Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Rossz hír: már csak augusztus 15-ig lehet 5000 Ft felett ingyen kiszállítással rendelni, utána már csak 10000 Ft feletti rendelés esetén lesz ingyenes.

Hozzászólás ideje:

Rossz hír: már csak augusztus 15-ig lehet 5000 Ft felett ingyen kiszállítással rendelni, utána már csak 10000 Ft feletti rendelés esetén lesz ingyenes.

Hát ez tényleg rossz hír :cry: Ez azt jelenti, hogy minimum 4 könyv kell az ingyenes kiszállításhoz.

Megrendeltem a Lúkot a képregénnyel együtt. :cool:

Hozzászólás ideje:

ezzel is latni akarjak szerintem hogy mijen tabora van a klubbnak akik rogton kerik es kik azok akik tavlatokban is raernek:) vagy pedig ez is egy reklam volt vagy pedig zuhant a nepszerusege a konyvvasarlasnak a krizisek miatt

. de ez igy tenyleg nem jo :)

viszont eztis meg lehet oldani a regiokban elo vasarlok egyszerre rendelik meg avagy ahogy itt szokas elofizetest irsz ala minimum 2 evre

de szerintem tudni akarjak a vasarlo taborok anyagi hejzetet felmeres is lehet csupan

azert amitasokba ne essunk bele mindenutt a penz diktal

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Most kaptam választ. Csak ideiglenesnek szánták ezt az 5000Ft feletti ingyenes kiszállítást. Ez az egész állítólag a nem Szukits-os könyvek miatt van, elég nagy a a kedvezmény rajtuk, abban meg nincs igazán haszon.

Hozzászólás ideje:

Attól még lehetne valami kedvezmény, főleg azok számára, akik törzsvásárlók. Ez a 10000 ft-os limit nem túl nyerő dolog, nem hiszem, hogy sok olyan ember akad, aki négyesével vásárolja majd a kiadványokat. Bár, ha tényleg úgy lesznek a megjelenések, hogy 1. hónap: regény; 2. hónap: képregény; 3. hónap: regény, stb, akkor nincs nagy különbség, mivel ugyanannyi időközönként juthatunk hozzá a regényekhez, így ez is lehet opció.

Hozzászólás ideje:

És az aug.15ig leadott előrendelések még 5000 felett lesznek ingyenesek? Úgy akartam, hogy a képregényt a Halálcsillaggal rendelem meg. Egyáltalán meg lehet majd 15. előtt rendelni a Halálcsillagot? Bár ahogy ismerem az ilyen dolgokat, majd csak 16-tól lehet előrendelni. Remélem nem. A Luke-ot meg a Yodával rendeltem meg, azzal azért nem tudom a képregényt. Hát akkor ezek után úgy tűnik marad majd a Pick-Pack pont. Legalább nem annyira drága, mintha ide hozná, és hálistennek nincs is messze tőlem.

Szerk: Már bele lehet olvasni a Birodalom Vérébe.

Szerkesztve: - Rincewind

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Attól még lehetne valami kedvezmény, főleg azok számára, akik törzsvásárlók. Ez a 10000 ft-os limit nem túl nyerő dolog, nem hiszem, hogy sok olyan ember akad, aki négyesével vásárolja majd a kiadványokat. Bár, ha tényleg úgy lesznek a megjelenések, hogy 1. hónap: regény; 2. hónap: képregény; 3. hónap: regény, stb, akkor nincs nagy különbség, mivel ugyanannyi időközönként juthatunk hozzá a regényekhez, így ez is lehet opció.

Ezt a problémát két módon lehetne orvosolni.

1. Azonnal abba kell hagyni egyéb kiadók könyveinek árusítását és vissza kéne állítani az 5000 felett ingyen kiszállítást.

2. Rendben, legyen 10000 a limit, de cserébe be kéne vezetni 20% kedvezményt minden Szukits könyvre, még azokra is, melyek nem kerülnek ki kereskedelmi forgalomba. És 20% kedvezmény ne csak előrendelhetőbe legyen, hanem megjelenés után is.

És az aug.15ig leadott előrendelések még 5000 felett lesznek ingyenesek? Úgy akartam, hogy a képregényt a Halálcsillaggal rendelem meg. Egyáltalán meg lehet majd 15. előtt rendelni a Halálcsillagot? Bár ahogy ismerem az ilyen dolgokat, majd csak 16-tól lehet előrendelni. Remélem nem. A Luke-ot meg a Yodával rendeltem meg, azzal azért nem tudom a képregényt. Hát akkor ezek után úgy tűnik marad majd a Pick-Pack pont. Legalább nem annyira drága, mintha ide hozná, és hálistennek nincs is messze tőlem.

Szerk: Már bele lehet olvasni a Birodalom Vérébe.

Ha augusztus 15-ig adsz le rendelést, akkor még érvényes az 5000 feletti ingyen kiszállítás. És pont az a probléma, hogy nem lehet tudni mikor kerül előrendelésbe a Halálcsillag.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én a problémát abban látom, hogy más kiadók könyveit 30% kedvezménnyel árusítják. Szerintem ha ezt nem csinálnák, akkor nem lenne szükség erre a húzásra.

Szerintem állandó kedvezményt csak akkor fognak adni a könyveikre, ha azt látják, hogy a forgalmuk drasztikusan csökken.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Pont ez a baj, hogy a TOP5-ben nem Szukits könyvek vannak, hanem nagyrészt egyéb kiadók könyvei. Az egyéb kiadók könyveinek 30%-os árusításával nincs hasznuk. Reklám miatt van, remélik, hogy az egyéb kiadók könyveivel együtt Szukits kiadványt is berendelnek.

A másik problémájuk a szállítási költség. A Pick Pack Pocket eredeti díja 1100 Ft felett van, a futárszolgálaté pedig 1300 felett.

De ennek ellenére szerintem, ha nem vezetnek be állandó kedvezményt a könyveikre, akkor még rosszabb helyzetbe is kerülhetnek. Már most nagy a zúgolódás. Nagy valószínűséggel még ennél is kevesebb vevőre kell számítaniuk.

Hozzászólás ideje:

Rule of Two

A Path of Destructionnal ellentétben miniél jobban közeledtem a végéhez annál jobban bejött, bár azért a végén lévő húzást egy kicsit olcsónak éreztem, de ez nem rondítja el a teljes képet.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Jó hír: A jövőben lényegesen emelni fogják az 1 hónapig csak itt kapható könyvek arányát a kiadványokon belül, a 20% kedvezményt pedig tartani fogják. Csak itt kapható könyvekből kevesebb lesz.

Hozzászólás ideje:

Jól tették. Már így is a határokig feszegették a rajongók tűrőképességét. Az üzletpolitikájuk miatt szerintem sok vásárlót veszítettek az elmúlt évben.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Lehet benne valami. Még így is sokan azt szeretnék, hogy a csak itt kapható könyvekre is legyen 20% kedvezmény előrendelésben és megjelenés után is. Most szétnéztem a webáruházban és egy csomó régebbi könyvre adnak 20% kedvezményt, kivéve a csak itt kaphatóakra. De azért már ez is haladás.

Egy esetleges törzsvásárlói rendszer talán még több vevőt vonzana a webáruházhoz. Például egy ilyen: minden harmadik Szukits kiadvány webáruázban történő megvétele után adnának egy 10%-os kuponkódot, amit be lehetne váltani a következő vásárláskor Szukits könyvre, vagy lehetne gyűjteni is, újabb három könyv megvétele után újabb 10% kedvezmény...

De az már jó, hogy elkezdték finomítani a rendszert, így többen lesznek elégedettek.

Hozzászólás ideje:

Csalódás a Sötét találkozó, ennél azért többet vártam. Voltak érdekes momentumai, de az összkép nem épp pozitív...

Nem éreztem, hogy valódi tétje lett volna a cselekménynek, mivel elég egyértelmű volt, hogy Dooku nem tér vissza a világos oldalra. Hasonlóan Whie álma és félelme, hogy a sötét oldalra áll - szintén súlytalan volt, figyelembe véve, hogy az Ep3-ban hal meg Vader keze által. Scoutot sem sikerült megkedvelnem... azoknál a jeleneteknél a fejemet fogtam, amikor látványosan erőltetetten próbáltak utalni rá, hogy Whie-vel "bejönnek egymásnak". Elég bugyuta volt. Ventress kissé karakteridegennek tűnt, de a Klónháború feelingből is alig jött át valami. Anakin és Obi-Wan feltűnése meg úgy értelmetlen, ahogy van. A vjuni kalandjuk nagyon erőltetett volt. Pozitívumnak Yodát említeném, aki többé-kevésbé hozta önmagát.

Ha figyelembe vesszük, hogy az író még a TCW előtt hozta össze ezt a regényt, és fél évvel az Ep3 előttre szánta elhelyezni az időben, furcsa, hogy Anakin még padawan (de Kenobi már nem a mestere), ahogy az is, hogy végül hazatér Coruscantra, pedig az Ep3-at megelőző 9 hónapban biztos nem járt egyszer sem a bolygón. De tegyük fel, hogy retconolják és a háború 1. évébe csúsztatják a sztorit (máshogy sehogy nem maradhat cannon)... akkor viszont az a gond áll fenn, hogy a Kereskedelmi Szövetség a Föderáció tagja, pedig a TCW-ben hivatalosan még nem az.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ez a könyv elméletileg a Jedi Trial után játszódik, tehát Anakinnak már nem kéne padavannak lennie. Én is észrevettem, hogy egyik helyen még padavan a másik helyen már nem az. Valószínűleg az író benézte első alkalommal, csak azt a részt nem javította át. Ha egy-két pontatlanság van benne, attól még lehet canon. Max csak pár adat nem hiteles. A régebbi 90-es évekbeli könyveknél szinte hemzsegnek az ilyenek. Pl. Thrawn trilógiában: kronológia, a Honoghr-ral történt katasztrófa, a klónok fejlődési ideje....stb. De ettől még a Thran trilógia sem kerül le az Infinites-ek szintjére, csak több adat nem hiteles azt kész.

Hozzászólás ideje:

Na ma bevasarlo koruton voltam ::)) LOTF 1-9 ,Knight Errant , szith vadaszno, Darth scabrous erre kivancsi vagyok ,Clon Wars 4 de mi a tobbi resze nem tudom:) tudja ezt valaki :a konyvek 110 euroba kerultek 13 konyv ez joval olcsobb mint odahaza

Hozzászólás ideje:

Nekem tetszett a Thrawn-trilógiában, hogy a kronológia nem egyezik meg. Ezzel is ki van hangsúlyozva, hogy a Palpatine előtti idők teljes feledésbe merültek.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Na ma bevasarlo koruton voltam ::)) LOTF 1-9 ,Knight Errant , szith vadaszno, Darth scabrous erre kivancsi vagyok ,Clon Wars 4 de mi a tobbi resze nem tudom:) tudja ezt valaki :a konyvek 110 euroba kerultek 13 konyv ez joval olcsobb mint odahaza

Ezért lenne jó, ha mi piacunk is ioyan lenne, mint a Nyugat. Nem kéne azon vacilálni melyik jelenjen meg, melyik ne, mind kijönne. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.