Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. És az RPG? Kedvencem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. De jó nektek hogy birtokában vagytok az előző Deus Ex-eknek! Hogy oda ne rohanjak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Kedvencem Akkor máris Deus Exezhetsz, mert az RPG (is) Az a jó benne, hogy nem muszáj benne halomra lőni mindenkit, a küldetések megoldhatók úgy is, hogy senkit nem ölsz meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Square Enix :D (Kingdom Hearts) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. MoH single mód videókMár látom, a mesterlövészpálya megint max élvezetet fog nyújtani. Mekkora már ahogy repül a fejük! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Döbbenetesen jó. Nálam eddig az áv játéka. Még arra is figyeltek, hogy a golyó egy kicsit késöbb ér oda, de ami álleesős az ahogy az ellenfelek viselkednek. Elbújnak stb. Még 2 hónap sajna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Marha nagy amikor pl a kaftános ott felejti a karabélyát a fa tövénél és visszamegy érte Én meg merem remélni, hogy a scriptek változatossága túlmegy az 1-en. Mert eddig ez a hátránya ezeknek a játékoknak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Nagyon baba Remélem nem szúrják el ezt úgy, mint ahogy elszúrták az Airborne-t. Meg remélem hosszabb lesz, mint az utolsó három Call of Duty. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Dzséjt nálad még mindig egy 8800GT kártya dobog a gépedben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Á bazz, alig lehet letenni ezt a Singularityt. Marha jó atmoszférája van. Van egy-két szívatos boss harc, de szerencsére odáig még nem jutottam, hogy a vége előtt uninstallni kelljen A lövedékreptetős részek a kedvenceim. F*szán be lehet küldeni két szem közé, a homlok közepébe az áldást Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Azokat én is élveztem, néha lerobbantottam a ruszki lábát is vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Dzséjt nálad még mindig egy 8800GT kártya dobog a gépedben? Aligha, nekem 8800GTS-em van, még mindig Miért? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Dzséjt nálad még mindig egy 8800GT kártya dobog a gépedben? Nekem van 8800 GT-m. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. A lövedékreptetős részek a kedvenceim. F*szán be lehet küldeni két szem közé, a homlok közepébe az áldást Én azt bírtam, mikor fedezék mögé bújtak a g*cik. Olyan szépen meg lehetett őket szivatni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Amikor azt hiszik, hogy ha behúzzák a fejüket, akkor nem esik semmi bajuk, mi? De az is szép amikor a mellettük lévő benzines hordónak adsz egy skulót és a többit rábízod a kémiára Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. (szerkesztve) Aligha, nekem 8800GTS-em van, még mindig Miért? Csak felmérem a helyzetet. A kártyád 2008-as évjárat nem igaz? És még most is teljesen jó, szóval minden jatek azért gond nélkül fut rajta? Ha most év vége fele vennék kártyát akkor egy Geforce GTX 460-as kártya kb egyszinten lenne az akkori 8800GTS-sel, szóval jó választásnak bizonyulna... Nem? Szerkesztve: 2010. Augusztus 16. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Hát azért gond nélkül már nem, az újabbak már nem futnak maxon, és olykor már visszafogottabb grafika mellett is meg-megröccen a vas. Inkább vegyél ennél jobbat, ne ezzel egy szintűt. Ár-érték arányban már nem érné meg (igazság szerint, én is le akarom már cserélni egy 9000-es szériásra). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Singularity "kivégezve", bekerült ama élményparkba ahol a legjobbak kaptak helyet nálam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Nakéremszépen.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. (szerkesztve) Csak felmérem a helyzetet. A kártyád 2008-as évjárat nem igaz? És még most is teljesen jó, szóval minden jatek azért gond nélkül fut rajta?Ha most év vége fele vennék kártyát akkor egy Geforce GTX 460-as kártya kb egyszinten lenne az akkori 8800GTS-sel, szóval jó választásnak bizonyulna... Nem? Mennyi lóvéd van a kártyára? Mert az én 8800 GT-m egy fokkal jobb mint a GTS, de már ez is elavult. 2007-es évjárat különben a 8800-asok. Most 30 körül lehet venni ATI HD 5750-et. Persze ha régi a többi alkatrész is akkor nincs értelme. Szerkesztve: 2010. Augusztus 16. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. ATI HD 5850-et te még ne keress nagyon kilencven alatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Igazad van, javítottam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Két b.....meg hír: Crysis 2 Rage Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Rage és Crysis 2 márciusban. Ez egyfelől jó, mert el leszünk látva FPS-ekkel (másfelől rossz, mert hol van még március), harmadfelől az egyik nagyon meg fogja szívni üzletileg. És szerintem az az új fiú lesz. Márpedig ha a Rage anyagilag bukik és még a motort sem licencelik, akkor jól pofára esnek ezek az ID-s arcok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Rage és Crysis 2 márciusban. Ez egyfelől jó, mert el leszünk látva FPS-ekkel (másfelől rossz, mert hol van még március), harmadfelől az egyik nagyon meg fogja szívni üzletileg. És szerintem az az új fiú lesz. Márpedig ha a Rage anyagilag bukik és még a motort sem licencelik, akkor jól pofára esnek ezek az ID-s arcok. Valamit benéztél. A Rage 2011 szeptemberében jelenik meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Valamit benéztél. A Rage 2011 szeptemberében jelenik meg. Hupsz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Telepítettem a Prince of Persia-t, ( a legújabbat természetesen) és alig tudok betelni vele. Hatalmas a játék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Lesz egy pár meleg krízises helyzet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. This is Spar... Halo! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Ne ilyenkor teszem össze a kezem egy filmért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.