Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Erre piszok kiváncsi leszek Remélem lesz rajta magyar felirat. Alpha Protocol http://gamepod.hu/hir/alpha_protocol_video...endszerrol.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Nem ugrik be. Hol kellett volna találkoznom vele? Az ME1-ben a Fellegvár piacterén, az ME2-ben meg az Illiumon a kocsmában (amit lentebb írtál). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Az ME1-ben a Fellegvár piacterén, az ME2-ben meg az Illiumon a kocsmában (amit lentebb írtál). No majd ha újrázom, odafigyelek minden kis részletre. Emlékezetem se a régi már Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. No majd ha újrázom, odafigyelek minden kis részletre. Emlékezetem se a régi már Így jár az, aki elissza az eszét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Így jár az, aki elissza az eszét Most hogy ezt mondod, Shepardet itattam rendesen. Nem csodálkoznék ha a harmadik rész nyitójelenetében egy detoxban látnám viszont Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. A legjobb italt megtaláltad? Na nem azt, amit egy bizonyos batári szolgál fel, hanem azt, ami elsőre elszédíti Shepardot, de még nem öli meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. A legjobb italt megtaláltad? Na nem azt, amit egy bizonyos batári szolgál fel, hanem azt, ami elsőre elszédíti Shepardot, de még nem öli meg Ilyen szédelgés Kasuminál volt, de rendesen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Ilyen szédelgés Kasuminál volt, de rendesen Akkor megtaláltad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Kicsit előretekintve a ME 3 felé, lenne pár ötletem, hogy min lehetne még csiszolni és most itt főleg az irányítás értem. Nekem pl hiányzott az "Ugrás" és a "Guggolás" a játékból. Itt most mondjuk nem az agyatlan FPS-es ugribugrira gondolok, de pl akadályok leküzdésére nagyon jó ötletnek találom és ki lehetne ezzel bővíteni a második részben alkalmazott technikát. Guggolásnál meg lehetne folyamatosan fedezék felé osonni anélkül, hogy az eléréséig ki lenne téve a karakter a sérülésnek. A másik meg az lenne, hogy a csapattagok immár normális kabinokat kapjanak. De majd még jön több bővíthető lehetőség is mindezek mellé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. A ME1 (meggy ) -ből csak, a 3, vagy 4 fő döntést hoztam át? Azt például, hogy megdöngöltem () Liarat az nekik mindegy? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. 4 fő pontot emel ki, de hidd el, amit csináltál az vissza fog tükröződni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. A másik meg az lenne, hogy a csapattagok immár normális kabinokat kapjanak. icon1.gif Spoiler: Miért akarod felrobbantatni ezt a Normandy-t is? A legtöbb ember saját szállással bír, talán csak Talinak, Mordinnak és Jacobnak nincs normális lakhelye, de ők meg szerintem a legénységi kabinban éldegélnek, mikor nem melóznak (bár Taliról el tudom képzelni, hogy a gépházban lakik ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Spoiler: Miért akarod felrobbantatni ezt a Normandy-t is? A legtöbb ember saját szállással bír, talán csak Talinak, Mordinnak és Jacobnak nincs normális lakhelye, de ők meg szerintem a legénységi kabinban éldegélnek, mikor nem melóznak (bár Taliról el tudom képzelni, hogy a gépházban lakik ). Miért akarnám felrobbantani? Csak kicsit lakájosabbá akarom tenni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. A Starcraft 2 idén kijönne? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. A Starcraft 2 idén kijönne?Még a nyár végén-ösz elején kb. Aztán a küldetéslemezei (másik két faj) 1,5-1,5 után jön ki, tehát kb, 3 év múlva lesz teljes a 2. rész Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Még a nyár végén-ösz elején kb. Aztán a küldetéslemezei (másik két faj) 1,5-1,5 után jön ki, tehát kb, 3 év múlva lesz teljes a 2. rész Rendesen elaprózzák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Rendesen elaprózzák.Hisz tudod milyen a Blizzard és így is örülhetünk, ha a 1,5 éveket tudják tartani Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Miért akarnám felrobbantani? Csak kicsit lakájosabbá akarom tenni De ahhoz át kéne építeni Különben is, lakályosabb, mint az elődje Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. De ahhoz át kéne építeni Különben is, lakályosabb, mint az elődje Ugyan, legfeljebb még egy több ágyas legénységi kabint felhúznak valahol. A fenébe is, már most kezdeném elölről az egészet, de félek, most még csak megunnám. No majd előveszem a Metro 2033-at. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Szerintem am... [nem bírta tovább, elment ME2-zni] Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Szerintem am... [nem bírta tovább, elment ME2-zni] És ha netalán áramszünet ér, mit csinálsz? Kiterítesz magad elé egy térképet és bökdösni kezded? A kilincset már te se érted lefogadom Ja és persze mindent fejleszteni akarsz a környezetedben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. A suliban is idegrángásaim voltak, mert nem Mass Effectezhettem... Lok Durd bizon...... [nem bírta tovább, elment ME2-zni] Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. És ha netalán áramszünet ér, mit csinálsz? Kiterítesz magad elé egy térképet és bökdösni kezded? A kilincset már te se érted lefogadom Ja és persze mindent fejleszteni akarsz a környezetedben EDI navigációja nélkül már nem megy sehova! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. EDI navigációja nélkül már nem megy sehova! Már átszínezte a Földgömböt és beszélget vele Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Ha meg van otthon akváriuma, minden szobábalépéskor eteti a halait, hogy ki ne pusztuljanak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Ha meg van otthon akváriuma, minden szobábalépéskor eteti a halait, hogy ki ne pusztuljanak De már fűzi a házban élő pszichológust, hogy az első vacsora után rábízhassa a haletetést Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. De már fűzi a házban élő pszichológust, hogy az első vacsora után rábízhassa a haletetést Ha meg buszra szál akkor első útja a sofőrhöz vezet és megkérdezi, hogy Minden rendben van e. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Ha meg buszra szál akkor első útja a sofőrhöz vezet és megkérdezi, hogy Minden rendben van e. Utána végigkérdezi az utasokat, mert mindenkiről többet akar tudni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 27. Ha meg buszra szál akkor első útja a sofőrhöz vezet és megkérdezi, hogy Minden rendben van e. A buszsofőr meg elkezdi szídni a buszba beépített MI-t, ugye? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 27. Utána végigkérdezi az utasokat, mert mindenkiről többet akar tudni Az utasok természetesen adnak 1-2 mellékküldetést is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.