Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Fenéket fejhallgatóval. Lenne madzagom, kötném az erősítőre, oszt hagyj szóljon minimum500 Watt-on Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Oldfighter írta: Fenéket fejhallgatóval. Lenne madzagom, kötném az erősítőre, oszt hagyj szóljon minimum500 Watt-on Hidd el, sokkal jobb ha közvetlenül a füledben hallod. A legjobb az agymasszírozós lenne, de mivel nekem rendes nagy Philips gyártmányú fejhallgatóm van, így azt tudom, hogy azzal bevállt Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Oldfighter írta: Szerintetek egy ezrest megért a FEAR meg a hozzá való kieg. lemez? Attól függ. Milyen videókártyád van? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. JakeSully írta: Attól függ. Milyen videókártyád van?Simán bírni fogja A tartalom miatt kérdeztem. Én eddig jókat olvastam róla. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Oldfighter írta: Simán bírni fogja A tartalom miatt kérdeztem. Én eddig jókat olvastam róla.Azért defit tedd készenlétbe Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Oldfighter írta: Szerintetek egy ezrest megért a FEAR meg a hozzá való kieg. lemez? Simán. Viszont döbbenetes dolgot olvastam. Hogy mennének abba a büdös jó ************* anyjukba. http://www.sg.hu/cikkek/76132/kesik_a_fabl...i_es_a_crysis_2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Egy ezrest megér a FEAR, nálunk apám nagy rajongója. Nekem mondjuk baromira nem tetszett, unalmasnak találtam. De apám eredetiben begyűjtötte az egész FEAR 1 kollekciót, neki marhán bejön. Viszont Vista alatt volt vele némi felbontásbeli problémánk (akármire állítottuk, mindig kilógott a kép fele a képernyőről). Win 7 alatt még nem próbáltam. Frenkie írta: Viszont döbbenetes dolgot olvastam. Hogy mennének abba a büdös jó ************* anyjukba. http://www.sg.hu/cikkek/76132/kesik_a_fabl...i_es_a_crysis_2 Tegnap olvastam az EA üzleti listáját a következő három negyedévre. Kár, hogy eltolták, de ez legyen a legnagyobb baja Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Végigvittem a Timeshiftet. Jó kis játék ez Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Én meg lassan végére érek a Starcraft második hadjáratával, amiben a (bi)zergek raját kell irányítani. Na Frenkie, megtaláltam azt a játéktípust, amit nem négy óra alatt viszek végig. RTS. Lassan két hete játszom, és még csak most érek a kétharmada végére. De azt hiszem, hogy ha kijátszom a Starcraftot, a kiegészítőt és a második részt, száz évre megint felhagyok a stratégiázással. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Dzséjt írta: Én meg lassan végére érek a Starcraft második hadjáratával, amiben a (bi)zergek raját kell irányítani. Na Frenkie, megtaláltam azt a játéktípust, amit nem négy óra alatt viszek végig. RTS. Lassan két hete játszom, és még csak most érek a kétharmada végére. De azt hiszem, hogy ha kijátszom a Starcraftot, a kiegészítőt és a második részt, száz évre megint felhagyok a stratégiázással. Le vagy lassulva. Neked 1 óra alatt végig kellett volna vinni 3 dlc-vel együtt. A Crysis 2 csússzással tudod mi a baj? Az hogy ha januárban jelenik meg akkor az eladási számokra rendkivűl hátrányos lesz. Hogy miért? Mert a január azt jelenti hogy az emberek vegetálnak anyagilag , mert karácsonyra az összes pénzüket elköltötték. A kereskedelemben a január a halál hónapja. Senki nem fog pénzt áldozni rá. Egy ilyen kaliberü játékot(hogy üzletileg sikeres legyen), alap hogy december elején kell megjelentetni. Persze a Crytek tulajdonosa ott fogv sírni-ríni, hogy a gonosz pc-sek töltik le és nincs bevétel. Azaz üzleti öngyilkosságot követtek el. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 7. Ez teljesen igaz! Sajnos... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 7. Elkezdtem pörgetni az új Tranformers játékot. Hatalmas Piszkosul cool az egész Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 7. Oldfighter írta: Elkezdtem pörgetni az új Tranformers játékot. Hatalmas Piszkosul cool az egész Fps? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 7. Frenkie írta: Fps?TPS Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Hogyan lehetne már egy Transformers játék FPS? Belső nézetben elég lagymatag lenne a robotátváltozás. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. A hangok a legjobbak. De maga a látvány se semmi. Na jó, az akciózás is ott van a szeren Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Én is sok szépet hallottam az új Transformersről. Nagyon jól néz ki. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Dzséjt írta: Hogyan lehetne már egy Transformers játék FPS? Belső nézetben elég lagymatag lenne a robotátváltozás. Hát úgy hogy ember vagy aki írtja a robotokat. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Itt egy deka humán sincs. Ellenben robotok dögivel Ez a filmek előtt játszódik, amolyan előzményként. Kora ősszel jön a magyarosítás is. Na majd akkor újrajátszom. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Na kinyomoztam kinél volt a StarCraftom, már ki is tapostam a belső tartalmát, hogy nem volt képes visszaadni. Közben pedig nagyban üdvözöltem az anyukáját Már megy is fel, este zergeket írtok Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Frenkie írta: Hát úgy hogy ember vagy aki írtja a robotokat. Aha, kis emberrel azokat a benga robotokat? Furcsa elképzelés, mint az, hogy Transformers játékban embert akarsz irányítani (mintha Batman játéktól azt várnád, hogy rendőrt játszhass). Legfeljebb egy mechben ülve lenne szemernyi esélyed Darth_Phobos írta: Na kinyomoztam kinél volt a StarCraftom, már ki is tapostam a belső tartalmát, hogy nem volt képes visszaadni. Közben pedig nagyban üdvözöltem az anyukáját Már megy is fel, este zergeket írtok Én most fejeztem be a zerg kampányt. Tetű nehéz volt, rohadt protossok. De most az ő kampányuk jön, már dörzsölöm a kezem Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Dzséjt, azért ha a filmeket vesszük alapul, akkor ott is volt olyan, hogy a gránátokkal földre kényszerítettek robotokat Sőt, mi több, ha pedig azt a átalakított C-130-ast nézzük a tarack-al..... Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. (szerkesztve) Dzséjt írta: Én most fejeztem be a zerg kampányt. Tetű nehéz volt, rohadt protossok. De most az ő kampányuk jön, már dörzsölöm a kezem Nekem a protosokk a kedvenceim Főleg a Dark Archon-ok En Taro Adun! Szerkesztve: 2010. Augusztus 9. - Darth_Phobos Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Leszedtem ingyen (mert ingyenes) a NFS World-öt. Eddig egy röpke 10 percre próbáltam, de jónak tűnik... Fizetni azért nem fogok a lvl10 után... Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Dzséjt: Nézd meg a Crysis 2 egyik videóját ahol a pályaudvar van. Ott is baromi nagy gépeket kell lőni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Oldfighter írta: Dzséjt, azért ha a filmeket vesszük alapul, akkor ott is volt olyan, hogy a gránátokkal földre kényszerítettek robotokat Sőt, mi több, ha pedig azt a átalakított C-130-ast nézzük a tarack-al..... Ha a filmeket nézzük, egy szakasznyi katona tudott leszedni úgy egy decepticont, hogy két autobot először alaposan elgyepálta, majd Bumblebee erősen besegített a katonáknak. Ha a filmeket nézzük, úgy tudtak csak robotokat irtani, ha leszőnyegbombázták őket a csuda tudja mivel. Ha a filmeket nézzük, még tankkal sem volt túl sok sanszuk. Sőt, ha a filmet nézted, az első tíz percben egy komplett katonai bázist tarolt le egy szem ilyen kis apróság Szóval, ha a filmeket vesszük alapul, a katonáknak rohadtul nincs esélyük. Hány katona is halt meg a két film alatt? Ehhez képest hány decepticon? Kicsit egyoldalú játék lenne ez emberi szemszögből. No meg, gőzöm sincs, milyen átalakított C-130-asról beszélsz, de amennyiben az AC-130-asra gondolsz (ami baromira nem átalakított, így jönnek le a futószalagról ), az kb egy mechnek felel meg, de mintha ezt írtam is volna, hogy megfelelő háttértámogatással (mech) már esélyes a dolog. Viszont, ha ilyennel puffogtatsz, már az sem FPS. Frenkie írta: Dzséjt: Nézd meg a Crysis 2 egyik videóját ahol a pályaudvar van. Ott is baromi nagy gépeket kell lőni. Melyik videóját, mert ez kicsit tág fogalom volt. Eddig nem néztem meg túl sok videót róla, nem akarom elrontani a szórakozásom, de azért kíváncsi lennék, mekkora dögök másznak ezúttal elő. De már a Crysis egyben is szép méretes dögök voltak. De ott azért a fegyverek már elég sci-fisek (pláne azok, amikkel a nagyokra szokás lőni), plusz az irányított karaktert védi az a nanoruha. Azért az nagy előny Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. (szerkesztve) Tudtok ajánlani valami jó westernes, vagy jó szerepjátékos (esetleg mindkettő ) játékot? Kezdem unni a mostani játékaimat... Néztem egy párat, de mind ugyanolyannak tűnik, nem tudom melyik a legjobb... Meg nem tudom érdemes-e belekezdeni egy trilógiába, amikor az első rész a 20. században készült... (Fallout, meg ilyenek) Valami jó tipp? PS.: A Drakensang megvan az előző PCGURUból, de azt sem tudom, hogy elég jó-e... Szerkesztve: 2010. Augusztus 9. - Jinx Lumos Joke Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. (szerkesztve) A Drakensang nekem is megvan, de még nem játszottam vele. RPG ajánlatom: Neverwinter Nights, Baldur's Gate 1-2, Icewind Dale. Igaz, hogy kissé régiek, de ezek a csúcsok. Főleg a BG2. Nagyon sok hónapot bele tettem, de nem tudtam kijátszani, baromi hosszú Vagy esetleg a Blizzard játékok: a Warcraft 3, Starcraft 1-2, Diablo 2 Szerkesztve: 2010. Augusztus 9. - Darth_Phobos Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Jinx Lumos Joke írta: Meg nem tudom érdemes-e belekezdeni egy trilógiába, amikor az első rész a 20. században készült... (Fallout, meg ilyenek) Miért is gond az, hogy egyik-másik része egy trilógiának a XX. században készült. Azért nem volt olyan régen, hogy lenézés tárgyává tegyük, ami onnan származik A Fallout-oknál meg nem is számít annyira, ha nem játszod ki valamelyik korábbi részt. Nem kötődnek egymáshoz, legfeljebb néhány apró utalás van korábbi részekre. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. (szerkesztve) Nem a régisége a baj, hanem a játékmenete/stílusa. A régebbiek között nincs olyan ME, KotOR stílusú. Én olyasmit keresek... Tehát nekem nem ez a Baldur's Gate szerű kell, hanem valami akció RPG. Fallout? Borderlands? Szerkesztve: 2010. Augusztus 9. - Jinx Lumos Joke Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.