Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Erre piszok kiváncsi leszek Remélem lesz rajta magyar felirat. Alpha Protocol http://gamepod.hu/hir/alpha_protocol_video...endszerrol.html Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Nem ugrik be. Hol kellett volna találkoznom vele? Az ME1-ben a Fellegvár piacterén, az ME2-ben meg az Illiumon a kocsmában (amit lentebb írtál). Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Az ME1-ben a Fellegvár piacterén, az ME2-ben meg az Illiumon a kocsmában (amit lentebb írtál). No majd ha újrázom, odafigyelek minden kis részletre. Emlékezetem se a régi már Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. No majd ha újrázom, odafigyelek minden kis részletre. Emlékezetem se a régi már Így jár az, aki elissza az eszét Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Így jár az, aki elissza az eszét Most hogy ezt mondod, Shepardet itattam rendesen. Nem csodálkoznék ha a harmadik rész nyitójelenetében egy detoxban látnám viszont Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. A legjobb italt megtaláltad? Na nem azt, amit egy bizonyos batári szolgál fel, hanem azt, ami elsőre elszédíti Shepardot, de még nem öli meg Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. A legjobb italt megtaláltad? Na nem azt, amit egy bizonyos batári szolgál fel, hanem azt, ami elsőre elszédíti Shepardot, de még nem öli meg Ilyen szédelgés Kasuminál volt, de rendesen Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Ilyen szédelgés Kasuminál volt, de rendesen Akkor megtaláltad Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Kicsit előretekintve a ME 3 felé, lenne pár ötletem, hogy min lehetne még csiszolni és most itt főleg az irányítás értem. Nekem pl hiányzott az "Ugrás" és a "Guggolás" a játékból. Itt most mondjuk nem az agyatlan FPS-es ugribugrira gondolok, de pl akadályok leküzdésére nagyon jó ötletnek találom és ki lehetne ezzel bővíteni a második részben alkalmazott technikát. Guggolásnál meg lehetne folyamatosan fedezék felé osonni anélkül, hogy az eléréséig ki lenne téve a karakter a sérülésnek. A másik meg az lenne, hogy a csapattagok immár normális kabinokat kapjanak. De majd még jön több bővíthető lehetőség is mindezek mellé. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. A ME1 (meggy ) -ből csak, a 3, vagy 4 fő döntést hoztam át? Azt például, hogy megdöngöltem () Liarat az nekik mindegy? Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. 4 fő pontot emel ki, de hidd el, amit csináltál az vissza fog tükröződni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. A másik meg az lenne, hogy a csapattagok immár normális kabinokat kapjanak. icon1.gif Spoiler: Miért akarod felrobbantatni ezt a Normandy-t is? A legtöbb ember saját szállással bír, talán csak Talinak, Mordinnak és Jacobnak nincs normális lakhelye, de ők meg szerintem a legénységi kabinban éldegélnek, mikor nem melóznak (bár Taliról el tudom képzelni, hogy a gépházban lakik ). Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Spoiler: Miért akarod felrobbantatni ezt a Normandy-t is? A legtöbb ember saját szállással bír, talán csak Talinak, Mordinnak és Jacobnak nincs normális lakhelye, de ők meg szerintem a legénységi kabinban éldegélnek, mikor nem melóznak (bár Taliról el tudom képzelni, hogy a gépházban lakik ). Miért akarnám felrobbantani? Csak kicsit lakájosabbá akarom tenni Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. A Starcraft 2 idén kijönne? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. A Starcraft 2 idén kijönne?Még a nyár végén-ösz elején kb. Aztán a küldetéslemezei (másik két faj) 1,5-1,5 után jön ki, tehát kb, 3 év múlva lesz teljes a 2. rész Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Még a nyár végén-ösz elején kb. Aztán a küldetéslemezei (másik két faj) 1,5-1,5 után jön ki, tehát kb, 3 év múlva lesz teljes a 2. rész Rendesen elaprózzák. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Rendesen elaprózzák.Hisz tudod milyen a Blizzard és így is örülhetünk, ha a 1,5 éveket tudják tartani Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Miért akarnám felrobbantani? Csak kicsit lakájosabbá akarom tenni De ahhoz át kéne építeni Különben is, lakályosabb, mint az elődje Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. De ahhoz át kéne építeni Különben is, lakályosabb, mint az elődje Ugyan, legfeljebb még egy több ágyas legénységi kabint felhúznak valahol. A fenébe is, már most kezdeném elölről az egészet, de félek, most még csak megunnám. No majd előveszem a Metro 2033-at. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Szerintem am... [nem bírta tovább, elment ME2-zni] Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Szerintem am... [nem bírta tovább, elment ME2-zni] És ha netalán áramszünet ér, mit csinálsz? Kiterítesz magad elé egy térképet és bökdösni kezded? A kilincset már te se érted lefogadom Ja és persze mindent fejleszteni akarsz a környezetedben Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. A suliban is idegrángásaim voltak, mert nem Mass Effectezhettem... Lok Durd bizon...... [nem bírta tovább, elment ME2-zni] Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. És ha netalán áramszünet ér, mit csinálsz? Kiterítesz magad elé egy térképet és bökdösni kezded? A kilincset már te se érted lefogadom Ja és persze mindent fejleszteni akarsz a környezetedben EDI navigációja nélkül már nem megy sehova! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. EDI navigációja nélkül már nem megy sehova! Már átszínezte a Földgömböt és beszélget vele Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Ha meg van otthon akváriuma, minden szobábalépéskor eteti a halait, hogy ki ne pusztuljanak Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Ha meg van otthon akváriuma, minden szobábalépéskor eteti a halait, hogy ki ne pusztuljanak De már fűzi a házban élő pszichológust, hogy az első vacsora után rábízhassa a haletetést Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. De már fűzi a házban élő pszichológust, hogy az első vacsora után rábízhassa a haletetést Ha meg buszra szál akkor első útja a sofőrhöz vezet és megkérdezi, hogy Minden rendben van e. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Ha meg buszra szál akkor első útja a sofőrhöz vezet és megkérdezi, hogy Minden rendben van e. Utána végigkérdezi az utasokat, mert mindenkiről többet akar tudni Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Április 27. Hozzászólás ideje: 2010. Április 27. Ha meg buszra szál akkor első útja a sofőrhöz vezet és megkérdezi, hogy Minden rendben van e. A buszsofőr meg elkezdi szídni a buszba beépített MI-t, ugye? Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Április 27. Hozzászólás ideje: 2010. Április 27. Utána végigkérdezi az utasokat, mert mindenkiről többet akar tudni Az utasok természetesen adnak 1-2 mellékküldetést is. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.