadásul egyes lapok között étel maradékokat is találtam, ami szintén felháborított! Az ember vagy olvasson vagy egyen, a kettőt semmi esetre se együtt tegye! De ezen undorító hibák ellenére a könyv jó állapotban van és mard is, senkinek sem fogom oda adni. Nagyon féltem! Tehát mint fentebb írtam, megéri elolvasni, nagyon jó könyv! Szerkesztve: 2011. Június 29. - SZKipi Padawan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
teglov Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Reméltem, hogy megvan neked digitálisan, de írásod végére jól szájbarúgtál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Reméltem, hogy megvan neked digitálisan, de írásod végére jól szájbarúgtál Valahogy megpróbálok segíteni, hogy meglegyen neked digitálisan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
teglov Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Előre is kösz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Idén Amerikában újra kiadják a Darth Maul: A vadászó árnyék című könyvet új borítóval, mely tartalmazni fog egy új novellát James Luceno-tól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Pár perccel ezelőtt értem a végér a Star Wars - A túlélők keresése című regénynek. Nekem rettentően tetszett ez a könyv is, talán még jobban mint a Star Wars - Kirajzás. Ráadásul egyes lapok között étel maradékokat is találtam, ami szintén felháborított! Az ember vagy olvasson vagy egyen, a kettőt semmi esetre se együtt tegye! Érdekes, nálam pont fordítva volt, nekem a Kirajzás jött be jobban Lehet olvasás közben enni, csak nem mindegy, hogyan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Hát az Alexandra bekaph*tja. Az üzletükben még se híre se hamva nem volt. Még én se láttam boltban. Csak az Alexandra és a Szukits honlapján. Akkor lehet, hogy csak pénteken lesz az Alexandrában, kedden és pénteken szoktak árut kapni. A Libriben és a Lírában sincs még. Kíváncsi vagyok milyen gyorsan kapom meg. Pár perccel ezelőtt értem a végér a Star Wars - A túlélők keresése című regénynek. Nekem rettentően tetszett ez a könyv is, talán még jobban mint a Star Wars - Kirajzás. Fordulatokban gazdag, érdekes regény, aki nem olvasta az mindenképp olvassa el megéri! A történet végéig nem is gyanítja az olvasó, hogy valójában kik is a gonoszak. Én személy szerint egy teljesen más ellenségre gondoltam, nem pedig arra aki valóban az volt. Ami szépséghiba az nem is a könyv hibája, hanem azé a srácé akitől vettem. Még előttem oda adta egy olyan embernek aki a végről pár lapot kitépett. És ezáltal meg is rongálta eme nagy értéknek számító alkotást. Ráadásul egyes lapok között étel maradékokat is találtam, ami szintén felháborított! Az ember vagy olvasson vagy egyen, a kettőt semmi esetre se együtt tegye! De ezen undorító hibák ellenére a könyv jó állapotban van és mard is, senkinek sem fogom oda adni. Nagyon féltem! Tehát mint fentebb írtam, megéri elolvasni, nagyon jó könyv! Én is allergiás vagyok az említett dolgokra. Ha eszek, akkor leteszem a könyvet, utána meg jó alaposan kezet mosok, mert utálom zsíros kézzel megfogni. A kitépett lap durva. Én ilyen könyvért 1000Ft-nél többet nem adnék. A másik dolog ami nagyon idegesít, ha hiányoznak oldalak a könyvben. Egyszer egy könyvvel úgy jártam, hogy 2-szer is kellett cseréltetnem, mert kétféle oldalhiányzási hiba volt benne. Remélem A Kettő Szabályából hibátlan példányt kapok, előre jeleztem is nekik a megrendelésnél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. A túlélők keresése nekem is tetszett, bár a Kirajzást jobbnak tartom. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 30. Szeptember 7-én jelenik meg a Rendíthetetlenek, a 10. Gaunt szellemei regény. Sajnos csak a szukits.hu-n lesz kapható, bolti forgalmazásba nem kerül a könyv. Tehát a klubkönyv veszélye mégse múlt el, A jövő látomása 2. kiadása és az Én, a Jedi még simán lehet sajnos az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 30. Megjött a mail az Alexandrától, hogy átvehetem a boltban A Kettő Szabályát. Gyorsan ki kell olvasnom a Sabbat Mártírt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 30. Hozzám már meg is érkezett a könyv, nincs 5 perce, hogy elment a futár. Folytatódhatnak Bane nagyúr kalandjai.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 30. Mégsem megyek Pest felé a hétvégén, marad a jövő csütörtök a vásárlásra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 30. Átvettem délután a könyvet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 30. Napokban majd én is beruházok a könyvre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Július 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 1. Új Lázadás Sw könyv 1580-ért http://www.antikvarium.hu/ant/book.php?ID=36422&oldal=bongeszo&utm_source=ertesito_email&utm_medium=e-mail&utm_campaign=ertesito_konyv Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 1. Nem drága, de max. egyszer olvasós könyv. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Július 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 1. Miről szól úgy dióhéjban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.