Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Fenéket fejhallgatóval. Lenne madzagom, kötném az erősítőre, oszt hagyj szóljon minimum500 Watt-on Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Fenéket fejhallgatóval. Lenne madzagom, kötném az erősítőre, oszt hagyj szóljon minimum500 Watt-on Hidd el, sokkal jobb ha közvetlenül a füledben hallod. A legjobb az agymasszírozós lenne, de mivel nekem rendes nagy Philips gyártmányú fejhallgatóm van, így azt tudom, hogy azzal bevállt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Szerintetek egy ezrest megért a FEAR meg a hozzá való kieg. lemez? Attól függ. Milyen videókártyád van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Attól függ. Milyen videókártyád van?Simán bírni fogja A tartalom miatt kérdeztem. Én eddig jókat olvastam róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Simán bírni fogja A tartalom miatt kérdeztem. Én eddig jókat olvastam róla.Azért defit tedd készenlétbe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Szerintetek egy ezrest megért a FEAR meg a hozzá való kieg. lemez? Simán. Viszont döbbenetes dolgot olvastam. Hogy mennének abba a büdös jó ************* anyjukba. http://www.sg.hu/cikkek/76132/kesik_a_fabl...i_es_a_crysis_2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Egy ezrest megér a FEAR, nálunk apám nagy rajongója. Nekem mondjuk baromira nem tetszett, unalmasnak találtam. De apám eredetiben begyűjtötte az egész FEAR 1 kollekciót, neki marhán bejön. Viszont Vista alatt volt vele némi felbontásbeli problémánk (akármire állítottuk, mindig kilógott a kép fele a képernyőről). Win 7 alatt még nem próbáltam. Viszont döbbenetes dolgot olvastam. Hogy mennének abba a büdös jó ************* anyjukba. http://www.sg.hu/cikkek/76132/kesik_a_fabl...i_es_a_crysis_2 Tegnap olvastam az EA üzleti listáját a következő három negyedévre. Kár, hogy eltolták, de ez legyen a legnagyobb baja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Végigvittem a Timeshiftet. Jó kis játék ez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Én meg lassan végére érek a Starcraft második hadjáratával, amiben a (bi)zergek raját kell irányítani. Na Frenkie, megtaláltam azt a játéktípust, amit nem négy óra alatt viszek végig. RTS. Lassan két hete játszom, és még csak most érek a kétharmada végére. De azt hiszem, hogy ha kijátszom a Starcraftot, a kiegészítőt és a második részt, száz évre megint felhagyok a stratégiázással. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Én meg lassan végére érek a Starcraft második hadjáratával, amiben a (bi)zergek raját kell irányítani. Na Frenkie, megtaláltam azt a játéktípust, amit nem négy óra alatt viszek végig. RTS. Lassan két hete játszom, és még csak most érek a kétharmada végére. De azt hiszem, hogy ha kijátszom a Starcraftot, a kiegészítőt és a második részt, száz évre megint felhagyok a stratégiázással. Le vagy lassulva. Neked 1 óra alatt végig kellett volna vinni 3 dlc-vel együtt. A Crysis 2 csússzással tudod mi a baj? Az hogy ha januárban jelenik meg akkor az eladási számokra rendkivűl hátrányos lesz. Hogy miért? Mert a január azt jelenti hogy az emberek vegetálnak anyagilag , mert karácsonyra az összes pénzüket elköltötték. A kereskedelemben a január a halál hónapja. Senki nem fog pénzt áldozni rá. Egy ilyen kaliberü játékot(hogy üzletileg sikeres legyen), alap hogy december elején kell megjelentetni. Persze a Crytek tulajdonosa ott fogv sírni-ríni, hogy a gonosz pc-sek töltik le és nincs bevétel. Azaz üzleti öngyilkosságot követtek el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 7. Ez teljesen igaz! Sajnos... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 7. Elkezdtem pörgetni az új Tranformers játékot. Hatalmas Piszkosul cool az egész Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 7. Elkezdtem pörgetni az új Tranformers játékot. Hatalmas Piszkosul cool az egész Fps? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 7. Fps?TPS Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Hogyan lehetne már egy Transformers játék FPS? Belső nézetben elég lagymatag lenne a robotátváltozás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. A hangok a legjobbak. De maga a látvány se semmi. Na jó, az akciózás is ott van a szeren Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Én is sok szépet hallottam az új Transformersről. Nagyon jól néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Hogyan lehetne már egy Transformers játék FPS? Belső nézetben elég lagymatag lenne a robotátváltozás. Hát úgy hogy ember vagy aki írtja a robotokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Itt egy deka humán sincs. Ellenben robotok dögivel Ez a filmek előtt játszódik, amolyan előzményként. Kora ősszel jön a magyarosítás is. Na majd akkor újrajátszom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Na kinyomoztam kinél volt a StarCraftom, már ki is tapostam a belső tartalmát, hogy nem volt képes visszaadni. Közben pedig nagyban üdvözöltem az anyukáját Már megy is fel, este zergeket írtok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Hát úgy hogy ember vagy aki írtja a robotokat. Aha, kis emberrel azokat a benga robotokat? Furcsa elképzelés, mint az, hogy Transformers játékban embert akarsz irányítani (mintha Batman játéktól azt várnád, hogy rendőrt játszhass). Legfeljebb egy mechben ülve lenne szemernyi esélyed Na kinyomoztam kinél volt a StarCraftom, már ki is tapostam a belső tartalmát, hogy nem volt képes visszaadni. Közben pedig nagyban üdvözöltem az anyukáját Már megy is fel, este zergeket írtok Én most fejeztem be a zerg kampányt. Tetű nehéz volt, rohadt protossok. De most az ő kampányuk jön, már dörzsölöm a kezem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Dzséjt, azért ha a filmeket vesszük alapul, akkor ott is volt olyan, hogy a gránátokkal földre kényszerítettek robotokat Sőt, mi több, ha pedig azt a átalakított C-130-ast nézzük a tarack-al..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. (szerkesztve) Én most fejeztem be a zerg kampányt. Tetű nehéz volt, rohadt protossok. De most az ő kampányuk jön, már dörzsölöm a kezem Nekem a protosokk a kedvenceim Főleg a Dark Archon-ok En Taro Adun! Szerkesztve: 2010. Augusztus 9. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Leszedtem ingyen (mert ingyenes) a NFS World-öt. Eddig egy röpke 10 percre próbáltam, de jónak tűnik... Fizetni azért nem fogok a lvl10 után... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Dzséjt: Nézd meg a Crysis 2 egyik videóját ahol a pályaudvar van. Ott is baromi nagy gépeket kell lőni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Dzséjt, azért ha a filmeket vesszük alapul, akkor ott is volt olyan, hogy a gránátokkal földre kényszerítettek robotokat Sőt, mi több, ha pedig azt a átalakított C-130-ast nézzük a tarack-al..... Ha a filmeket nézzük, egy szakasznyi katona tudott leszedni úgy egy decepticont, hogy két autobot először alaposan elgyepálta, majd Bumblebee erősen besegített a katonáknak. Ha a filmeket nézzük, úgy tudtak csak robotokat irtani, ha leszőnyegbombázták őket a csuda tudja mivel. Ha a filmeket nézzük, még tankkal sem volt túl sok sanszuk. Sőt, ha a filmet nézted, az első tíz percben egy komplett katonai bázist tarolt le egy szem ilyen kis apróság Szóval, ha a filmeket vesszük alapul, a katonáknak rohadtul nincs esélyük. Hány katona is halt meg a két film alatt? Ehhez képest hány decepticon? Kicsit egyoldalú játék lenne ez emberi szemszögből. No meg, gőzöm sincs, milyen átalakított C-130-asról beszélsz, de amennyiben az AC-130-asra gondolsz (ami baromira nem átalakított, így jönnek le a futószalagról ), az kb egy mechnek felel meg, de mintha ezt írtam is volna, hogy megfelelő háttértámogatással (mech) már esélyes a dolog. Viszont, ha ilyennel puffogtatsz, már az sem FPS. Dzséjt: Nézd meg a Crysis 2 egyik videóját ahol a pályaudvar van. Ott is baromi nagy gépeket kell lőni. Melyik videóját, mert ez kicsit tág fogalom volt. Eddig nem néztem meg túl sok videót róla, nem akarom elrontani a szórakozásom, de azért kíváncsi lennék, mekkora dögök másznak ezúttal elő. De már a Crysis egyben is szép méretes dögök voltak. De ott azért a fegyverek már elég sci-fisek (pláne azok, amikkel a nagyokra szokás lőni), plusz az irányított karaktert védi az a nanoruha. Azért az nagy előny Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. (szerkesztve) Tudtok ajánlani valami jó westernes, vagy jó szerepjátékos (esetleg mindkettő ) játékot? Kezdem unni a mostani játékaimat... Néztem egy párat, de mind ugyanolyannak tűnik, nem tudom melyik a legjobb... Meg nem tudom érdemes-e belekezdeni egy trilógiába, amikor az első rész a 20. században készült... (Fallout, meg ilyenek) Valami jó tipp? PS.: A Drakensang megvan az előző PCGURUból, de azt sem tudom, hogy elég jó-e... Szerkesztve: 2010. Augusztus 9. - Jinx Lumos Joke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. (szerkesztve) A Drakensang nekem is megvan, de még nem játszottam vele. RPG ajánlatom: Neverwinter Nights, Baldur's Gate 1-2, Icewind Dale. Igaz, hogy kissé régiek, de ezek a csúcsok. Főleg a BG2. Nagyon sok hónapot bele tettem, de nem tudtam kijátszani, baromi hosszú Vagy esetleg a Blizzard játékok: a Warcraft 3, Starcraft 1-2, Diablo 2 Szerkesztve: 2010. Augusztus 9. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Meg nem tudom érdemes-e belekezdeni egy trilógiába, amikor az első rész a 20. században készült... (Fallout, meg ilyenek) Miért is gond az, hogy egyik-másik része egy trilógiának a XX. században készült. Azért nem volt olyan régen, hogy lenézés tárgyává tegyük, ami onnan származik A Fallout-oknál meg nem is számít annyira, ha nem játszod ki valamelyik korábbi részt. Nem kötődnek egymáshoz, legfeljebb néhány apró utalás van korábbi részekre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. (szerkesztve) Nem a régisége a baj, hanem a játékmenete/stílusa. A régebbiek között nincs olyan ME, KotOR stílusú. Én olyasmit keresek... Tehát nekem nem ez a Baldur's Gate szerű kell, hanem valami akció RPG. Fallout? Borderlands? Szerkesztve: 2010. Augusztus 9. - Jinx Lumos Joke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.