Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Holnap E3, reméljük a legjobbakat! Mármint holnapután. 15-től 17-ig tart. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Mindent bele nagypapa! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Marha jó lett a MW fanfilm folytatása. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. (szerkesztve) Marha jó lett a MW fanfilm folytatása. Nagyon jó, de az 1 jobb... Szerkesztve: 2010. Június 13. - Jinx Lumos Joke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. (szerkesztve) Ezt a Mass Effectet alig lehet abbahagyni. Elkezdtem vele játszani 9-kor és éjfél elött alig bírtam abbahagyni. Jó kis játék ez. Most a telepeseket írtom meg a Thorianokat. Elvileg a telepeseket nem kéne, mert gázgránátot is lehetne közéjük dobni, de sehol nem találom. Így shoti. Különben már a duma sem zavar. Szerkesztve: 2010. Június 13. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Frenkie. A gránátot ott választod ki ahol a töltényeket és a fegyvereket osztod ki. Automatikusan megkaptad a gránátot, szóval csak a fegyvermenüt kell behozni. Most nem tudom pontosan melyik gomb az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Alapesetben azt hiszem az i, de esc-kel a sima menüben is elérhető (felszerelés). Ott Shepardnál ki kell választani a grántáot, majd - ha jól emlékszem - gránátfejlesztés, és a listából ki kell választani a gázgránátot. De amúgy ahhoz, hogy ne ölj meg telepeseket, nem kell gránát. Elég őket leütni. Ez gyorsabb és könnyebb módszer, mert a gránát egyrészt limitált (ahhoz, hogy végig kitartson, kettesével kell leszedni a telepeseket), másrészt, a bugoknak hála mázli kell a használatához. Mert vagy elnyeli a gránátot a talaj, vagy hiába robban a jómadarak mellett, vagy csak az egyik, vagy egyik sem ájul el. Szóval, a leütés egy jó módszer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Nálam mindig beváltak a gránátok. Kettő, három közé küldtem majd a megfelelő pillanatban robbantottam őket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Nálam pl. fenn a lépcsőfordulóban állandóan elnyeli a gránátot a talaj, így azokat szinte lehetetlen (van úgy, hogy ottmarad a bombernyikov) nálam gránáttal kiütni. A puskatusa viszont mindig betalál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Én meg fogtam(azt hittem automatikusan átáll) aztán az r-rel a telepesek közé vágtam egyet, majd felrobbantottam. Hát nem a gáz volt. A felszerelést tudom hol van, ott mindg ha van valami új(páncél fegyvertulajdonság mindig a jobbat rakom be, majd a rosszabat omnigéllé alakítom). De ott sehol nem találtam gránáttipusváltást. Köszi Oldie megpróbálom amit írtál. Dzséjt: A könyök ok, de amikor a Krogan-parancsnok volt annak annyit ért mint halottnak a csók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Jó az is amit Dzséjt írt az elején. Shepard fegyver/töltény beállításainál a gránát részhez mész és ott kikeresed azt a gránátot. De nyugodj meg, mikor már másodjára fogod végigvinni -mert hót ziher, hogy minimum még eccer nekiugrasz - menni fog minden mint a karikacsapás És igen, mindig érdemes az újabb generációs "parittyákra" , "röppentyűkre" váltani és a többi omnigélé alakítani, vagy pedig eladni ( ez utóbbi még jobb lehetőség is, mert a végén kell a lóvé az igazán ütős fegyverekre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Jó volt ez az MS konferencia! Kinect-ben HATALMAS lehetőségek vannak, plusz jön egy ugrabugrálos SW játék is. Szvsz a move nem lesz ennyire jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Őszre szabit kell kivenni. Crisys 2 gameplay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Crisys 2 gameplayPénteken már volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. (szerkesztve) Kiemelt részt kapott a Halo: Reach a konferencián, egyik legjobban ezt vártam a Kinect után. A végén az űrcsata azért odavág! Más: Szerkesztve: 2010. Június 14. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. A tököm tele van már az xbox 360-nal. PC-re kéne már pl a Gears of war 2 és a Halo 3. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Holnap 3DS!!! Figyeljétek meg, mert nagyon odab'sz! (Elnézést a csúnyáért.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Egy kicsit jobb minőségű trailerek és tökéletes Persze így is marha jók voltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megtaláltam a gránáttipusváltást. Mondjuk már mindegy mert mindegyik telepest kinyírtam. Nem vettem figyelembe a felszerelésnél az ikonokat. A baloldalon az egyikre rányomtam és mindjárt előjött, így a lőszertípust is állítottam. Gondolom ha double-click-et nyomok az egyiken olyan lőszerem van. Itt nem alakítottam omnigéllé semmit, hisz kitudja milyen lőszerre lesz szükségem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Crysis 2 Ghost Recon part 1 Ghost Recon part 2 NFS Hot Pursuit Dead Space 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Nagyon komolyak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Az eddig látott leghangulatosabb teasr. CCR, Fortunate Son...jah, Bad Company 2 Vietnam pack Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Ez ingyenes lesz??? Vagyis inkább: Mi ez??? Ui.: Új aláírás! Kinek ismerős? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Nézzétek!!!! http://livestre.am/1YNi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Fordítani már luxus a kommentátornak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Ááááá, VÉGE! Eszméletlen volt! 3DS!!! Mostakarom! Lesz*rom a Kinectet, és az összes eddig bejelentet játékot! Nekem ez kell! MOST!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Nem rossz ötlet ez a 3DS, tetszik! De szerintem a 3D-és játékok mégis azért otthon ütnek a legjobban. Viszont a 3D-és kép készítési lehetőség überállat. Na mind1, majd kiderül, hogy mennyire lesz használható pl. a szabadban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Nem rossz ötlet ez a 3DS, tetszik! De szerintem a 3D-és játékok mégis azért otthon ütnek a legjobban. Viszont a 3D-és kép készítési lehetőség überállat. Na mind1, majd kiderül, hogy mennyire lesz használható pl. a szabadban. Egyszerűen imádom a Nintendot!!! Az a fránya Microsoft ne találta volna ki a Kinectet... Most gondolkodom azon, hogy a Nintendo Wiimet elcseréljem az unokatesóim Xboxára, ha kijön... Áh! Kell a fenének Kinect, ha ott a 3DS... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Jaja, nem rossz, és végre odafigyeltek a hardverre is! Egész "csinos" játékok jönnek ki rá. A Sony-nak nagyot kell alkotni, ha versenyben akarnak maradni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.